Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#6524515 Napisano: 01.09.2018 00:19:03
glena napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

soulfly napisał(a):

kropka-82 napisał(a):

truskaweczka1 napisał(a):

Konkurs ,, Posmakuj radości z nauki’’ w Intermarche. Czy u was na paragonie tez nigdzie nie ma informacji,  że zakup dotyczy produktów Pudliszki ?  Czy tylko u mnie takie problemy  emotka

ITM ma z reguły kiepsko opisane paragony, ale nigdy nie miałam z tym problemów w przypadku wygranej emotka

Z Itm nigdy nie było problemu z akceptacja w razie wygranej.

Zależy od agencji... Raz musiałam brać pieczątkę z ITM na Pudliszki, bo nie uznali paragonu. Nie pamiętam jaka agencja. Na pewno w sierpniu ub. r.
Edit. Już wiem-redheads.

Mi Unique One nie uznało paragonu z ITM (loteria Nestle) - po miesiącu po tym, jak odesłałam im paragon zadzwoniła Pani z info, że nie wynika jednoznacznie z paragonu jakie produkty były kupione i że prześlą mi skan paragonu na maila, żebym pojechała po pieczątkę. Jak sobie wyobraziłam, że jadę z wydrukiem sprzed miesiąca po pieczątkę do sklepu, w którym regularnie mam np. problem z realizacją bonów, to stwierdziłam, że odpuszczam, szkoda moich nerwów. Inna sprawa, że moim zdaniem paragon był ok (np. "galaretka przezroczysta" - nie widziałam innej z taką nazwą, niż ta z Winiar)... 

Wg mnie skoro robią konkurs w konkretnej sieci, to mogliby postarać się o wykaz oznaczeń na paragonie i byłoby po sprawie. Wystarczyłaby odrobina dobrych chęci.

norweska20

#6524519 Napisano: 01.09.2018 00:26:22
 LIDL - ULUBIONY BOHATER DISNEYA co z tym konkursem jest nie tak ....wysłałam teraz sms na numer 7057 o treści Lidl odp (z małych i dużych liter ) i przychodzi zwrotka błędna treść lun wiadomość wysłana pod zły numer .....oświeci mnie ktoś o co chodzi emotka
0 0

ktosiu

#6524521 Napisano: 01.09.2018 00:30:30
Mam ten sam problem z Lidlem, przychodzi zwrotka, że błędna treść lub zły numer.
0 0

haima

#6524528 Napisano: 01.09.2018 02:45:36
Chyba przepadłam. Napisałam swoją pierwszą rymowankę na konkurs. Ale to głupio wygląda emotka  W ramach eksperymentu, zamierzam wysłać na dwa konkursy, akurat organizowane przez jedną agencję. Mam nadzieję, że lubią wierszyki emotka

Czego to człowiek w akcie desperacji nie zrobi eh emotka
1 kreatia 0

awe

#6524539 Napisano: 01.09.2018 07:09:15
superloser napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Mam ten sam problem z Lidlem, przychodzi zwrotka, że błędna treść lub zły numer.

A oni w weekend siedzą? Czy już po ptakach  emotka

u mnie to samoemotka
0 0

kreatia

#6524540 Napisano: 01.09.2018 07:16:11
haima napisał(a):

Chyba przepadłam. Napisałam swoją pierwszą rymowankę na konkurs. Ale to głupio wygląda  emotka  W ramach eksperymentu, zamierzam wysłać na dwa konkursy, akurat organizowane przez jedną agencję. Mam nadzieję, że lubią wierszyki  emotka

Czego to człowiek w akcie desperacji nie zrobi eh  emotka

Moja stopka macha przyjaźnie emotka  
0 0

petunija1

#6524551 Napisano: 01.09.2018 09:31:40
ktosiu napisał(a):

nie działa niestety... emotka a konkurs do jutra
0 0

cleo25

#6524557 Napisano: 01.09.2018 09:51:47
petunija1 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

nie działa niestety... emotka a konkurs do jutra

... i chyba już nie zadziała.
W zeszłym tygodniu też był problem z wysłaniem zgłoszenia w czasie weekendu. Przychodziła zwrotka " Udział w Konkursie zakończony. Dziękujemy "
0 0

