Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121

petunija1

#5367385 Napisano: 18.09.2012 06:03:09
claudia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

problemy były z tymi pkt. regulaminu:

osobiście czytałam te punkty chyba po 10 razy, bo niby jedno wynikało z drugiego, ale na wszelki wypadek dołożyłam kilka kartek z oświadczeniami, byleby nic nie ogapić:)

Ale ja mam inny problem z tą Kiorą. Moje dzieciaki sa autentycznie uzdolnione plastycznie, bardzo cierpliwe i pracowite, bo poprostu robią to z pasją. Robiły godzinami, a właściwie dniami prace juz do co najminiej 5 konkursów Disneya, wszystkie obsługiwane przez Kiorę,zawsze samodzielnie, i wieeeelkie nic. A prace naprawdę super, i nie zdarza się,by dzieciaki w innych konkursach nie wygrały czegoś, chocby małego, a nawet bardzo wartościowe nagrody. Więc nie mam pojęcia jakie oni maja kryteria, ale czuję, że tym razem znowu sie nie uda...nie pozwole im więcej rysowac do Kiory, bo bez sensu płacić za te przesyłki polecone,...żeby tyle pracy, i przy takiej ilosci nagród kompletnie nic, to jakieś podejrzane jest. emotka

Wiesz, może prace są za dobre i maja podejrzenia,że rysuje ktoś za dzieci.

Swoja drogą to trochę się im nie dziwię.
Bo jak czasami widzę pracę rzekomej 6latki to śmiech mnie ogarnia. Często po prostu widać,że nie narysowało tego dziecko.
Mnie raczej dziwi,że takie prace często wygrywają...

Tylko szkoda faktycznie jak naprawdę się dzieci napracują i odpadają bo ktoś nie jest pewny kto rysował. emotka
0 0

claudia

#5367405 Napisano: 18.09.2012 06:23:53
petunija1 napisał(a):

claudia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

osobiście czytałam te punkty chyba po 10 razy, bo niby jedno wynikało z drugiego, ale na wszelki wypadek dołożyłam kilka kartek z oświadczeniami, byleby nic nie ogapić:)

Ale ja mam inny problem z tą Kiorą. Moje dzieciaki sa autentycznie uzdolnione plastycznie, bardzo cierpliwe i pracowite, bo poprostu robią to z pasją. Robiły godzinami, a właściwie dniami prace juz do co najminiej 5 konkursów Disneya, wszystkie obsługiwane przez Kiorę,zawsze samodzielnie, i wieeeelkie nic. A prace naprawdę super, i nie zdarza się,by dzieciaki w innych konkursach nie wygrały czegoś, chocby małego, a nawet bardzo wartościowe nagrody. Więc nie mam pojęcia jakie oni maja kryteria, ale czuję, że tym razem znowu sie nie uda...nie pozwole im więcej rysowac do Kiory, bo bez sensu płacić za te przesyłki polecone,...żeby tyle pracy, i przy takiej ilosci nagród kompletnie nic, to jakieś podejrzane jest. emotka

Bo jak czasami widzę pracę rzekomej 6latki to śmiech mnie ogarnia. Często po prostu widać,że nie narysowało tego dziecko.

Tylko szkoda faktycznie jak naprawdę się dzieci napracują i odpadają bo ktoś nie jest pewny kto rysował. emotka

napewno masz rację, też tak już pomyślałam, tylko, że maja 11, 14 i 16 lat, więc w tym wieku jak ma się trochę talentu, to rysuje się lepiej niż dorosły(a już na pewno lepiej niż ja:)...zwłaszcza syn, wyglada czasem jakby kalkował, a on to na moich oczach rysuje.I tu może być faktycznie problem.Choć jeśli nie ma ograniczeń wieku, to też jakoś powinno być brane pod uwagę...Trochę szkoda...bo jak ktoś np. kreatywnie napisze hasełko, to i wygra, a jak ktoś super narysuje , to jest zbyt podejrzane:)
0 0

agakaka13

#5367450 Napisano: 18.09.2012 07:09:02
petunija1 napisał(a):

claudia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

W zasadzie się z Wami zgadzam, ale w przypadku tego konkursu nie było limitów wiekowych. Więc zastanawiające jest jak mogli oceniać te prace skoro mogły je przesłać dzieciaki a także dorośli. Jedynym logicznym rozwiązaniem dla mnie byłby podział na grupy wiekowe i przyznanie określonej ilości nagród na określoną grupę wiekową a następnie z grupy wybranie najlepszych prac.
Poza tym mam podobny problem z moją córką też jest zdolniacha i nie wszyscy wierzą, że jej dzieła to jej dzieła. Chociaż dziecina nie położy się spać bez zrobienia pracy plastycznej emotka Nie wspomnę jak drogie są farby itp. - ale temat jest Wam znany zapewne emotka
0 0

kristof23

#5367458 Napisano: 18.09.2012 07:16:17
jolcia12 napisał(a):

Dzwonili już do zwycięzcy loterii Dekoral w Obi?

podpinam sie do pytania emotka
0 0

claudia

#5367471 Napisano: 18.09.2012 07:23:34
agakaka13 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

claudia napisał(a):

ewaewa napisał(a):

W zasadzie się z Wami zgadzam, ale w przypadku tego konkursu nie było limitów wiekowych. Więc zastanawiające jest jak mogli oceniać te prace skoro mogły je przesłać dzieciaki a także dorośli. Jedynym logicznym rozwiązaniem dla mnie byłby podział na grupy wiekowe i przyznanie określonej ilości nagród na określoną grupę wiekową a następnie z grupy wybranie najlepszych prac.
Poza tym mam podobny problem z moją córką też jest zdolniacha i nie wszyscy wierzą, że jej dzieła to jej dzieła. Chociaż dziecina nie położy się spać bez zrobienia pracy plastycznej emotka Nie wspomnę jak drogie są farby itp. - ale temat jest Wam znany zapewne emotka

