Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6555710 Napisano: 11.12.2018 19:14:57
co przechodzi w godzinie Ż? jaki tekst łapią? chciałam szklankę dla męża wygrać ale nie wychodzi emotka
1 larix 0

sylwika76

#6555719 Napisano: 11.12.2018 19:45:48
czy w konkursie "poczuj zapach kawy" ITM wygrywają  maile czy smsy? Jak lepiej wysłać zgłoszenie?
0 0

patyk

#6555720 Napisano: 11.12.2018 19:52:42
sylwika76 napisał(a):

czy w konkursie "poczuj zapach kawy" ITM wygrywają  maile czy smsy? Jak lepiej wysłać zgłoszenie?

Myślę że bez znaczenia, u mnie trafiłam wpisując na stronie. 
0 0

margobb

#6555721 Napisano: 11.12.2018 19:55:50
patyk napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Myślę że bez znaczenia, u mnie trafiłam wpisując na stronie. 

Ja wygralam sms-em
0 0

sylwika76

#6555724 Napisano: 11.12.2018 20:00:45
Bardzo dziękuję za odpowiedzi-biorę się do roboty emotka
0 0

dwaburekoty

#6555725 Napisano: 11.12.2018 20:00:54
wiem, że to pytanie już było, ale dawno temu, więc może od tamtego czasu coś się zmieniło. czy ktoś z Was wygrał dzienną w loterii Bricomarche?
0 0

asiczka

#6555726 Napisano: 11.12.2018 20:02:13
monkakk napisał(a):

patyk napisał(a):

Czy w konkursie Nivea Baby do konkursu uprawnia też zakup kremu nivea baby czy tylko te żele do kąpieli? Na stojaku w sklepie było info o tym że ma być produkt nivea baby a na stronie widzę zdjęcia tylko tych żeli.... Kupiłam krem... Nie wiem czy wysyłać w takim razie. 

Mowisz o tym konkursie gdzie są walizki i ręczniki do wygrania? Musi być na kremie postać disney. 

Ja kupiłam w Rossmann żel i było napisane na paragonie Nivea toddlers. Przy zakupie tego samego z postaciami w Auchan na paragonie jest napisane tylko Nivea, więc może przejdzie na ten krem. Nie jestem pewna, czy kremy też występują w wersji Disney. Ja zamierzam wysłać zgłoszenie na tamten drugi paragon. Tylko czy będą, aż tak to weryfikować po nazwie na paragonie?
0 0

monkakk

#6555732 Napisano: 11.12.2018 20:05:10
asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

patyk napisał(a):

Czy w konkursie Nivea Baby do konkursu uprawnia też zakup kremu nivea baby czy tylko te żele do kąpieli? Na stojaku w sklepie było info o tym że ma być produkt nivea baby a na stronie widzę zdjęcia tylko tych żeli.... Kupiłam krem... Nie wiem czy wysyłać w takim razie. 

Mowisz o tym konkursie gdzie są walizki i ręczniki do wygrania? Musi być na kremie postać disney. 

Ja kupiłam w Rossmann żel i było napisane na paragonie Nivea toddlers. Przy zakupie tego samego z postaciami w Auchan na paragonie jest napisane tylko Nivea, więc może przejdzie na ten krem. Ja zamierzam wysłać zgłoszenie na tamten drugi paragon. Tylko czy będą, aż tak to weryfikować?

Kremu nie ma na liście produktów na stronie konkursu, tak samo jak chusteczek, a na paragonie są opisane jako produkty Toddies. Dopytywałam u nich bezpośrednio i odpisali, że tylko te z logo Disney i z listy.
Przy ostatnim konkursie Nivea potrafili napisać, gdzie na paragonie był skrót NIV, że dla nich nie jest to jednoznaczne i chcą pieczątke sklepu...
Ale każdy gra jak uważa emotka  
0 0

larix

#6555733 Napisano: 11.12.2018 20:09:10
agakaz2 napisał(a):

co przechodzi w godzinie Ż? jaki tekst łapią? chciałam szklankę dla męża wygrać ale nie wychodzi emotka

Dołaczam się do pytania, A zadania w Ż są idiotyczne.
0 0

asiczka

#6555734 Napisano: 11.12.2018 20:10:19
monkakk napisał(a):

asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

patyk napisał(a):

Ja kupiłam w Rossmann żel i było napisane na paragonie Nivea toddlers. Przy zakupie tego samego z postaciami w Auchan na paragonie jest napisane tylko Nivea, więc może przejdzie na ten krem. Ja zamierzam wysłać zgłoszenie na tamten drugi paragon. Tylko czy będą, aż tak to weryfikować?

