Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mrmax

#6742202 Napisano: 06.11.2020 14:51:34
soulfly napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

darog napisał(a):

mrmax napisał(a):

kreatia napisał(a):

może im się coś pomyliło z tym poleconym? to wbrew regulaminowi!

u nich regulamin wiążący jest tylko dla jednej strony emotka

Czekam trzeci dzień na odp mail- nie ma....

Z regulaminu

b)             Czytelnego skanu lub zdjęcia oryginału Dowodu Zakupu, z tytułu którego Laureat dokonał nagrodzonego Zgłoszenia, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych zgodny z §3.
  1. Laureaci,  są zobowiązani do przesłania ww. dokumentów czytelnym skanem lub zdjęciem  na adres Organizatora[email protected]w ciągu 3 dni roboczych od rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 i 2 niniejszego paragrafu. 
FAKT POWIEDZIELI POLECONYM, CHOĆ 2 RAZY BYŁA Z MOJEJ STRONY PROŚBA natychmiast w rozmowie tel o sprawdzernie regulaminu: CZY NA PEWNO?! PANI ODPOWIEDZIAŁA TAK - WYŁACZNIE LIST POLECONY????

Przy kamerkach też miało być @ a po dłuższym czasie i tak chcieli paragon pocztą

Kamerki.....po 2 miesiące weryfikują.

ta agencja to dramat, i lubią utrudniać weryfikacje dokumentów, właśnie takim ganianiem na pocztę o byle g...
0 0

jezynka

#6742210 Napisano: 06.11.2020 15:37:55
Dzień dobry. Otrzymałam informację o wygranym bonie Sodexo z konkursu Wawel. Treść maila jest jednak nie do końca czytelna (miałam awarię serwera), stąd moje pytanie- na jaki adres odsyła się paragon i dane do wysyłki nagrody?
0 0

beata28

#6742231 Napisano: 06.11.2020 16:45:03
krotko po 16 sms z pinem  do karty od Jacobsa a karty brak... ma tak kto?
0 0

smerf1234

#6742232 Napisano: 06.11.2020 16:45:49
Czy ktoś trafił bon w loterii Dino,wygraj pełen koszyk? ponad 1000 bonów do rozdania a wpisów nie widać emotka  
0 0

karkocka

#6742234 Napisano: 06.11.2020 16:47:06
beata28 napisał(a):

też mam sms bez karty
0 0

faworek

#6742235 Napisano: 06.11.2020 16:49:59
mrmax napisał(a):

soulfly napisał(a):

darog napisał(a):

mrmax napisał(a):

kreatia napisał(a):

Z regulaminu

b)             Czytelnego skanu lub zdjęcia oryginału Dowodu Zakupu, z tytułu którego Laureat dokonał nagrodzonego Zgłoszenia, potwierdzającego zakup Produktów Promocyjnych zgodny z §3.
  1. Laureaci,  są zobowiązani do przesłania ww. dokumentów czytelnym skanem lub zdjęciem  na adres Organizatora[email protected]w ciągu 3 dni roboczych od rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 i 2 niniejszego paragrafu. 
FAKT POWIEDZIELI POLECONYM, CHOĆ 2 RAZY BYŁA Z MOJEJ STRONY PROŚBA natychmiast w rozmowie tel o sprawdzernie regulaminu: CZY NA PEWNO?! PANI ODPOWIEDZIAŁA TAK - WYŁACZNIE LIST POLECONY????

Przy kamerkach też miało być @ a po dłuższym czasie i tak chcieli paragon pocztą

ta agencja to dramat, i lubią utrudniać weryfikacje dokumentów, właśnie takim ganianiem na pocztę o byle g...

w Berlinkach Selgrosie poproszono mnie o odesłanie paragonu i oświadczenia emailem. 
0 0

FBbeata7

#6742247 Napisano: 06.11.2020 17:23:11
karkocka napisał(a):

beata28 napisał(a):

też mam sms bez karty

Też mam PIN, a karty brak.Pewnie będą wkrótce słać.
0 0

estrelitta

#6742257 Napisano: 06.11.2020 18:26:39
Czy były już eski na nieodebrane z konkursu Gliss w Kaufland? 
0 0

anaesth

#6742259 Napisano: 06.11.2020 18:48:21
FBbeata7 napisał(a):

karkocka napisał(a):

beata28 napisał(a):

też mam sms bez karty

U mnie tak samo. emotka
0 0

faworek

#6742329 Napisano: 07.11.2020 10:56:50
Czy wszyscy dostali smsa z pinem od karty Jacobs? Dostał ktoś potwierdzenie emailem o dotarciu przesłanych dokumentów? 
0 0

agata6

#6742334 Napisano: 07.11.2020 11:32:10
anaesth napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

karkocka napisał(a):

beata28 napisał(a):

też mam sms bez karty

U mnie tak samo.  emotka

Ja mam 2 piny a jedna karta dotarła
0 0

psotka

#6742337 Napisano: 07.11.2020 11:43:14
Czy 5 etap Somersby Apple jest rozwiazany? trwal do 31.10. Na stronie jest info:

GRATULUJEMY WSZYSTKIM
ZWYCIĘZCOM!TRAFIŁO DO WAS
AŻ 2000 NAGRÓD Z KOLEKCJI EKO!
0 0

edzia21

#6742339 Napisano: 07.11.2020 11:47:49
psotka napisał(a):

Czy 5 etap Somersby Apple jest rozwiazany? trwal do 31.10. Na stronie jest info:

GRATULUJEMY WSZYSTKIM

Nie jest rozwiązany
1 psotka 0

anaesth

#6742340 Napisano: 07.11.2020 11:49:42
psotka napisał(a):

GRATULUJEMY WSZYSTKIM

Regulaminowo mieli 14 dni na poinformowanie. Zawsze sporo osób chwaliło się wygranymi (a tu póki co cisza), więc myślę, że ten tekst wstawili trochę na wyrost i wyniki będą w piątek (bo pewnie nie będą czekać do soboty) emotka  

annabozena

#6742352 Napisano: 07.11.2020 13:29:15
Kupiłam Kabanosy DUDA na konkurs w SPOŁEM, opakowania nawet z naklejką o konkursie. Na paragonie Kabanosy GOBARTO.  Myślicie że to uznają?
0 0

moskala22

#6742365 Napisano: 07.11.2020 15:09:17
Czy ja dobrze rozumiem regulamin Lubisiow- pomimo podziału na etapy zwycięzców wybiorą dopiero po zakończeniu konkursu 
0 0

olunka

#6742370 Napisano: 07.11.2020 15:27:54
moskala22 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem regulamin Lubisiow- pomimo podziału na etapy zwycięzców wybiorą dopiero po zakończeniu konkursu 

tak
1 moskala22 0

fineessa

#6742377 Napisano: 07.11.2020 16:11:30
Wawel przy wygranej prosi o wszystkie paragony z całego konkursu czy tylko o ten jeden z danego etapu?
0 0

darog

#6742384 Napisano: 07.11.2020 17:14:23
faworek napisał(a):

mrmax napisał(a):

soulfly napisał(a):

darog napisał(a):

mrmax napisał(a):

kreatia napisał(a):

Z regulaminu

w Berlinkach Selgrosie poproszono mnie o odesłanie paragonu i oświadczenia emailem. 

skoro w regulaminie jest mailem-to nic nikogo nie obchodzi co tam  gadają w czasie rozmowy tel.
oczywiście , że mają prawo weryfikować: w regulaminie jest o ksero dowodu osobistego. oni chcą paragon pocztą-list polecony. NIE. będzie tak jak w regulaminie- mailem! a jak nie przyślą nagrody - reklamcja mailem i żądanie dodatkowo odszkodowania za kase-list polecony i stracony czas. 
0 0

Vivacia

#6742397 Napisano: 07.11.2020 18:51:13
darog napisał(a):

faworek napisał(a):

mrmax napisał(a):

soulfly napisał(a):

darog napisał(a):

mrmax napisał(a):

kreatia napisał(a):

Z regulaminu

skoro w regulaminie jest mailem-to nic nikogo nie obchodzi co tam  gadają w czasie rozmowy tel.
oczywiście , że mają prawo weryfikować: w regulaminie jest o ksero dowodu osobistego. oni chcą paragon pocztą-list polecony. NIE. będzie tak jak w regulaminie- mailem! a jak nie przyślą nagrody - reklamcja mailem i żądanie dodatkowo odszkodowania za kase-list polecony i stracony czas. 

No w tym stokrotkowym regulaminie jest też: . W przypadku nieprzewidzianych okoliczności, w tym działania siły wyższej, Organizator może zmienić sposób doręczenia przez Laureatów ww. dokumentów, o czym Laureaci zostaną poinformowani podczas rozmowy telefonicznej, o której mowa w ust. 1 powyżej.
Ale cóż to niby za okoliczności? emotka  Ja wczoraj miałam operację i dziękuję bardzo za stanie teraz godzinę w kolejce na poczcie (bo u nas zawsze są mega kolejki), jeszcze w trakcie pandemii. Dziś po chleb do sklepu próbowałam pójśc i prawie padłam na ryj emotka  wysłałam im mailem, jak nie przyjmą to trudno - przeżyję bez tych 100 zł.
0 0