Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7330798 Napisano: 21.01.2026 23:23:48 w Dziś cieszę się z.....
o_nono napisał(a):

Ale że z konkursów? Że mąż nie wieemotka

Nie, cieszę się ogólnie, że mam taką kasę którą mogę bezkarnie  wydać na shoppingu nie martwiąc się o jutro… Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

pikawka

#7330797 Napisano: 21.01.2026 23:22:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

martunik3  pikawka  bardzo dziękuję.  emotka
Pytam bo na stronie po meilem pojawia się dziwna propozycja zamiast pl -  jp

Miałam tak dwa razy i  nie zmieniałam nic tylko kliknęłam i normalnie wysłało. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

pikawka

#7330795 Napisano: 21.01.2026 23:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Czy dostajecie potwierdzenie z Hochland ????

Nie, tylko info na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

pikawka

#7330790 Napisano: 21.01.2026 22:55:06 w Dziś cieszę się z.....
o_nono napisał(a):

Zadam pytanie krótkie, szkoda opisywać całą myśl...
Co Was cieszy?

To jeśli jesteśmy wszyscy zdrowi dłużej niż 2 tyg, to jak mam dzień bez afer, kłótni i bijatyk (3 synów) to jeśli jakimś cudem najmłodszy zaśnie o 19 (raz na pół roku) i to jak mam wychodne i mogę sama bez nikogo jechać do kina i na shoping…. Aaaa i to jeśli mam lewą emotka  kasę na ten shoping. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7330771 Napisano: 21.01.2026 21:37:15 w Avanti
maryam napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Podsumowują kończący się właśnie Biedronkowy konkurs zastanawiam się czy oni na prawdę czytali te zgłoszenia. 
Wygrałam jedyn zgłoszeniem gdzie nie zawarłam konkursowych produktów - no dobra to nie grzech, mogło się podobać, ale... wygrałam też zgłoszeniem, które wysłałam niechcąca wklejając skopiowaną odpowiedź z konkursu Felixa.  emotka  Juz 3 razy sprawdzałąm czy to to, ale tak - przy tym numerze mam napisane w kajecie "kurrrr felix xD" Wiec albo ja się rabnełam w przypisaniu zgłoszenia albo... juz sama nie wiem. W każdym bądź razie moje największe działa tego konkursu przeszły bez echa - wygrały te normalne, randomowe zgłoszenia na które już nie miałąm pomysłu i pisałam na rympał emotka

Była już taka sytuacja. Ktoś z forum napisał, iz po odesłaniu paragonu, dostał negatywną weryfikację, bo w zgłoszeniu użyto innej nazwy produktu. Oczywiście nie życzę Ci tego.

No ale co dopiero po wysłaniu paragonu czytali zgłoszenie???? No bez jaj…. Chyba to się powinno szybciej wychwycić… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330769 Napisano: 21.01.2026 21:31:12 w Avanti
montezuma napisał(a):

nawrotkatv napisał(a):

Podsumowują kończący się właśnie Biedronkowy konkurs zastanawiam się czy oni na prawdę czytali te zgłoszenia. 
Wygrałam jedyn zgłoszeniem gdzie nie zawarłam konkursowych produktów - no dobra to nie grzech, mogło się podobać, ale... wygrałam też zgłoszeniem, które wysłałam niechcąca wklejając skopiowaną odpowiedź z konkursu Felixa.  emotka  Juz 3 razy sprawdzałąm czy to to, ale tak - przy tym numerze mam napisane w kajecie "kurrrr felix xD" Wiec albo ja się rabnełam w przypisaniu zgłoszenia albo... juz sama nie wiem. W każdym bądź razie moje największe działa tego konkursu przeszły bez echa - wygrały te normalne, randomowe zgłoszenia na które już nie miałąm pomysłu i pisałam na rympał emotka

emotka  to teraz w Avanti mają albo niezły ubaw czytając te wpisy... albo któryś ze stażystów się mocno spocił, że nie wychwycił takiego "babola" (bez urazy nawrotkatv - mam tylko na myśli fakt totalnej nieadekwatności zgłoszenia do produktu/marki)
Bo chyba nie macie wątpliwości, że ONI emotka  mają ciągły monitoring tego, co się dzieje na naszym forum emotka