Kremu nie ma na liście produktów na stronie konkursu, tak samo jak chusteczek, a na paragonie są opisane jako produkty Toddies. Dopytywałam u nich bezpośrednio i odpisali, że tylko te z logo Disney i z listy.
Przy ostatnim konkursie Nivea potrafili napisać, gdzie na paragonie był skrót NIV, że dla nich nie jest to jednoznaczne i chcą pieczątke sklepu...
Ale każdy gra jak uważa  emotka  

Na paragonie z Auchan mam: Nivea Szp i p do.
Kupiłam szampon i płyn do kąpieli. Myślisz, że lepiej poprosić w sklepie o adnotacje i pieczątkę? emotka
0 0

agakaz2

#6555739 Napisano: 11.12.2018 20:17:20
larix napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Dołaczam się do pytania, A zadania w Ż są idiotyczne.

już i tak po ptokach czas minął
0 0

katake

#6555743 Napisano: 11.12.2018 20:22:23
agakaz2 napisał(a):

Priv:-)
0 0

jokan

#6555745 Napisano: 11.12.2018 20:25:41
katake napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a który to konkurs? emotka
0 0

monkakk

#6555747 Napisano: 11.12.2018 20:27:09
asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

asiczka napisał(a):

monkakk napisał(a):

patyk napisał(a):

Ale każdy gra jak uważa  emotka  

Na paragonie z Auchan mam: Nivea Szp i p do.
Kupiłam szampon i płyn do kąpieli. Myślisz, że lepiej poprosić w sklepie o adnotacje i pieczątkę? emotka

Golden jest dość specyficzny emotka  Tam gdzie miałam NIV na paragonie, chcieli pieczątkę, a do innego gdzie miałam bodajże krem uniwersalny (ten niebieski w kółku) nie mieli zastrzeżeń. Ja, jak juz robię zakupy i widzę, że jest niejasno opisane, to przy okazji idę po pieczątkę. 
0 0

katake

#6555748 Napisano: 11.12.2018 20:29:31
jokan napisał(a):

katake napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a który to konkurs? emotka

https://www.e-kon.../konkurs-zywiec.html
2 jokan, agakaz2 0

anialistopad

#6555771 Napisano: 11.12.2018 21:12:36
Z jakiego dnia informowali ze szklankami z żywca?
0 0

katake

#6555774 Napisano: 11.12.2018 21:27:44
anialistopad napisał(a):

Z jakiego dnia informowali ze szklankami z żywca?

Ja mam za 6.12 I 9.12
0 0

Gość: bamfarfe22

#6555776 Napisano: 11.12.2018 21:40:31
Pewnie już było, ale chciałam zapytać czy z loterii Winiar przychodzi coś na email? Bo w kuli pojawiło mi się że jestem laureatem rezerwowym... ale na @ nic nie przyszło 
0 0

synk

#6555779 Napisano: 11.12.2018 21:47:33
bamfarfe22 napisał(a):

Pewnie już było, ale chciałam zapytać czy z loterii Winiar przychodzi coś na email? Bo w kuli pojawiło mi się że jestem laureatem rezerwowym... ale na @ nic nie przyszło 

mają 3 dni na podesłanie emaila. A co trafiłaś?
0 0

Gość: bamfarfe22

#6555786 Napisano: 11.12.2018 22:11:22
synk napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

mają 3 dni na podesłanie emaila. A co trafiłaś?

Toster bosh ale pewnie rezerwy nie będzie znając moje szczęście...
0 0