Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7320513 Napisano: 12.12.2025 17:17:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
memi894 napisał(a):

Hej, czy wysyłają już bony 500 zł do Intermarche z jesienne wieczory lub czy wysyłali? Do kiedy mają czas?

Chyba nie, u mnie cisza. Mają czas do stycznia. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7320033 Napisano: 10.12.2025 19:32:40 w Karlsbad
maryam napisał(a):

Czy w loterii-słodkie zwycięstwo 2025, liczy się zakup cukierków Oreo?

Ja kupiłam cukierki milka Oreoemotka Wyświetl w wątku >>
1 maryam 0

pikawka

#7319834 Napisano: 10.12.2025 08:44:32 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 
Apple AirPods Max Z Orbit 
nowe, oryginalnie zapakowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319653 Napisano: 09.12.2025 11:23:01 w Dziś cieszę się z.....
magdalena-chili napisał(a):

pikawka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Od 8:00 na nogach. Już w paczkomacie byłam hahahahh. Oczy na zapałki ale nie mogę spać do 13 tej bo to chore.2 kawa i do przodu emotka

Od 8 hahahah a co mają powiedzieć ludzie, którzy wstają o 5 … emotka  ja do nich nie należę ale tacy istnieją  emotka

Koleżanka, jadąc do biura do korpo, z jednego miasta do drugiego, wstaje o 3:30... 🫣 zastanawiam się czy jest sens się kłaść przy takiej godzinie pobudki.

Okropieństwo, środek nocy… mój m też często wstaje o 4-4.30 emotka  ale sam sobie narzuca taką porę emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7319651 Napisano: 09.12.2025 11:16:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
renatak0renatak0 napisał(a):

Czy z konkursu Rossmann Nivea poleciały tez zestawy kosmetyków czy tylko bony ?

Tylko bony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319648 Napisano: 09.12.2025 11:08:45 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Od 8:00 na nogach. Już w paczkomacie byłam hahahahh. Oczy na zapałki ale nie mogę spać do 13 tej bo to chore.2 kawa i do przodu emotka

Od 8 hahahah a co mają powiedzieć ludzie, którzy wstają o 5 … emotka  ja do nich nie należę ale tacy istnieją  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7319588 Napisano: 08.12.2025 23:00:14 w SZUKAM....
Justa-zosia napisał(a):

pikawka napisał(a):

masza napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam kogoś kto gra w w loterię świąteczną Lotto  emotka

Próbowałam się zarejestrować, ale nie przychodzi na @ link aktyw.

Ja grałam ale zauważyłam, że trafienie w bramkę jest nierealne albo ja mam takiego pecha

Ja gram myślę, że ze 150 wklepałam i nic emotka

U mnie identyko…. To gdzie te 100 nagród dziennie?? 
Przyznać się kto je ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319535 Napisano: 08.12.2025 18:16:46 w SZUKAM....
masza napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam kogoś kto gra w w loterię świąteczną Lotto  emotka

Próbowałam się zarejestrować, ale nie przychodzi na @ link aktyw.

Ja grałam ale zauważyłam, że trafienie w bramkę jest nierealne albo ja mam takiego pecha Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319526 Napisano: 08.12.2025 17:52:33 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto gra w w loterię świąteczną Lotto  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7319495 Napisano: 08.12.2025 15:51:36 w SZUKAM....
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mercury Karpacz Skalny - może ktoś  ma jakiś kod rabatowy, voucher????? emotka

Spróbuj się zapisać na newsletter, może wpadnie kilka % zniżki 🙂 I oblukaj ich sociale, może dają na grudzień jakiś kod rabatowy? 🙃

ooooo dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319488 Napisano: 08.12.2025 15:26:07 w SZUKAM....
Mercury Karpacz Skalny - może ktoś  ma jakiś kod rabatowy, voucher????? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319370 Napisano: 07.12.2025 22:22:15 w Kupię...
Kupię voucher do Decathlon 200-400 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319196 Napisano: 06.12.2025 13:38:48 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Paragon 
Cirio 
oraz Old Spice Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7319117 Napisano: 05.12.2025 22:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

pikawka napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Może jest to logiczne, ale sprzeczne z tym, co w regulaminie...

Wiesz co, miałam ostatnio główną z rezerwy… i co najlepsze wcześniej nie dostałam nawet nagrody 2 stopnia…. Także, fajnie fajnie ale chyba „uczciwiej” jest jak ktoś awansuje na główną ze stopnia niższego, takie moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

pikawka

#7319074 Napisano: 05.12.2025 18:15:56 w Kupię...
Voucher do jakiegoś fajnego hotelu: Karpacz lub okolica emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318942 Napisano: 05.12.2025 12:07:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Eventim 100 sprzedam za 60 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318933 Napisano: 05.12.2025 11:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

bianka33 napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Nie, nie jest tak, nie patrzą na żadne historie graczy, kilka razy wygrałam tam 2 stopień i miałam potem zmieniony z 2 na 1. Była też informacja, że taka decyzja zapadła w dniu pierwotnych obrad. Sami sobie nakręcacie te teorie spiskowe 🤣 ba, kiedyś nawet pomyliłam numer paragonu w Karlsbad, więc już całkiem powinnam mieć "złą historię" 🤣

A jest tu ktoś kto wygrał główną nagrodę w pierwszym powiadomieniu? Bez magicznego przeskoczenia z niższego stopnia na wyższy?

Tak są takie osoby Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318892 Napisano: 05.12.2025 10:04:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

Nie oszukujmy się, z nami jest trochę tak: Nie wydadzą w ogóle nagrody - źle, wydadzą komuś innemu - źle. I tak "źle" będzie do czasu aż ta nagroda nie trafi do mnie. Wtedy to już bez względu na okoliczności wszystko będzie jak się należy 😏.

Ooo wlanie tak!!emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318887 Napisano: 05.12.2025 09:56:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

joan napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę

pikawka napisał(a):

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody.

Miałam sytuację z Karlsbad, że wygrałam 1000 zł i miałam negatywną weryfikację. Z mojej winy oczywiście bo odesłałam nie ten paragon nie wiem jakoś się zakręciłam. Ale byli w porządku, odesłałam natychmiast ten prawidłowy i nagrodę dostałam.  Ja nie powiem o nich złego słowa….

A jeszcze się mailowo wykłócałam, że to ten prawidłowy i o co im chodzi emotka )))) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318885 Napisano: 05.12.2025 09:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę

pikawka napisał(a):

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody.

Miałam sytuację z Karlsbad, że wygrałam 1000 zł i miałam negatywną weryfikację. Z mojej winy oczywiście bo odesłałam nie ten paragon nie wiem jakoś się zakręciłam. Ale byli w porządku, odesłałam natychmiast ten prawidłowy i nagrodę dostałam.  Ja nie powiem o nich złego słowa…. Wyświetl w wątku >>