Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6598820 Napisano: 13.05.2019 13:25:20
Podpowie ktoś jaki kurier woził puszki Nivea z intermarche? 
Dostalem w środę smsa że przyjdzie paczka dhl, do dziś tylko przyszła tylko puszka ale osoba odbierająca nie wie jakim kurierem, a opakowanie wyrzuciła i nie wiem czy to był dhl czy inny kurier ją przyniósł... 
0 0

case

#6598826 Napisano: 13.05.2019 13:31:11
Strona Danio już działa, spróbujcie proszę ponownie z tymi samymi kodami. Jeśli coś będzie nie tak, prośba o kontakt na help@navagency.com.
0 0

minionek

#6598828 Napisano: 13.05.2019 13:38:39
Dla zainteresowanych kwestią publikacji zdjęć w konkursie gellwe:

Napisałam do producenta, odpowiedź dostałam z maila konkursowego, czyli dział marketingu przekazał sprawę do Pani z agencji Factoria...

Odpowiedź brzmi następująco: 
Szanowna Pani Agnieszko,Na stronie konkursowej zostały podane dane Laureatów. 
Zapis w regulaminie, o którym Pani wspomina informuje o stworzeniu przez Komisje Konkursową Listy Laureatów. 
Regulamin nie obliguje Organizatora konkusu do opublikowania zgłoszeń. 
Zgłoszenia, które zostały nagrodzone w przyszłości zostaną opublikowane jako materiały promocyjne marki Gellwe.Pozdrawiam, Organizator 
Szkoda tylko,że punkt 23  regulaminu wyraźnie mówi o tym,że Wybrane przez Komisję Konkursową zdjęcia przesłane przez Uczestników zostaną umieszczone na liście zwanej „Listą Laureatów”...

Farsa, szkoda nerwów na ten  konkurs... 
0 0

bandit

#6598844 Napisano: 13.05.2019 13:51:57
Witam
 W DANIO starczy 1 kubeczek czy trzeba 4 pak ?>
0 0

jokan

#6598846 Napisano: 13.05.2019 13:56:21
bandit napisał(a):

Witam
 W DANIO starczy 1 kubeczek czy trzeba 4 pak ?>

1 maly starczy, 4pak traktowany jest jako 1
0 0

cudaczek121

#6598849 Napisano: 13.05.2019 13:58:41
Ja w tym Danio jeszcze nie grałam,ale czy jak np. zacznę potrząsać telefonem, to ta strona konkursowa mi nie zniknie emotka  Mam tak wściekle telepać tym telefonem czy wystarczy lekko przechylićemotka
0 0

pioge7

#6598854 Napisano: 13.05.2019 14:04:29
Czy w łaciatym trzeba zatrzymać te opakowania z kodem czy sam paragon? Czytam regulamin i widzę że oni chcą potem tylko paragon jak sie wygra emotka  
0 0

lager

#6598861 Napisano: 13.05.2019 14:12:31
case napisał(a):

Strona Danio już działa, spróbujcie proszę ponownie z tymi samymi kodami. Jeśli coś będzie nie tak, prośba o kontakt na help@navagency.com.

A co jeśli nic się nie wydrukowało? Mam zakup Danio waniliowego, stałam przy tej kasie i czekam czekam, a kasjerka na to, że nic się więcej nie wydrukowało, to gdzie ma być ten kod promocyjny, bo jestem teraz konfjuzd...
0 0

venix

#6598881 Napisano: 13.05.2019 14:38:48
pioge7 napisał(a):

Czy w łaciatym trzeba zatrzymać te opakowania z kodem czy sam paragon? Czytam regulamin i widzę że oni chcą potem tylko paragon jak sie wygra emotka  

Tylko paragon 
1 pioge7 0

pioge7

#6598888 Napisano: 13.05.2019 14:55:03
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Tylko paragon 

Dziękuję emotka  to wyrzucam chociaż jedne śmieci emotka  
0 0

atyde25

#6598893 Napisano: 13.05.2019 15:03:20
Drukuje się zaraz po paragonie-Dokument niefiskalny i tam opis jak brać udział w loterii i kod.U mnie w 1 biedronce pan bardzo się na ten kwitek patrzył był chyba w szoku co to się mu wydrukowało.Ale powiedziałam krótko to moje i mi oddał.Może coś mieli nie tak wprowadzone w system bo byłam dziś w 2 biedronkach i wszystko się pięknie drukowało.A kupiłeś wariant waniliowy? Bo to tylko przy tym a nie inny smak.
lager napisał(a):

case napisał(a):

A co jeśli nic się nie wydrukowało? Mam zakup Danio waniliowego, stałam przy tej kasie i czekam czekam, a kasjerka na to, że nic się więcej nie wydrukowało, to gdzie ma być ten kod promocyjny, bo jestem teraz konfjuzd...

