Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kluseczka
no to du..
i po co mi tyle piwa
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już są wyniki
ale lista jest niepełna - chyba, że nie odesłali jeszcze danych
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dodatku nie ma mojego drugiego hamaka z sierpnia
czy jedna osoba może wygrać 2x?
Gość: kamila10001
Niepełna jest, bo ma byc 40 osób, pozostałe to chyba te do których dzwonili i pewnie weryfikują paragony, obawiam się że tylko jeden, pisałam do nich na fejsie ale nie odpowiadają
Gość: kamila10001
angelusia
Postów 17
Data rejestracji 03.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dostał już ktoś maila z informacją o wygranej? Widzę siebie na liście, ale wiadomości brak:(
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też jestem, a nie mam maila. Onet wysyła często nawet po kilku dniach info o wygranej, zatem trzeba poczekać:)
angelusia
Postów 17
Data rejestracji 03.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mały miś
??
slonecznik1309
Postów 3975
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ymmm wydaje mi sie że firma nie może wygrac. Wygrywa ten kto ma paragon,ale tutaj hehe ciekawe, ten kto kupił??
targicola
Postów 1092
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Losowanie nagrody głównej odbywa się 05 listopada 2012 r. o godz. 13:00. W losowaniu wezmą udział zgłoszenia nadesłane przez cały okres trwania loterii od 27 sierpnia 2012 roku od godziny 00:00 do 4 listopada 2012 roku do godz. 23:59.
to mały fragment regulaminu promocji Delicji.Chyba rozwiązuje problem samochodu i daty kiedy zostanie on rozlosowany......
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Gość: kluseczka
Gość: schoczka
notta
Postów 8878
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
nie wiem czy czasami to nie jest lista
były 3 konkursy glossybox, wysokie obcasy i answear
http://answear.co...e-z-answear-com/2913
Szczęśliwych paragonów życzę
|
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym w delicjach nie ma kuponu, tylko jest nadrukowany kod we wnętrzu opakowania, więc kupon nie może wypaść
PROWOKACJA
ale ogólnie pytanie dobre