Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tereniagno

tereniagno

#7342304 Napisano: 14.03.2026 12:36:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Połowa miesiąca, a u mnie nadal 0.Nie było mnie tydzień,
tyle konkursów rozwiązanych,u mnie cisza jak makiem zasiał.emotka
Chyba nie potrafię już grać.Od stycznia 100 wygrane z negatywną weryfikacją emotka
Ech,kiedy wrócą dobre czasy,co wygrywało się ful konkretnych nagródemotka
Chyba limit już wyczerpałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7342292 Napisano: 14.03.2026 11:29:00 w WC - rozmowy o wszystkim
notta napisał(a):

uważajcie bo chyba gdzies musiał być jakiś konkursowy wyciek danych.. dzwonią wyłudzacze z dziwnym akcentem, mają mój numer telefonu, posiadają dane i informują o próbie zaciągnięcia kredytu w velo banku, chcą dane i nazwę mojego banku. Dyskutowałam na argumenty, sprawnie odbiajają piłeczkę więc można się naciąć. Uważajcie, numer  22 844 24 13

Wczoraj wieczorem była u mnie córka i na messenger napisali  do niej złodzieje o podanie nr-u telefonu i kod do blika,bo rzekomo jej kolega ma zablokowane konto na allegro i prosił o podanie danych.Zadzwoniła zaraz do kolegi,a On dostał taką samą wiadomość w odwrotnym kierunku, więc już wiedziała, że to oszuści.Oczywiście podała nr 112  emotka  Za chwilę napisała- zadowolony? Nastała cisza i już nie odezwali się więcej. emotka Złodzieje łapią się już wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

tereniagno

#7340257 Napisano: 05.03.2026 21:24:26 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

Steve99 napisał(a):

agicho napisał(a):

Kurier , który nie zostawił przesyłki dla męża (ten sam adres zamieszkania ) bo według niego niewyraźny podpis . Grafolog i służbista  się znalazł. 
Przesyłka wraca Milka Dino 🤬
Już nawet do agencji zadzwoniłam i są zdziwieni postawę kuriera.

Ja mam za wczoraj przesyłka niedoręczona - odmowa. I wraca do agencji. Kurier DPD nawet nie próbował dostarczyć.

U mnie po prostu nie. Chciał zostawić mężowi bo mu podpis się nie podoba. Napisałam skargę do DPD i powiedziałam już w agencji Karlsband. O sytuacji. Szok.wv,taniej nie było problemu by kurieri parafkę pozsetwil i zostawił paczkę . 🥶

Ja nie mam żadnego problemu z DPD, natomiast DHL, to najgorsza firma kurierska u nas.
Z nimi to wielkie nieporozumienie. Córka zamawiała z pewnego sklepu towar za pobraniem dodatkową dopłatą za doręczenie przesyłki do domu. Myślę, że właściciel sklepu ma umowę z DHL, ponieważ powiedział, że może wysłać tylko DHL-em.
Dostała sms z Firmy kurierskiej DHL,(bez żadnego numeru telefonu do kontaktu), że przesyłka jest do odbioru w Żabce na drugim końcu miasta. Okazało się, że pan kurier nie przyjechał wcale, tylko od razu zawiózł do Żabki. Córka czekała i (kwitła) cały dzień w domu. Córka zadzwoniła do sklepu i powiedziała całą sytuację, więc właściciel dał jej 2 numery do kuriera. Niestety na żaden numer kurier nie odebrał telefonu. Dla mnie też kurier DHL zostawił przesyłkę w Żabce na drugim Osiedlu.A też cały dzień nie wychodziłam z domu, bo wiedziałam, że ma przyjechać kurier. Znam jeszcze więcej takich sytuacji. Z innych firm np.DPD, GLS, inPost ... dzwonią i pytają czy ktoś jest w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7340246 Napisano: 05.03.2026 21:02:55 w Wkurza mnie...
PrzemekNMR napisał(a):

tereniagno napisał(a):

anialistopad napisał(a):

[quote=

tereniagno napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Luiza37]Ja trafiłam w 7days 13 razy, ale co z tego jak to było 13 rogali... 🙈 Dałam sobie spokój z wysyłaniem tam zgłoszeń, bo nawet 1 karty nie udało się wygrać 😒

Napisz do nich i wyjasnij. Tez mialam takie opisy tylko do 1 bralam pieczatke wczesniej z tegk sklepu i nie czepiali sie do pozostalych paragonow. A musialam odeslac wszysykie jakie zglosilam

No, będę próbowała, pójdę po pieczątkę i wyślę na maila, ale to jest Albedoemotka . Chociaż miałam już kiedyś taką sytuację, ale z innym Organizatorem i niestety też nie uznali. Gdyby to był Smolar, to Oni dzwonią i nie ma problemu.emotka  Ale dziękuję za radęemotka

Z jakiego sklepu Paragon??

