Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7353734 Napisano: dzisiaj o 14:18:15 w SZUKAM....
emi napisał(a):

Czy w Waszych Biedronkach jest piwo Peroni ?
U mnie nie ma sprzedaży piwa %%% emotka
a 0% nie ma

Tak u mnie na regałach normalnie tam gdzie inne piwa. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

pikawka

#7353708 Napisano: dzisiaj o 12:51:53 w WC - rozmowy o wszystkim
rare85 napisał(a):

pikawka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy mogę za zakupy konkursowe zapłacić bonami ? emotka

Ja zawsze jak mam płacę bonami i nigdy nie miałam problemu z żadnym organizatorem

Ja się zawsze bałam kurczę ale muszę w końcu wykorzystać te bony na konkursy też emotka )))

Wykorzystuj. Z sentymentem wspominam wygrany u Smolara TV za 4 piwka zapłacone bonem w ITM emotka

Ja tego typu wygranej u Smolara to nie doczekam….. może jakieś skarpety, lub cos o wartości max 10 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353694 Napisano: dzisiaj o 12:32:18 w WC - rozmowy o wszystkim
koniczynka123 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy mogę za zakupy konkursowe zapłacić bonami ? emotka

Ja zawsze jak mam płacę bonami i nigdy nie miałam problemu z żadnym organizatorem

Ja się zawsze bałam kurczę ale muszę w końcu wykorzystać te bony na konkursy też emotka ))) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353687 Napisano: dzisiaj o 12:20:05 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy mogę za zakupy konkursowe zapłacić bonami ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353339 Napisano: 07.05.2026 12:35:08 w Kupię...
Muszę kupić dwa laptopy, może ktoś ma jakieś bony do sklepu z tego typu sprzętem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353234 Napisano: 06.05.2026 22:40:50 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pomocy! Trójka moich synów buczy bo dziś jest półfinał ligi mistrzów i nie mogą obejrzeć meczu. Mamy canal + ( na osiedlowym abonamencie) ale nie mamy canal+ extra! 

jest jakaś możliwość żeby ten mecz obejrzeć??? Mogę jakiś jeden dostęp wykupić?? Nie ogarniam tego a mam dość słuchania lamentów emotka

Nie da sie rozszerzyc? Ewentualnie mozna wykupic pakiet miesieczny na jakims nowym koncie. Tylko czy to bedzie oplacalne na 1 mecz.. emotka
Choc w sumie obejmie jeszcze final, ktory jest jakos na sam koniec miesiaca. emotka

no wlasnie dwa mecze zostały.. nie nie rozszerzę tego. Mogę wykupić na 30 dni za 60 zł i chyba muszę tak zrobić ;(

Drogo, ale mysle ze na dzisiejszy mecz warto. Bedzie baaardzo ciekawy. Moge smialo powiedziec ze lepszy niz final.  emotka

Oooo i popatrz! Wystarczy wykupić sport a odrazu człowiek usłyszy, że wszyscy  Cię kochają emotka

76 minuta meczu - wszyscy prócz matki śpią emotka   emotka   Potrącę im to z kieszonkowego……. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7353205 Napisano: 06.05.2026 20:26:31 w Pomocy!!!!
rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pomocy! Trójka moich synów buczy bo dziś jest półfinał ligi mistrzów i nie mogą obejrzeć meczu. Mamy canal + ( na osiedlowym abonamencie) ale nie mamy canal+ extra! 

jest jakaś możliwość żeby ten mecz obejrzeć??? Mogę jakiś jeden dostęp wykupić?? Nie ogarniam tego a mam dość słuchania lamentów emotka

Nie da sie rozszerzyc? Ewentualnie mozna wykupic pakiet miesieczny na jakims nowym koncie. Tylko czy to bedzie oplacalne na 1 mecz.. emotka
Choc w sumie obejmie jeszcze final, ktory jest jakos na sam koniec miesiaca. emotka

no wlasnie dwa mecze zostały.. nie nie rozszerzę tego. Mogę wykupić na 30 dni za 60 zł i chyba muszę tak zrobić ;(

