jaspeer napisał(a): zyziak napisał(a): Karty z Karty Dań ale jeszcze nie wszystkie Dobijająca ta aktywacjai weryfikacja karty jest dobijające jest też to, że nie można z niej wypłacić całej zawartości, nawet w bankomatach citi banku 5 złociszy prowizji leci...
zyziak napisał(a): Karty z Karty Dań ale jeszcze nie wszystkie Dobijająca ta aktywacjai weryfikacja karty jest
Karty z Karty Dań ale jeszcze nie wszystkie Dobijająca ta aktywacjai weryfikacja karty jest
misiek napisał(a): jaspeer napisał(a): zyziak napisał(a): Karty z Karty Dań ale jeszcze nie wszystkie Dobijająca ta aktywacjai weryfikacja karty jest dobijające jest też to, że nie można z niej wypłacić całej zawartości, nawet w bankomatach citi banku 5 złociszy prowizji leci... najlepiej płacic w sklepie nie opbieraja ani grosza masz 100zł na karcie placisz za zakupy 100zl ewentualnie nadwyzka gotówką
Postów 12 Data rejestracji 20.09.2010 Punkty karne 0 Konkursy dodane
Postów 5280 Data rejestracji 19.03.2009 Punkty karne 0 Konkursy dodane
waldi5 napisał(a): Luksję kurier przytargał, fajny zestaw
Luksję kurier przytargał, fajny zestaw
Gość: misiek
najlepiej płacic w sklepie nie opbieraja ani grosza masz 100zł na karcie placisz za zakupy 100zl ewentualnie nadwyzka gotówką
Gość: jaspeer
też na to wpadłem, szkoda tylko, że najpierw zabrali mi złodzieje 5zł za wypłatę... no ale, mądry polak po szkole
a w temacie - karty dań
karolaz
Postów 12
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5280
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I do mnie dziś dotarła,z 1 uszkodzonym dozownikiem mydła,ale ogólnie bardzo ładny zestawik,bardzo się cieszę na same święta
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: tsiknias
Gość: 00ana00
Gość: 00ana00