Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6784596 Napisano: 28.05.2021 22:58:49
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Konkurs Pyszne.pl - ma ktoś z Was na 100% pewne info czy zwycięzcy biletów na mecze w Sankt Petersburgu będą musieli przejść obowiązkową kwarantannę w Rosji + po powrocie stamtąd do Polski, jeżeli do dnia spotkania będą zaszczepieni tylko jedną dawką? Czy może negatywne testy na wirusa zwalniają z obu kwarantann? emotka

Zweryfikował już ktoś tę kwestię?

Po powrocie do pl wystarczy na lotnisku zrobić test i nie masz kwaranranny. Chyba, że jesteś po 2 dawkach szczepionki to nue musisz.
Moj mąż leci za tydzień do Hiszpanii i przed wylotem tez musi mieć test. 

Dzięki za odpowiedź:)
Pytanie tylko czy Rosja jako kraj spoza Unii ma takie same zasady. I przede wszystkim czy nie trzeba odbywać kwarantanny w Rosji?
Nie jestem w stanie znaleźć informacji

Poczytaj, jest o Rosji.  

https://www.gov.pl/web/dyplomacja/rosja
0 0

pikawka

#6784597 Napisano: 28.05.2021 23:01:33
aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Konkurs Pyszne.pl - ma ktoś z Was na 100% pewne info czy zwycięzcy biletów na mecze w Sankt Petersburgu będą musieli przejść obowiązkową kwarantannę w Rosji + po powrocie stamtąd do Polski, jeżeli do dnia spotkania będą zaszczepieni tylko jedną dawką? Czy może negatywne testy na wirusa zwalniają z obu kwarantann? emotka

Po powrocie do pl wystarczy na lotnisku zrobić test i nie masz kwaranranny. Chyba, że jesteś po 2 dawkach szczepionki to nue musisz.

Pytanie tylko czy Rosja jako kraj spoza Unii ma takie same zasady. I przede wszystkim czy nie trzeba odbywać kwarantanny w Rosji?

Cyt. 
W świetle obowiązujących przepisów państwa przyjmującego obywatele RP nie mogą wjechać na terytorium Federacji Rosyjskiej. Zakaz wjazdu cudzoziemców wprowadzony Rozporządzeniem Rządu Federacji Rosyjskiej z dn. 16.03.2020 z późn. zmianami obowiązuje do odwołania. Dotyczy on również osób posiadających zezwolenie na pobyt stały w Rosji, które w okresie pandemii opuściły terytorium tego kraju.
0 0

sylzab2294

#6784598 Napisano: 28.05.2021 23:08:29
czy z Żubrówki Bison przychodzi potwierdzenie na maila?
0 0

dany-duszek

#6784599 Napisano: 28.05.2021 23:13:26
pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

pikawka napisał(a):

aempe napisał(a):

beroxez napisał(a):

Cyt. 
W świetle obowiązujących przepisów państwa przyjmującego obywatele RP nie mogą wjechać na terytorium Federacji Rosyjskiej. Zakaz wjazdu cudzoziemców wprowadzony Rozporządzeniem Rządu Federacji Rosyjskiej z dn. 16.03.2020 z późn. zmianami obowiązuje do odwołania. Dotyczy on również osób posiadających zezwolenie na pobyt stały w Rosji, które w okresie pandemii opuściły terytorium tego kraju.

ale kibice z FAN-ID(paszport kibica) będą mogli przekroczyć granice.
1 pikawka 0

FBewa36

#6784646 Napisano: 29.05.2021 15:27:17
Kupiłam w biedronce tymbark za 8zl i zapłaciłam voucherem i na każdym produkcie na paragonie odjęli jakaś sumę, w taki sposób wszedł voucher, czy myślicie że mogę ten tymbark rejestrować czy już odpada? 
0 0

dany-duszek

#6784649 Napisano: 29.05.2021 15:46:51
FBewa36 napisał(a):

Kupiłam w biedronce tymbark za 8zl i zapłaciłam voucherem i na każdym produkcie na paragonie odjęli jakaś sumę, w taki sposób wszedł voucher, czy myślicie że mogę ten tymbark rejestrować czy już odpada? 

nie, smolar nie patrzy czy był wykorzystany voucher czy nie, liczą jaka suma jest podana przy produkcie na paragonie.
0 0

anialistopad

#6784651 Napisano: 29.05.2021 16:03:40
dany-duszek napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

nie, smolar nie patrzy czy był wykorzystany voucher czy nie, liczą jaka suma jest podana przy produkcie na paragonie.Jeśli 