Mila26

#6524559 Napisano: 01.09.2018 09:57:35
awe napisał(a):

superloser napisał(a):

ktosiu napisał(a):

u mnie to samo emotka

może można w jakiś sposób skontaktować się w tej sprawie z organizatorem?
0 0

awe

#6524600 Napisano: 01.09.2018 13:00:29
Miła26 napisał(a):

awe napisał(a):

superloser napisał(a):

ktosiu napisał(a):

u mnie to samo emotka

kontakt bez szans- procują od poniedziałku do piątku, ale warto pisać do nich - niech sprawdzą - może te smsy czekają "przed bramką"emotka
0 0

Gość: calliope

#6524606 Napisano: 01.09.2018 13:19:50
Mam pytanie do tych co kupowali jacobs w Carrefour, co macie napisane na paragonie? emotka
0 0

Mila26

#6524609 Napisano: 01.09.2018 13:40:09
awe napisał(a):

Miła26 napisał(a):

awe napisał(a):

superloser napisał(a):

ktosiu napisał(a):

u mnie to samo emotka

kontakt bez szans- procują od poniedziałku do piątku, ale warto pisać do nich - niech sprawdzą - może te smsy czekają "przed bramką" emotka

to co w takim razie zrobić?
0 0

carissma

#6524615 Napisano: 01.09.2018 14:13:46
calliope napisał(a):

Mam pytanie do tych co kupowali jacobs w Carrefour, co macie napisane na paragonie? emotka

kawa Jacobs kronu 19,99
0 0

Gość: calliope

#6524616 Napisano: 01.09.2018 14:17:28
carissma napisał(a):

calliope napisał(a):

kawa Jacobs kronu 19,99

dzięki carissma emotka
1 carissma 0

haima

#6524618 Napisano: 01.09.2018 14:30:28
Czy nie wysyłał ktoś zgłoszenie do kawy Fort? Próbowałam SMSem i przychodzi zwrotka że treść wiadomości jest błędna, mimo że wszystko mam jak w regulaminie, bez polskich znaków itd... Wysłałam na stronie i wszystko ok, chciałam wypełnić na drugi paragon, ale na stronie jest cały czas komunikat "dziękujemy za zgłoszenie" i brak pól do wypełnienia, mimo odświeżenia strony i zrestartowania przeglądarki (!). Ktoś ma tak samo?
0 0

@gnieszk@

#6524619 Napisano: 01.09.2018 14:37:35
haima napisał(a):

Czy nie wysyłał ktoś zgłoszenie do kawy Fort? Próbowałam SMSem i przychodzi zwrotka że treść wiadomości jest błędna, mimo że wszystko mam jak w regulaminie, bez polskich znaków itd... Wysłałam na stronie i wszystko ok, chciałam wypełnić na drugi paragon, ale na stronie jest cały czas komunikat "dziękujemy za zgłoszenie" i brak pól do wypełnienia, mimo odświeżenia strony i zrestartowania przeglądarki (!). Ktoś ma tak samo?

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą.
0 0

cleo25

#6524620 Napisano: 01.09.2018 14:45:23
@gnieszk@ napisał(a):

haima napisał(a):

Podasz link do konkursu? Z Fort kojarzę tylko loterie - jedną zakończoną, drugą jeszcze nie rozpoczętą.

https://www.e-kon...na.html#.W4qJ5boyWig
Edycja jesienna, od dzisiaj.
1 @gnieszk@ 0

cudaczek121

#6524621 Napisano: 01.09.2018 14:45:49
Miła26 napisał(a):

awe napisał(a):

Miła26 napisał(a):

awe napisał(a):

superloser napisał(a):

ktosiu napisał(a):

u mnie to samo emotka

kontakt bez szans- procują od poniedziałku do piątku, ale warto pisać do nich - niech sprawdzą - może te smsy czekają "przed bramką" emotka

to co w takim razie zrobić?

1 koper 0

cudaczek121

#6524624 Napisano: 01.09.2018 14:51:49
Odnośnie disney l,to myślę, że im się po prostu szybciej zamknął niechcący system przyjmowania zgłoszeń i trzęba do nich koniecznie napisać, że mieli błąd. Może też ktoś tam sobie ubzdural, że konkurs trwał do 3 1 sierpnia i przedwcześnie zamknął system sms
0 0

@gnieszk@

#6524630 Napisano: 01.09.2018 15:23:29
cleo25 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

haima napisał(a):

https://www.e-kon...na.html#.W4qJ5boyWig
Edycja jesienna, od dzisiaj.

No tak, faktycznie ta loteria już rozpoczęta. Myślałam, że chodzi o jakiś konkurs ("bez polskich znaków"?).
0 0