Dino. Nie ma na paragonie opisu, że to Olewnik emotka  Byłam dziś po pieczątkę i będę pisała reklamację. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7339945 Napisano: 04.03.2026 23:07:52 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

[quote=

tereniagno napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Luiza37]Ja trafiłam w 7days 13 razy, ale co z tego jak to było 13 rogali... 🙈 Dałam sobie spokój z wysyłaniem tam zgłoszeń, bo nawet 1 karty nie udało się wygrać 😒

Napisz do nich i wyjasnij. Tez mialam takie opisy tylko do 1 bralam pieczatke wczesniej z tegk sklepu i nie czepiali sie do pozostalych paragonow. A musialam odeslac wszysykie jakie zglosilam

No, będę próbowała, pójdę po pieczątkę i wyślę na maila, ale to jest Albedoemotka . Chociaż miałam już kiedyś taką sytuację, ale z innym Organizatorem i niestety też nie uznali. Gdyby to był Smolar, to Oni dzwonią i nie ma problemu.emotka  Ale dziękuję za radęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7339941 Napisano: 04.03.2026 22:52:44 w Wkurza mnie...
Luiza37 napisał(a):

Ja trafiłam w 7days 13 razy, ale co z tego jak to było 13 rogali... 🙈 Dałam sobie spokój z wysyłaniem tam zgłoszeń, bo nawet 1 karty nie udało się wygrać 😒

Tyle wysyłałam zgłoszeń i nawet rogalika nie wygrałam.
Ale jestem wkurzona na co inne.Wygrałam 100zł z Olewnika i wysłałam wszystkie dane.
Dziś dostałam sms o negatywnej weryfikacji emotka
Na paragonie nie było wpisane wyrazu Olewnik tylko ,,Krakowska sucha"
no i oczywiście nie byłam po pieczątkę,że to produkty Olewnika.
Dosyć,że w styczniu i lutym lipa, to jeszcze negatywna weryfikacjaemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7339625 Napisano: 03.03.2026 21:26:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Marzec zaczynam od pudeł czyli 0
Pawełki,7 Days mnie rozwalają no i pozostałe nico emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7337868 Napisano: 25.02.2026 18:30:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
ktosiek1 napisał(a):

Bluzy Wedel  emotka

W końcu pierwsza nagroda od 2 miesięcyemotka
I u mnie bluzy na koniec miesiącaemotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7337567 Napisano: 24.02.2026 23:40:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jomajd86 napisał(a):

Luty porażka 🙈

U mnie gorzej niż porażka -całkowita klapa.
Szczerze, to nie mam ochoty i nie chce mi się już grać,
a nawet wchodzić w te wątki emotka  Styczeń 0 i koniec lutego, a u mnie nadal wygranych.
Głupia łudzę się, a może teraz, może teraz, a tu nic teraz.
O Pawełkach nie wspomnę ile poszło kasy, to samo Olewnik,
Duda, Oreo, 7 Days, Regina, Kinder-Piniata ......
Stracona kasa, wygranych 0. Pytam, gdzie te wygrane, co ? Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

tereniagno

#7337561 Napisano: 24.02.2026 22:59:23 w SZUKAM....
emi napisał(a):

Szukam "na gwałt" Regulaminu WEDEL ITM emotka

https://wedelomilosci.pl/regulamin.pdf  -czy o ten regulamin chodzi? Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

tereniagno

#7336791 Napisano: 19.02.2026 22:51:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tak źle jeszcze nie było. Nadal pusto, chyba czas zrobić dluższą przerwę emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7336573 Napisano: 18.02.2026 23:23:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie było mnie tu 3 dni i nic u mnie nie zmieniło się, nadal 0 emotka emotka emotka
To są szczyty, żeby od początku roku nie wygrać żadnej nagrody, masakra jakaś emotka emotka
Wątku, a może już tak pomyślisz o mnie i coś rzucisz? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7335655 Napisano: 14.02.2026 09:42:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Połowa miesiąca,u mnie nadal 0  emotka emotka
Chyba czas na odpoczynek, bo odechciewa się graćemotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

tereniagno

#7334876 Napisano: 10.02.2026 13:02:07 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FedEx  wiezie (chyba) bon z coca coli z Orlenu, bo na nic innego nie czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7334710 Napisano: 09.02.2026 15:25:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
1/3 miesiąca, nadal pusto.
I jak tu żyćemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7334048 Napisano: 05.02.2026 17:56:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Porażka goni porażkę emotka Styczeń nico i luty do tego czasu nicoemotka
Gdzie te nagrody? Olewnik, Pawłek, .....emotka
Na maila przyszła tylko taka wiadomość: 
Kinder Karnawał-Nie przegap swojej szansy! 🎉 KINDER Karnawał wciąż trwa!
KARNAWAŁ PEŁEN RADOŚCI I NAGRÓD TRWA! ..... baw się dalej z KINDER i graj o nagrody w loterii! Zgłaszaj kolejne paragony i zwiększaj
swoje szanse na wygraną!
Pytam, gdzie Piniata, no gdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7334031 Napisano: 05.02.2026 17:13:41 w Czy informują/ informowali?
Czy wysyłali już bony z Coca coli z Orlenu? Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7333844 Napisano: 04.02.2026 20:14:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Driela napisał(a):

kacia napisał(a):

dziób_dziób1321 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na kieliszki z rezerwy z -> Dodaj Świętom złotego blasku Ferrero Rocher?

Tak ja czekam

Ja też czekam, w tym tygodniu będą na bank:)

W ub. tygodniu w piątek kurier przywiózł - z rezerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

tereniagno

#7332944 Napisano: 30.01.2026 19:54:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jolkahilja napisał(a):

Styczeń się kończy a u mnie same pudła więc rok konkursowy zacznę może w lutym emotka

To  tak, jak ja.Styczeń  cały m-c pusto, tylko te kieliszki z Ferrero i to jeszcze z rezerwy.
Pełna koperta paragonów, a wygranych emotka
Nowy Rok i pierwszy m-c kiepsko rozpoczęty.
Oby luty okazał się lepszy emotka Wyświetl w wątku >>

tereniagno

#7331813 Napisano: 25.01.2026 20:00:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nadal nic, porażka goni porażkę, a tu koniec miesiąca za pasem emotka emotka
Same stratyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0