Jeśli po odjęciu tych kwot z vouchera przy produkcie nasz nadal za 8 zł to graj
0 0

zoonder

#6784660 Napisano: 29.05.2021 18:08:33
Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka
0 0

pikawka

#6784662 Napisano: 29.05.2021 18:13:21
zoonder napisał(a):

Kochani czy znaki typu "ą", "ę" są zgodne z ASCII? znalazłam w jednym z regulaminów, że zgłoszenie ma być napisane za pomocą znaków zgodnych z ASCII i nie mogę znaleźć dokładnej odpowiedzi jakie to są znaki emotka

Nie mam pojęcia ALE nigdy nie używam polskich znaków  emotka
0 0

zoonder

#6784663 Napisano: 29.05.2021 18:15:44
pikawka napisał(a):

zoonder napisał(a):

Nie mam pijęcia ALE nigdy nie używam polskuch znaków  emotka

Nawet w formularzach internetowych?
0 0

pikawka

#6784664 Napisano: 29.05.2021 18:31:09
zoonder napisał(a):

pikawka napisał(a):

zoonder napisał(a):

Nie mam pijęcia ALE nigdy nie używam polskuch znaków  emotka

Nawet w formularzach internetowych?

Szczerze, nawet w takich. Wiadomo interpunkcji pilnuję ale polskich znaków nie robię.
0 0

Gość: krseta

#6784665 Napisano: 29.05.2021 18:32:19
Zaproś Kapitana Morgana do swojego domu
https://www.e-kon...swojego-domu-18.html

czy po wysłaniu zgłoszenia dostaliście potwierdzenie na email?
0 0

nikos

#6784679 Napisano: 29.05.2021 21:18:04
zoonder napisał(a):

Najprościej rzecz ujmując: piszesz tekst bez polskich (jak i francuskich, niemieckich etc.) znaków. Bez np. ó,ö, ô. Są dostępne małe, duże litery, znaki przestankowe oraz specjalne.
0 0

bandit

#6784824 Napisano: 31.05.2021 07:40:46
Witam
Loteria KAUFLAND za zakupy
na stronie 'https://loteriaka...php#wez-udzial' mam nie aktywne pola do wpisywania - ma ktos pomysl dlaczego ?
- różne kompy, telefony
- rózne ip
i zawsze to samo 

pozdrawiam
Krzysztof
0 0

zielonaszpilka

#6784837 Napisano: 31.05.2021 08:16:35
bandit napisał(a):

Witam
na stronie 'https://loteriaka...php#wez-udzial' mam nie aktywne pola do wpisywania - ma ktos pomysl dlaczego ?
- różne kompy, telefony
- rózne ip
i zawsze to samo 

pozdrawiam
Krzysztof

Oceń swoje zakupy wypełniając ankietę maksymalnie do trzech dni po dniu dokonania zakupu na https://feedback.kaufland.pl/ - wejdż w ten link
0 0

bandit

#6784844 Napisano: 31.05.2021 08:29:40
zielonaszpilka napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
- różne kompy, telefony
- rózne ip
i zawsze to samo 

pozdrawiam
Krzysztof

Oceń swoje zakupy wypełniając ankietę maksymalnie do trzech dni po dniu dokonania zakupu na https://feedback.kaufland.pl/ - wejdż w ten link

dziękuje emotka
0 0

magy2020

#6784874 Napisano: 31.05.2021 11:03:56
Miał ktoś nieaktywny formularz   z żywca ?
0 0

mamimamu

#6784908 Napisano: 31.05.2021 13:22:37
Czy z Nivea/Lidl przychodzi zwrotka na maila?
0 0

29renata

#6784909 Napisano: 31.05.2021 13:38:02
mamimamu napisał(a):

Z tego, co pamiętam, to nie przychodzi.
0 0

mamimamu

#6784911 Napisano: 31.05.2021 13:46:15
29renata napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Z tego, co pamiętam, to nie przychodzi.

dzięki za odp  emotka  ja też nie dostałam emotka  a zapytałam, bo w reg mają zapis: 9. Uczestnik Konkursu poprzez fakt przystąpienia do Konkursu, wyraża zgodę na otrzymanie bezpłatnej wiadomości e-mail informującej o przyjęciu Zgłoszenia do Konkursu.

- "bezpłatnej wiadomości e-mail"... emotka

Edit. Napisałam do nich, czy moje zgłoszenie dotarło i odpisali, że NIE i żeby puścić jeszcze raz.
0 0