Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kawazczekolada

#6523443 Napisano: 29.08.2018 10:34:27
malenka89 napisał(a):

margobb napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

Kiedy wysylalas zgloszenie? Pytam, bo wyslalam 27.08 i zastanawiam sie czy do mnie tez napiszą emotka  

a może to ma być zestaw (w sensie zestaw klocków)? 

ja wysłałam 1 czy 2 dnia i miałam paragon opisany creator 2018 i też mi nie zaliczyli emotka
0 0

olunka

#6523447 Napisano: 29.08.2018 10:45:43
monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

musi być zapis że to zestaw lego Niestety minifigurki nie przechodzą

ale w regulaminie nie jest napisane że coś jest wyłączone np minifigurki
0 0

olunka

#6523452 Napisano: 29.08.2018 10:48:56
margobb napisał(a):

olunka napisał(a):

Kiedy wysylalas zgloszenie? Pytam, bo wyslalam 27.08 i zastanawiam sie czy do mnie tez napiszą emotka  

wczoraj wieczorem, własnie do nich napisałam zobaczymy co odpiszą
0 0

kawazczekolada

#6523453 Napisano: 29.08.2018 10:49:33
olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

Kup dowolny zestaw LEGO - moim zdaniem powinni zaliczać skoro nie ma wyszczególnione które zestawy wchodzą do zestawu. Jest napisany ewidentnie DOWOLNY...
0 0

olunka

#6523454 Napisano: 29.08.2018 10:50:06
superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Zestaw Lego. Pudełko.

a takie zestawy np creator albo friends w woreczkach tez nie mogą być? lego to lego, nic w regulaminie nie napisali że jakies nie mogą być
0 0

monmoon

#6523455 Napisano: 29.08.2018 10:52:05
olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

ale jest napisane : 

Celem Konkursu jest promocja produktów w postaci zestawów klocków marki Lego (dalej: "Produkty Promocyjne").

a potem masz

W celu przystąpienia do Konkursu, Uczestnik powinien: a. zakupić Produkt Promocyjny w okresie ..... itd.

Więc moim zdanie jasno wynika, że to musi być zestaw a nie minifigurka
0 0

kawazczekolada

#6523456 Napisano: 29.08.2018 10:52:17
olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Zestaw Lego. Pudełko.

a takie zestawy np creator albo friends w woreczkach tez nie mogą być? lego to lego, nic w regulaminie nie napisali że jakies nie mogą być

creatory cofają
0 0

olunka

#6523457 Napisano: 29.08.2018 10:52:56
monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

ale jest napisane : 

Celem Konkursu jest promocja produktów w postaci zestawów klocków marki Lego (dalej: "Produkty Promocyjne").

a potem masz

W celu przystąpienia do Konkursu, Uczestnik powinien: a. zakupić Produkt Promocyjny w okresie ..... itd.

minifigurka to tez zestaw bo też ją musisz poskładac:)
0 0

olunka

#6523458 Napisano: 29.08.2018 10:54:02
kawazczekolada napisał(a):

olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Zestaw Lego. Pudełko.

creatory cofają

a dlaczego?
0 0

kawazczekolada

#6523460 Napisano: 29.08.2018 10:54:52
olunka napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

olunka napisał(a):

superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

Zestaw Lego. Pudełko.

creatory cofają

a dlaczego?

ich się spytaj... ja miałam na paragonie napisane creator 2018 i nie zaliczyli paragonu...
0 0

monmoon

#6523461 Napisano: 29.08.2018 10:55:06
olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

ale jest napisane : 

a potem masz

minifigurka to tez zestaw bo też ją musisz poskładac:)

no dla mnie jednak minifigurka to nie zestaw

1 benasia 0

Gość: buziolek

#6523463 Napisano: 29.08.2018 10:56:05
Pierwszego dnia konkursu wysłałam zgłoszenie i nie dostałam @ od nich że zły paragon a mam napisane na paragonie LEGO Minifigurka 71012 DISNEY
1 olunka 0

estrelitta

#6523468 Napisano: 29.08.2018 11:02:00
Czu Columbit wysłał wszystkie maile z konkursu Loreal Ekspert Wieku o jednej godzinie?
0 0

anialistopad

#6523470 Napisano: 29.08.2018 11:02:35
estrelitta napisał(a):

Czu Columbit wysłał wszystkie maile z konkursu Loreal Ekspert Wieku o jednej godzinie?

No właśnie też się zastanawiam 
0 0

katarynka-199

#6523473 Napisano: 29.08.2018 11:08:31
Z jakiego konkursu informuje teraz Albedo? Dzwonili, ale źle zrozumiałam nazwę emotka
1 maryam 0

edzia21

#6523478 Napisano: 29.08.2018 11:12:40
katarynka-199 napisał(a):

Z jakiego konkursu informuje teraz Albedo? Dzwonili, ale źle zrozumiałam nazwę emotka

Może dzwonią z drogerii polskich? Karty przedpłacone/roomby?
0 0

ninakow7712

#6523494 Napisano: 29.08.2018 11:30:53
czy ktoś z osób, które wygrały rower gosh (BIAŁY) złożył go i chciałby się podzielić zdjęciem?

będę wdzieczna emotka
0 0

olunka

#6523498 Napisano: 29.08.2018 11:40:43
ale mi Lego podniosło ciśnienie, najpierw powołali sie na regulamin z którego nic nie wynika, potem napisaliże Minifigurka to nie zestaw i na moje pytanie czy jak kupię nowy zestaw to mam dosłać paragon czy na nowo wysłac zgłoszenie, to mi odpisali
Dzień dobry,
W takiej sytuacji prosimy o założenie nowego zgłoszenia , co wymaga również nowego zdjęcia.

Pozdrawiamy,
Zespół Konkursu "500 Szkolnych Wyprawek Lego"
emotka
0 0

margobb

#6523502 Napisano: 29.08.2018 11:46:30
olunka napisał(a):

margobb napisał(a):

olunka napisał(a):

wczoraj wieczorem, własnie do nich napisałam zobaczymy co odpiszą

Czyli najprawdopodobniej moje przeszlo. Kupilam w Rossmannie na paragonie LEGO DUPLO MOJ PIE/AX emotka  - Jakby ktoś był zainteresowany zakupem. 
0 0

norweska20

#6523510 Napisano: 29.08.2018 11:58:43
Gdzie na stronie Columbit jest oświadczenie zwycięzcy ..bo chyba ślepa jestem . Chodzi mi o konkurs POCZUJSIĘ WYJĄTKOWO Z GARNIER ?
Pomoże ktoś i podeśle link do tego oświadczenia ?plisss...
0 0