Zawsze ich uważałam, za jedną z lepszych agencji, takich stojących po stronie konkursowiczów, nie czepiali się a nawet pomagali ( Mam daaawne ale pozytywne wspomnienia z nimi hehe) Wolałabym nadal wierzyć, że jednak czytają emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7330766 Napisano: 21.01.2026 21:23:14 w co chcielibyście wygrać?
Voucher na wakacje.pl na przyszłoroczny lot do Dubaju!!!  To mój cel na ten rok emotka Wyświetl w wątku >>
1 uzuri 0

pikawka

#7330644 Napisano: 21.01.2026 14:12:45 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Zaraz mnie coś trafi natural brąz to był a wyszedł czarny. Dawno nie miałam tak ciemnych włosów. Zaraz mnie będą pytali o wróżenie z ręki i patrzyli jak na złodziejkę w sklepach emotka  wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Bo wczoraj w nocy robiłam i przy sztucznym oświetleniu tego tak widać nie było jak teraz przy słońcu.

Spokojnie za tydzień będzie brąz emotka )))) tez tak mam zawsze Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330584 Napisano: 21.01.2026 11:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

montezuma napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Kto czeka na lidl chrupniecie?

chyba mają czas do 23.01 emotka

Tak czyli w każdej chwili moze byc. Swoją drogą ciekawe kto trafi główna bo same drobnicę zawsze na tym forum. Ciekawi mnie jakie osoby trafiają takie 30tys np

Jak to jakie, normalne z forum  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7330583 Napisano: 21.01.2026 11:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

montezuma napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Kto czeka na lidl chrupniecie?

chyba mają czas do 23.01 emotka

Tak czyli w każdej chwili moze byc. Swoją drogą ciekawe kto trafi główna bo same drobnicę zawsze na tym forum. Ciekawi mnie jakie osoby trafiają takie 30tys np

Jak to jakie, normalne z forum  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7330581 Napisano: 21.01.2026 11:55:16 w Czy informują/ informowali?
Justa-zosia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lotteriada -  czy była rezerwa? Może ktoś napisać, jeśli coś dostał, żebym nie czekała dłużej emotka )))))

22 losuja emotka

Ooo losieeeee Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330561 Napisano: 21.01.2026 11:11:24 w Czy informują/ informowali?
Lotteriada -  czy była rezerwa? Może ktoś napisać, jeśli coś dostał, żebym nie czekała dłużej emotka ))))) Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

pikawka

#7330559 Napisano: 21.01.2026 11:10:11 w Avanti
andii napisał(a):

Yo!
Czy ktoś mi podpowie co nagradza Avanti ?emotka
Sama zawsze chętnie pomagałam i pomagam emotka  co świadczą opinie u mnie na profilu ... emotka
Ale cooooo te Avanti że mną wyprawia emotka
To czysta ignoracja emotka

Za 25.12 z biedronki wygrałam stówkę rymowanka. Taka bez jakiegoś wielkiego wow Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

pikawka

#7330549 Napisano: 21.01.2026 10:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzzzy napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

pisał, że koło 80

to liczę że znajdę tam jakieś zirano ze złota emotka

U Was też nie ma tych małych paczek 250?   Cały czas liczę, że dowiozą...

W Dino?? U mnie jest tylko duża sypana, ani ziarnistej ani rozpuszczalnej Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330518 Napisano: 21.01.2026 10:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Co jest kurde z tym styczniem? Gdzie są konkursy? 😱 Sama drobnica

Załamka, czekam aż coś ruszy, liczę, że w lutym powoli się rozkręci…..? emotka

A tych alkoholowych konkursów już zakazali? Bo widzę, że nie ma dziś nowych wyzwań w Żabce, a zawsze były od środy i to głównie na procentowe trunki.

