Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6523628 Napisano: 29.08.2018 16:06:50
sylwek2015 napisał(a):

Ta agencja Brandcoom( organizator m.in. RED BULL MEGAWATT) to jest chyba jakiś cyrk, w którym występują sami amatorzy;D zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna,  nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale  zleceniodawca powinien zdawać sobie sprawę, komu powierza organizację konkursu. 

Wyślij te pretensje do sponsora i daj żyć emotka

sylwek2015

#6523638 Napisano: 29.08.2018 16:36:06
lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ta agencja Brandcoom( organizator m.in. RED BULL MEGAWATT) to jest chyba jakiś cyrk, w którym występują sami amatorzy;D zobaczcie sobie jak taka niby duża firma z Warszawy prezentuje się w internecie, strona internetowa wykonana jest przez jakiegoś osiedlowego "Maćka informatyka", mało intuicyjna,  nie posiada certyfikatu SSl, co takiej firmie wręcz nie przystoi. Wiem, że to takie niby małe niuanse, ale  zleceniodawca powinien zdawać sobie sprawę, komu powierza organizację konkursu. 

Brawo lager, najpierw piszesz do mnie wiadomości prywatną z jakimś dennym tekstem odnośnie  konkursu w którym nie brałem udziału a potem boisz się chyba przeczytać odpowiedzi bo mnie blokujesz, brawo, bardzo profesjonalne to z twojej strony, Dałem Ci łapke w dół i co poczułeś sie urażony? jesteś tutaj jakimś guru konkursowym? 
0 0

alita

#6523640 Napisano: 29.08.2018 16:41:01
sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Brawo lager, najpierw piszesz do mnie wiadomości prywatną z jakimś dennym tekstem odnośnie  konkursu w którym nie brałem udziału a potem boisz się chyba przeczytać odpowiedzi bo mnie blokujesz, brawo, bardzo profesjonalne to z twojej strony, Dałem Ci łapke w dół i co poczułeś sie urażony? jesteś tutaj jakimś guru konkursowym? 

Może podaj adres strony?
0 0

sylwek2015

#6523643 Napisano: 29.08.2018 16:45:50
alita napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Może podaj adres strony?

jakiej strony? Brandcomm? http://www.brandcomm.pl/
0 0

petunija1

#6523646 Napisano: 29.08.2018 16:47:18
sylwek2015 napisał(a):

lager napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Guru jest jeden:cebe imie jego emotka

Gość: brzozak

#6523669 Napisano: 29.08.2018 17:37:57
Czy brał ktoś udział w konkursie "I ja zostanę weterynarzem" prowadzonym w Carrefour? Jak zaznaczę moje miasto to mi tylko Tesco pokazuje, czy tylko ja tak mam? To przecież w Carrefour miał być ten konkurs emotka
0 0

asantesana

#6523671 Napisano: 29.08.2018 17:43:00
yugen napisał(a):

Czy konkurs z Mistrzowskimi produktami w Intermarche miał ograniczenie na gospodarstwo? Ewentualnie czy czeka jeszcze ktoś na bony od TQG?

Był zaapis o ograniczeniu.
0 0

agicho

#6523672 Napisano: 29.08.2018 17:46:29
asantesana napisał(a):

yugen napisał(a):

Czy konkurs z Mistrzowskimi produktami w Intermarche miał ograniczenie na gospodarstwo? Ewentualnie czy czeka jeszcze ktoś na bony od TQG?

Był zaapis o ograniczeniu.

pkt.9 "jeden laureat Konkursu może otrzymać nie więcej niż jedną nagrodę. Nagrodę może otrzymać wyłącznie jeden z laureatów należących do wspólnego gospodarstwa domowego pozostający pod wspólnym: numerem telefonu, z którego przysłano SMS-a, adresem zameldowania, zamieszkania, korespondencji"
0 0

slodkamary

#6523673 Napisano: 29.08.2018 17:47:02
Podpowie ktoś o czym pisał na Colgate z Biedry? emotka
0 0

margobb

#6523676 Napisano: 29.08.2018 17:48:52
bruce napisał(a):

brzozak napisał(a):

Czy brał ktoś udział w konkursie "I ja zostanę weterynarzem" prowadzonym w Carrefour? Jak zaznaczę moje miasto to mi tylko Tesco pokazuje, czy tylko ja tak mam? To przecież w Carrefour miał być ten konkurs emotka

emotka To musi być pomyłka, w Tesco jest w bazie jako: "I ja zostanę sportowcem", chociaż, kiedy wpisałam w wyszukiwarce: "I ja zostanę...", pojawiły się oba (w Tesco i w C4) i … oba mają ten sam plakat reklamowy.  emotka