Drogo, ale mysle ze na dzisiejszy mecz warto. Bedzie baaardzo ciekawy. Moge smialo powiedziec ze lepszy niz final.  emotka

Oooo i popatrz! Wystarczy wykupić sport a odrazu człowiek usłyszy, że wszyscy  Cię kochają emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7353198 Napisano: 06.05.2026 20:00:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
anialistopad napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Hold-em napisał(a):

Czy przy odbiorze bonów Warka Dino są jakieś dokumenty do podpisu? Jest szansa, że kurier wrzuci do skrzynki?

Nie ma dokumentów, mała koperta, powinien wrzucić

Podpis elektroniczny. Mi dzis nie wydala,bo nie miala ze soba tego tabletu. Juyro ma dostarczyc

u mnie leżały na stoliku przy wejściu, nikt nic ode mnie nie chciał emotka )))) trafił Ci się jakiś nadgorliwy….. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353196 Napisano: 06.05.2026 19:56:21 w Pomocy!!!!
rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

Taaaaa wiem, słyszę od rana…. A Ja mam to głęboko w duuuu…ie :)))))) no ale co zrobić, muszę jęczałom wykupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353193 Napisano: 06.05.2026 19:39:17 w Pomocy!!!!
rufus napisał(a):

pikawka napisał(a):

no wlasnie dwa mecze zostały.. nie nie rozszerzę tego. Mogę wykupić na 30 dni za 60 zł i chyba muszę tak zrobić ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353186 Napisano: 06.05.2026 19:16:54 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sledzik860 napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie nie dostał jeszcze bonów do Dino z loterii Warki za 2 etap ?

Ja emotka  jedne mam drugich brak emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7353182 Napisano: 06.05.2026 18:52:52 w Pomocy!!!!

jest jakaś możliwość żeby ten mecz obejrzeć??? Mogę jakiś jeden dostęp wykupić?? Nie ogarniam tego a mam dość słuchania lamentów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7353023 Napisano: 06.05.2026 11:43:47 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Hold-em napisał(a):

Czy przy odbiorze bonów Warka Dino są jakieś dokumenty do podpisu? Jest szansa, że kurier wrzuci do skrzynki?

Chyba nie ma, moje leżały na stoliczku przy wejściu do domu emotka Wyświetl w wątku >>
1 Hold-em 0

pikawka

#7352808 Napisano: 05.05.2026 13:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Tak się zastanawiam czy to nie będą bony do Dino z Warki🫢

Tak mi się wydaje, że to Warka -  też mam smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7352710 Napisano: 05.05.2026 08:49:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to już czas na konkretną wygraną emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7352344 Napisano: 02.05.2026 22:57:20 w Dziś cieszę się z.....
Jutro moi synowie przystępują do I Komunii Św. emotka  emotka    Jak te lata zleciały ehh emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7351872 Napisano: 29.04.2026 19:11:00 w Czy informują/ informowali?
StaryJunior napisał(a):

To juz koniec KitKat w Zabce? 
2500 ciezko było wygrac cosik emotka

No tez jestem w szoku na 2 zgłoszenia i 2500 nagród nie ma nic 😆 Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7351788 Napisano: 29.04.2026 15:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

case napisał(a):

atena03 napisał(a):

Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd

Wszystko poszło hurtem.

2500 nagród ? Niemożliwe  emotka

meile byly 13:31, 13:34 i 13:36

emotka  2500 nagród i tak w jeden dzien na raz no szok.. to ja na 2 zgłoszenia nie mam nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351785 Napisano: 29.04.2026 15:19:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
case napisał(a):

atena03 napisał(a):

Mam nadzieje, że kitkat  jeszcze nie wszystko poszło xd

Wszystko poszło hurtem.

2500 nagród ? Niemożliwe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7351780 Napisano: 29.04.2026 15:07:19 w Czy informują/ informowali?
Kit kat F1 Żabka poszedł cały ? Wyświetl w wątku >>
0 0