0 0

lager

#6598896 Napisano: 13.05.2019 15:09:14
atyde25 napisał(a):

Drukuje się zaraz po paragonie-Dokument niefiskalny i tam opis jak brać udział w loterii i kod.U mnie w 1 biedronce pan bardzo się na ten kwitek patrzył był chyba w szoku co to się mu wydrukowało.Ale powiedziałam krótko to moje i mi oddał.Może coś mieli nie tak wprowadzone w system bo byłam dziś w 2 biedronkach i wszystko się pięknie drukowało.A kupiłeś wariant waniliowy? Bo to tylko przy tym a nie inny smak.

lager napisał(a):

case napisał(a):

Nic się więcej nie druknęło, bo stałam i patrzyłam. Kurde czyli paragon w kosz..
0 0

nana22

#6598900 Napisano: 13.05.2019 15:16:14
case napisał(a):

Wpisałam kod, po potrząśnieciu nic nie działo
Po kolejnym potrząśnięciu wyskoczył komunikat Przejdź dalej i po próbie wpisania jeszcze raz kodu informacja że został już wykorzystany a o nagrodzie czy braku jej żadnej informacji ktoś wie dlaczego?
0 0

pioge7

#6598922 Napisano: 13.05.2019 15:45:25
lager napisał(a):

atyde25 napisał(a):

lager napisał(a):

case napisał(a):

Nic się więcej nie druknęło, bo stałam i patrzyłam. Kurde czyli paragon w kosz..

niestety ale agencje coraz bardziej utrudniają życie konkursowiczą... czemu nie wystarczy sam paragon i jego numer... numer u góry numer systemowy, data, godzina... wszystko można wpisać... a nie.. trzeba wymyślić jeszcze dodatkowy numer drukowany. W 2 biedronkach dziś... jedna pani zmięła i wyrzuciła kod, bo „to się coś wydrukowało” w drugiej nie chciała oddać bo „nie wie co to jest” ... tłumacz człowieku, kolejka za tobą się denerwuje, bo chcesz kod, swój kod, a pani nie wie co to jest...  emotka  coraz trudniej, coraz gorzej i coraz beznadziejniej wymyślane są zasadny niektórych konkursów. Przepraszam, wiem, ze nie muszę grać... ale chcę ale chciałbym zasad normalnych a nie takich emotka  myśle że nie tylko ja, proszę Tomku przekaż to tym co wymyślają zasady.... chcemy normalnie zagrać a nie denerwować się co tym razem powie pani na kasie, bo nie doinformowana emotka  
1 lager 0

asantesana

#6598928 Napisano: 13.05.2019 15:54:42
A Toblerone Auchan to nie do dzisiaj ma informować? Późno się robi...
0 0

FBilona

#6598929 Napisano: 13.05.2019 15:55:57
hehatka31 napisał(a):

alea napisał(a):

hehatka31 napisał(a):

Pomocy, telepie telefonem i nic się nie dzieje (DANIO Biedronka). Ktoś mi wytłumaczy co robię źle?

podbijam

Widzę,że nie tylko ja mam problem emotka

przed chwila też NICI z zabawy
0 0

soulfly

#6598932 Napisano: 13.05.2019 15:58:54
Ktoś płacił kodem z Biedronki Z Danio? Bo u mnie nie działa. 
0 0

FBilona

#6598934 Napisano: 13.05.2019 16:00:16
Ktoś doradzi ? pomoże? Nie mogę zrealizować kodu rabatowego Empik ,ciągle mam informacje ,że "kody rabatowe dotyczą tylko produktów sprzedawanych przez empik". Pisałam do nich ale tylko odpisują z marszu,że to jest produkt empik i ,że kod jest aktywny. Tylko,że ja nie moge zrobić zakupu. Zapytałam sie czy może można tylko jeden kod wykorzystać. No to nawet mi na to nie odpowiedzieli
0 0

nswe69

#6598936 Napisano: 13.05.2019 16:01:13
FBilona napisał(a):

Ktoś doradzi ? pomoże? Nie mogę zrealizować kodu rabatowego Empik ,ciągle mam informacje ,że "kody rabatowe dotyczą tylko produktów sprzedawanych przez empik". Pisałam do nich ale tylko odpisują z marszu,że to jest produkt empik i ,że kod jest aktywny. Tylko,że ja nie moge zrobić zakupu. Zapytałam sie czy może można tylko jeden kod wykorzystać. No to nawet mi na to nie odpowiedzieli

kupujesz rzeczy sprzedawane przez empik ??
0 0

asantesana

#6598940 Napisano: 13.05.2019 16:04:24
FBilona napisał(a):

Ktoś pisał na forum, że można tylko jeden kod wykorzystać, takie cos mi się obiło o oczy.
0 0