Ja bralam, zgloszenie wysylalam w niedziele - wszystko bylo ok
0 0

kawazczekolada

#6523678 Napisano: 29.08.2018 17:50:50
bruce napisał(a):

brzozak napisał(a):

emotka To musi być pomyłka, w Tesco jest w bazie jako: "I ja zostanę sportowcem", chociaż, kiedy wpisałam w wyszukiwarce: "I ja zostanę...", pojawiły się oba (w Tesco i w C4) i … oba mają ten sam plakat reklamowy.  emotka

w regulaminie jest lista carrefour które biorą udział w konkursie I Ty zostaniesz... weterynarzem

https://konkursy....es/regulamin_951.pdf
0 0

kawazczekolada

#6523682 Napisano: 29.08.2018 17:55:49
[quote=

bruce napisał(a):

brzozak napisał(a):

brzozak] Czy brał ktoś udział w konkursie "I ja zostanę weterynarzem" prowadzonym w Carrefour? Jak zaznaczę moje miasto to mi tylko Tesco pokazuje, czy tylko ja tak mam? To przecież w Carrefour miał być ten konkurs emotka

plakaty się różnią. Przyjrzyj się dokładnie emotka
0 0

kawazczekolada

#6523690 Napisano: 29.08.2018 18:31:50
Lego mi zaakceptowalo creatora. Wszystko sie wyjasnilo
1 kkbt 0

pani-filifionka

#6523697 Napisano: 29.08.2018 18:51:57
bruce napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy działają Wam te ludziki z konkursu Auchan? Bo dziś nie mogę nimi sterować, a przyciskam te wyznaczone klawisze "a,z".

One trudno zaskakują, to fakt. emotka Na początku nieźle się wygimnastykowałam przy klawiaturze, żeby je skłonić do jakiegokolwiek (zazwyczaj - odwrotnego) działania.  emotka
A ja mam z kolei problemy z nadaniem zgłoszenia w Garnier Czysta Skóra.  emotka

Trzeba zmienić przeglądarkę, na chrome nie działało, na safari jak złoto. A liczy się ilość zebranych przedmiotów, czy wystarczą te 5?
0 0

faworek

#6523712 Napisano: 29.08.2018 19:14:29
Czy przyszły dziś komuś zwrotki z konkursu Nałęczowianki ITM? 
0 0

kawazczekolada

#6523727 Napisano: 29.08.2018 19:53:10
superloser napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

monmoon napisał(a):

olunka napisał(a):

Dostałam maila z lego dot.paragony ze niby nie wynika ze to zestaw lego,a ja mam na paragonie:LEGO Minifigurka  emotka  to jak ma być jeszcze bardziej opisane?

musi być zapis że to zestaw lego Niestety minifigurki nie przechodzą

ale w regulaminie nie jest napisane że coś jest wyłączone np minifigurki

ale jest napisane : 

Celem Konkursu jest promocja produktów w postaci zestawów klocków marki Lego (dalej: "Produkty Promocyjne").

a potem masz

W celu przystąpienia do Konkursu, Uczestnik powinien: a. zakupić Produkt Promocyjny w okresie ..... itd.

Więc moim zdanie jasno wynika, że to musi być zestaw a nie minifigurka

minifigurka to tez zestaw bo też ją musisz poskładac:)

Od lat kupuje Lego. Torebka MiniFigure NIGDY nie była zestawem. No chyba, że kupisz cały zestaw z danej serii Mini Figures. Zestaw Lego ma ZAWSZE unikalny numer zestawu - na tyle dobre, że na całym świecie obowiązuje ten sam kod.
2 koła to nie rower... a można jedzić...

Lego właśnie chodzi o ZESTAWY a nie pojedyncze figurki. Na paragonie musi być numer zestawu konkretnego aby mogli być pewni że to jest ich zestawa nie creator innej firmy
0 0

simsonowa

#6523729 Napisano: 29.08.2018 19:58:21
Wiem, że na Was zawsze można liczyć.
18.07 wygrałam słuchawki z CHEETOS  i jeszcze nie przeszły. Czy też tak macie?
0 0

wiesia30

#6523732 Napisano: 29.08.2018 20:02:12
simsonowa napisał(a):

na słuchawki też czekam
0 0

jokan

#6523733 Napisano: 29.08.2018 20:03:09
simsonowa napisał(a):

to dopiero niecale 2 tygodnie minelo, trzeba czekac
0 0

Gość: elotta

#6523735 Napisano: 29.08.2018 20:15:18
simsonowa napisał(a):

Nie przyszły mi nagrody z końca lipca, a wcześniejsze i późniejsze już tak emotka  
Chyba nie wysyłają chronologicznie
0 0