No właśnie też patrzyłam i nie widzę kompletnie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330517 Napisano: 21.01.2026 10:14:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

pikawka napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Załamka, czekam aż coś ruszy, liczę, że w lutym powoli się rozkręci…..? emotka

A tych alkoholowych konkursów już zakazali? Bo widzę, że nie ma dziś nowych wyzwań w Żabce, a zawsze były od środy i to głównie na procentowe trunki.

No właśnie też patrzyłam i nie widzę kompletnie nic Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330506 Napisano: 21.01.2026 09:59:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Załamka, czekam aż coś ruszy, liczę, że w lutym powoli się rozkręci…..? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330405 Napisano: 20.01.2026 17:09:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avocado92 napisał(a):

Ja wzięłam dziś adnotację z tyłu o tym że to Tchibo, tak dla pewności. 
w regulaminie jest że każdy sms to 160 znaków ale nie jest jednoznacznie napisane że to maksymalna ilość znaków, jak myślicie czy można to wysłać jako długi SMS? Dziwne że nie ma limitu znaków

Nie ma ograniczenia Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330386 Napisano: 20.01.2026 15:53:10 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Pisał ktoś do tej wspaniałej agencji od Żywca co z wynikami? Termin mieli do wczoraj

Jeśli chodzi o żabkę to do wczoraj mieli wybrać a informować do 4 dni roboczych od wyłonienia.

No nie - "Ogłoszenie Zwycięzców nastąpi do dnia 19.01.2026 r. za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora z adresu gzteam@artegence.com na adres podany przez Uczestnika w Zgłoszeniu".

to o innym konkursie piszemy. 
zabka Żywiec agencja studio rec 
19.02 wyłonienie a 
Ogłoszenie wyników i odbiór nagród w Konkursiea) Laureaci nagród są powiadamiani przez Organizatora w ciągu czterech dni roboczychod daty wyłonienia Laureatów o zdobyciu nagród za pomocą informacji przesłanej naadres e-mail wskazany przez Laureatów w ich kwestionariuszach zgłoszeniowych.Dodatkowo informacja o przyznaniu nagród Laureatom zostanie zamieszczona w ciąguczterech dni roboczych od daty wyłonienia Laureatów na stronie internetowej

Rec jest akturat porządną agencję. Miałam na myśli tę dziwną agencję od Zimy pełnej Ż emotka

taaa już się zorientowałam że dwa piwa były hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7330338 Napisano: 20.01.2026 14:00:31 w Czy informują/ informowali?
sergrazyna napisał(a):

pikawka napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Pisał ktoś do tej wspaniałej agencji od Żywca co z wynikami? Termin mieli do wczoraj

Jeśli chodzi o żabkę to do wczoraj mieli wybrać a informować do 4 dni roboczych od wyłonienia.

No nie - "Ogłoszenie Zwycięzców nastąpi do dnia 19.01.2026 r. za pośrednictwem wiadomości email wysłanej przez Organizatora z adresu gzteam@artegence.com na adres podany przez Uczestnika w Zgłoszeniu".

to o innym konkursie piszemy. 
zabka Żywiec agencja studio rec 
19.02 wyłonienie a 
Ogłoszenie wyników i odbiór nagród w Konkursiea) Laureaci nagród są powiadamiani przez Organizatora w ciągu czterech dni roboczychod daty wyłonienia Laureatów o zdobyciu nagród za pomocą informacji przesłanej naadres e-mail wskazany przez Laureatów w ich kwestionariuszach zgłoszeniowych.Dodatkowo informacja o przyznaniu nagród Laureatom zostanie zamieszczona w ciąguczterech dni roboczych od daty wyłonienia Laureatów na stronie internetowej Wyświetl w wątku >>
0 0