Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
martunik3
Postów 3127
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
i u mnie 44 pkt
Gość: elizekk
Gość: efereze
Gość: smerfetka007
pierwszy raz się bawię z tymi ankietami, niedawno się zarejestrowałam i w końcu wysłali mi jakąś ankietę ...
luckymen
Postów 1225
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałem wczoraj tą ankiete i z tego co pamiętam liczba respondentów już przekroczona, czyli tak czy siak 10 pkt
Gość: smerfetka007
rzeczywiście tylko 10pkt, ale ja dzisiaj dopiero dostałam
jak często dostajecie te ankiety?
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie często..może jedną w miesiącu..
a ankieta tyczy się zeszytów
mamadwojga
Postów 440
Data rejestracji 28.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi pokazuje:
Błąd serwera
W witrynie wystąpił błąd podczas pobierania strony https://www.askgf....php?id=65&L=pl. Może być ona wyłączona na potrzeby konserwacji lub nieprawidłowo skonfigurowana.
Chciałam w sklepiku GFK coś sprawdzić a tu drugi dzień takie coś...
koki
Postów 548
Data rejestracji 01.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi teraz normalnie działa.
Gość: zeida
mbip
Postów 78
Data rejestracji 18.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podczas próby wejścia do ankiety powstał błąd typu: ankieta została zakończona (Z) 39m
stokrotka238
Postów 1985
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: majeczkamp
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Do 15.02.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: justyna93
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Dokładnie to samo - chyba ostatnio jaja sobie robią
Tyle dobrego, że oznajmili mi to zaraz po kilku pytaniach, a nie pod koniec ankiety
Gość: justyna93
ale po co wysyłają te ankiety jak je zaraz zamykają? nawet +10 nie dostałam eeeeh
Gość: pola731
mój młody doszedł do połowy ankiety i dopiero wtedy przestał pasować - uzyskali całkiem sporo odpowiedzi
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Gość: dag70