Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
gargi
Postów 568
Data rejestracji 06.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneti
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja im napisałam o kosmetykach, dlaczego jednego dnia ankietę zamykają z powodu za dużej liczby badanych a drugiego dnia ktoś inny może ją wypełnić bez problemu
bo na pewno niejedna osoba dziś ją wypełniła
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Żeby nie było, maila im wysmarowałam od razu po tym pustym kodzie...
Fajnie się tydzień zaczyna
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
na jednym koncie mam z Orane, na drugim nie !
Gość: bidubi
Gość: agusia222
Gość: zwierzyniec
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypełniałam godzine ankietę o podróżach i w ostatnim pytaniu zaznaczyłam brak odpowiedzi (pytanie o dochody) i zdyskwalifikowali mnie! Straciłam godzinę z życia na nich!!!
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wypełniałam pół godziny, na pytanie o dochody odpowiedziałam i pojawił się komunikat, że badanie niestety zostało zamknięte! Nawet 10 pkt. nie przyznali.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja im napisałam, dlaczego nie mogę dokończyć ankiety - w końcu na logikę biorąc, jeśli przeszłam weryfikację, zaczęłam wypełniać ankietę, ale musiałam przerwać z powodu braku czasu i chciałam do niej wrócić na drugi dzień, to już nie dało rady
odpisali mi
Szanowna Pani,
do badań zapraszamy zwykle większą liczbę osób i po uzyskaniu odpowiedzi od tej zakładanej w badaniu, jesteśmy zmuszeni zamknąć badanie (system jest zaprogramowany tak np. na 300 wypełnionych ankiet od osób o określonej charakterystyce i kolejne nie są przyjmowane). Podając w zaproszeniu termin zakończenia badania zawsze korzystamy z doświadczeń z poprzednich badań, ale czasami członkowie Klubu bardzo szybko odpowiadają na nasze zaproszenie.
Przepraszamy za tę niekomfortową sytuację.
ale nie odpisali mi na to pytanie, co chciałam, więc znowu im napisałam
i znowu odp
Szanowna Pani,
Profil osób, które są zapraszane do badania zależy od celu badania i naszego zleceniodawcy definiującego kryteria, które powinna spełniać osoba uczestnicząca w badaniu. W badaniach nie ma złych i dobrych odpowiedzi - po prostu gdy badamy określone kategorie produktów czy marki, szczególnie ważne są opinie osób, które miały z nimi styczność - znają je, kupowały. Czasami w celach marketingowych zleceniodawcy definiują jeszcze bardziej szczegółowe kryteria, takie jak częstotliwość użytkowania, kupowania czy wiek, płeć lub miejsce zamieszkania etc. - zależnie od celu czy zdefiniowanej grupy docelowej zleceniodawcy. Dlatego też osoby, które założonych w badaniu kryteriów nie spełniają, nie odpowiadają na pytania kwestionariusza.
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi badaniami i życzymy dobrej współpracy w ramach Klubu GfK.
dosłownie czuję się na zasadzie.. rozmawiała gęś z prosięciem, bo ja swoje i oni swoje, nie odpowiadając na moje pytania
ja im mówię, że przeszłam weryfikację, wypełniam ankietę, i nie mogę jej dokończyć. Rozumiem, gdybym chciała wypełniać od początku i byłaby odpowiednia ilość osób albo zaznaczyłabym produkt, jaki nie pasuje, ale kurnaaaaaaaa... zaznaczyłam wszystko ok ;/
to nie pierwszy raz, kiedy robią taki numer
LUDZIE, PISZCIE DO NICH, jak macie podobne problemy, niech widzą, że nie machamy ręką na to
Gość: awi
Z całym szacunkiem ale dla mnie odpowiedź jest zrozumiała. Inne osoby o Twoim profilu były szybsze i wcześniej zakończyły swoje ankiety.
delfinka101
Postów 5747
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No dobrze to dlaczego dwa dni później na profilu męża pojawia się to zaproszenie do tej samej ankiety i on przechodzi całą
Gość: sabikus
Gość: martalobos
śmiechu warte
Gość: sarsaparilla
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ok, ale jeśli zaczęłam wypełniać ankietę, to znaczy, że jestem wśród tych zakładanych 300 osób, prawda??
delfinka101
Postów 5747
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
perlshine
Postów 299
Data rejestracji 12.06.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane