Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
titinunu
Postów 1659
Data rejestracji 24.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: ivisia
niekoniecznie, u mamuśki własnie przeszło
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czad i poświęcony czas poszedł na marne. Tego najbardziej nie lubię
Trzeba jak najszybciej śmigać z tymi ankietami...
Szkoda tylko, że u mnie raz na rok jakaś się pojawi...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: chochliczka
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: zwierzyniec
Ivisiu - mnie rozśmieszyło to, że podziękowali po podaniu płci
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A przed podaniem wieku czy po ? Bo mogli mieć np. granice, że szukają kobiet w wieku od 30-65 roku życia. A po podaniu lat od razu Cię nie odrzucili, bo gdybyś była mężczyzną to może byś się załapała, bo mogli mieć inny przedział wiekowy
Gość: mariolakal
Gość: elcia4245
madziamck
Postów 366
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
okrysia
Postów 2519
Data rejestracji 18.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak samo miałam.
edzia21
Postów 9843
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
u mnie dokładnie to samo było
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: brzusio
bardzo często wchodzę w ankietę i od razu wypieprza.
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zaczelam nawet wypelniac
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: see
Gość: mariolakal
U mnie to samo... Coś Im się popieprzyło, gdyż ankietę higiena i karma wysłali mi dwukrotnie,a zacząć nie dali szansy... Przez pół roku nie wysłali mi ani jednej, a w ciągu dwóch dni aż pięć /w tym męczące multimedia, które udało mi się przebrnąć do końca/... Pisałam do Nich poprzez kontakt zapytanie, kiedy sklepik będzie czynny, ale bez odzewu...
Gość: pamal73