Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ksantypa
dostal tylko sms-gratulacje wygrywasz 100 zl w promocji alpen gold usmiecha ci sie kasa -szczegoly odbioru dostepne w regulsaminie ns stronie -czytam ten regulamin i wywnioskowalam ze kod do obiory z bankomatow pzresylaja pozniej-w popzrednieuj promocji od razu wysylali
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nadmiar wolnego czasu dotyczył wyłącznie bezrobotnych, bo osobiście jestem młodą matką siedzącą w domu, straszliwie zajętą opieką nad dziećmi i obowiązkami domowymi. Jedynie z doskoku gram w 3bit i quizy rossnetu.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Nagrodę dzienną możesz odebrać w 30 dni od otrzymania SMS-a potwierdzającego wygraną, który – w przypadku wygranej – dotrze do Ciebie w 48 h od daty losowania. Dzięki kolejnym SMS-om – z kodem referencyjnym i kodem PIN – odbierzesz nagrodę w bankomacie sieci Euronet, BZ WBK lub Skok (sprawdź listę bankomatów).-czyli teraz chyba czeka na te kody referencyjne i pin -mieszają-popzrednio wysylali od razy pin i po sprawie
a ja wyslalam tylko albo az 4 kody-na kazdy z 4 telefonow po jednym
Gość: iggi0212
u mnie jak wysylam pzrez strone to po okolo 1 min mam potzwierdzenie na telefonie
Gość: pola731
nie pisałam tego złośliwie - ale sorry, jak same kobiety będą takie stereotypy powielać to co ma myśleć ten facet , który z pracy przychodzi i wydaje mu się ,że żona nauczyła się po prostu kilku zaklęć typu stoliczku nakryj się
to pisałam ja- bezrobotna, studiująca matka Polka dla 3 dzieci (w tym jednego małego)
http://facepalm.p...bi-w-domu-i5983.html
konwaliowa
Postów 343
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już widzę tych trzęsących się emerytów, z myszką w ręku czekających na pełną godzinę by z mega refleksem kliknąć wyślij.
Ba! Sądzę nawet, że gdyby emeryci ogarniali konkursy, my tu wszyscy nie mielibyśmy żadnych wygranych.. ale na szczęście regulaminy piszą małym drukiem, większość w necie.. więc emeryci niegroźni.
Gość: ewachem
moja mama to swiezo upieczona emerytka a w czasówkach bije mnie na głowę
Gość: ewachem
a co do tego drobnego sruku to jak nie doczyta to zawsze ma lupę
miało byc druku
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Widocznie był czas minimalny, specjalnie obliczony dla niekonkursowiczów
Gość: gosiek_212
i lubella?
assal
Postów 3019
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawie wszyscy grają na kogoś, a dziwi ich, że inni też tak robią
Ile razy to ja widziałam wśród laureatów konkursów fotograficznych dziewczynę znanego fotografa
On nie mógł brać udziału - dał słupa
Czekając na...
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na problemy ze wzrokiem,a do tego refleks szachisty, więc znajomi i rodzina w głowę zachodzą jak mi się udaje wygrywać w smsowych konkach dla pierwszych
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
no jak to : jak ?
Ty po prostu celujesz w poprzednią godzinę - a sms dochodzi jak dochodzi
luko922
Postów 4996
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W oczekiwaniu na główną...
assal
Postów 3019
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po co mają się chwalić, że szanse są
Jak czytam, jakie taktyki niektórzy mają, to mnie zastanawia, jakim cudem ja jeszcze coś wygrywam w tych konkursach
anet
Postów 1101
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mege mega