No właśnie, trafiłaś w sedno sprawy, grupy wiekowe i wszystko byłoby jasne. A jeśli wolą nagradzać słodkie dziecięce prace, to konkurs powinien być powiedzmy do 10 lat i byłoby klarownie, nikt nie miałby pretensji emotka
0 0

edzia21

#5367484 Napisano: 18.09.2012 07:30:10
haz0r napisał(a):

mały napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy wygrał ktoś cokolwiek w konkursie delicji? Mam kilka kodów i nie wiem czy jest sens słać emotka

http://www.delicj...pl/loteria/zwyciezcy

Ja zagrałem dzisiaj na 12 kodów, zobaczymy:/

ja już wysłałam 43... i mam jeszcze troche do wysłania ;/ a te wyniki ich też jakieś dziwne, miało być po 5 bransoletek kazdego dnia...kicha jakas. Szkoda mi tylko, ze tyle kasy zainwestowalam w kartony delicji w makro
0 0

mia

#5367486 Napisano: 18.09.2012 07:35:23
edzia21 napisał(a):

ja już wysłałam 43... i mam jeszcze troche do wysłania ;/ a te wyniki ich też jakieś dziwne, miało być po 5 bransoletek kazdego dnia...kicha jakas. Szkoda mi tylko, ze tyle kasy zainwestowalam w kartony delicji w makro

Padnę... to ja raptem z 8 kodów wbiłam do tej pory i mam pretensje do losu, że tyle zainwestowałam (co gorsza zeżarłam), a tu nic... emotka
0 0

edzia21

#5367488 Napisano: 18.09.2012 07:39:07
emotka ja zaczynam dzień z delicjami i kończę emotka całą rodzinę już obdarowałam i ogólnie ... WYMIOTUJE nimi, ale widze, ze to byl zly pomysl. Chcialam bransoletke, a za ta kase kupilabym 2 takie emotka i wychodze z zalozenia, ze jak ktos ma szczescie w milosci to nie ma w konkursach SMS emotka emotka
0 0

edzia21

#5367492 Napisano: 18.09.2012 07:40:48
oczywiscie przeksztalcajac podstawowe powiedzenie .... echh a te wyniki mnie rozbroily
0 0

petunija1

#5367494 Napisano: 18.09.2012 07:44:15
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Padnę... to ja raptem z 8 kodów wbiłam do tej pory i mam pretensje do losu, że tyle zainwestowałam (co gorsza zeżarłam), a tu nic... emotka

emotka emotka Ło rety. Ja zeżarłam cztery a postawę roszczeniowa mam podobną do edzia21 emotka emotka emotka

Wstyd mi. emotka
0 0

edzia21

#5367496 Napisano: 18.09.2012 07:45:37
moze niepotrezbnie pisalam... teraz mi wstyd emotka emotka
0 0

petunija1

#5367500 Napisano: 18.09.2012 07:47:16
edzia21 napisał(a):

No co Ty. A dlaczego?
emotka emotka

Jakbym miała więcej kasy to bym tez pewnie kupiła dużo więcej. emotka
0 0

mirai

#5367519 Napisano: 18.09.2012 08:01:16
dzasmina napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy wiecie jak pobrać formularz do odbioru nagród (torby) z konkursu Biedronki? Organizuje to 4FRAME, ale strona się nie otwiera.

http://regulaminy...mpiada/procedury.pdf

Dziękuję emotka
0 0

aga17

#5367530 Napisano: 18.09.2012 08:12:15
mirai napisał(a):

dzasmina napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy wiecie jak pobrać formularz do odbioru nagród (torby) z konkursu Biedronki? Organizuje to 4FRAME, ale strona się nie otwiera.

http://regulaminy...mpiada/procedury.pdf

Dziękuję emotka

a ja spisałam zgodę ze strony i już wysłałam uznają mi?
0 0

Gość: pola731

#5367541 Napisano: 18.09.2012 08:20:56
edzia21 napisał(a):

dlaczego niepotrzebnie ?
kupiłaś ciacha , wbiłaś kody - Twoje prawo emotka
szczerze Ci życzę powodzenia - ja zakupiłam całe jedno opakowanie , ale jeszcze leży nietknięte
0 0

edzia21

#5367580 Napisano: 18.09.2012 08:49:28
petunija1 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

No co Ty. A dlaczego?
emotka emotka

Jakbym miała więcej kasy to bym tez pewnie kupiła dużo więcej. emotka

właśnie o to chodzi, ze nie mam duzo kasy --> jestem biedna i głupia jak widac, studentka... emotka
0 0

luko922

#5367597 Napisano: 18.09.2012 09:04:20
ja kupiłem jedną paczkę. wychodzę z założenia, że jak to loteria to i tak albo się ma szczęście, albo nie emotka
0 0

Gość: marzencia2007

#5367634 Napisano: 19.09.2012 05:07:29
witajcie emotka mam takie pytanie, bo nie widziałam żeby ktoś się chwalił ale mało na forum przebywam (niestety ale czasu brak) wygrał ktoś z Was w konkursie z delicjami??
http://www.delicjemojabajka.pl/ - o ten konkurs mi chodzi
0 0

Gość: jenny21

#5367670 Napisano: 19.09.2012 06:36:28
sluchajcie widzialam ze Disney'a wyniki z Intermarche sa opublikowane na stronie Intermarche, czy w regulaminie cos bylo na ten temat? Bo tak sie zastanawiam nad pozostalymi konkami Disneya - agencja mowi ze skoro w regulaminie nie ma ze opublikuja to nie moga
0 0