GFK

martunik3

#5997683 Napisano: 27.03.2015 17:43:45
+10 Zdrowie   emotka
0 0

madziamck

#5997691 Napisano: 27.03.2015 18:00:44
Ankieta zdrowie +10pkt/120pkt można było zdobyć. Zaznaczyłam ból menstruacyjny i to przeszło ale już dalej środki przeciwbólowe nie - zaznaczyłam apap :' -( 
0 0

zdolnabestia

#5997696 Napisano: 27.03.2015 18:06:17
Zdrowie +10, mój błąd, że leczę wszystko domowymi sposobami emotka
0 0

ondine

#5997728 Napisano: 27.03.2015 20:09:08
calliope napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

calliope napisał(a):A przekaz pieniężny ktoś już dostał? emotka

No właśnie nie emotka

No to czekamy na poniedziałek emotka

Właśnie nad tym samym się zastanawiałam, nie dostałam jeszcze przekazu, a doładowanie już dawno emotka
0 0

Gość: zuzola

#5997757 Napisano: 27.03.2015 21:55:05
agusia222 napisał(a):

zdrowie +10zdrowie emotka

u mnie to samo
0 0

cudaczek121

#5997762 Napisano: 27.03.2015 22:08:14
madziamck napisał(a):

Ankieta zdrowie +10pkt/120pkt można było zdobyć. Zaznaczyłam ból menstruacyjny i to przeszło ale już dalej środki przeciwbólowe nie - zaznaczyłam apap :' -( 

ja tą ankietę wypełniałam bez żadnej przerwy przez ok. 15 minut, po czym stwierdzili,że jednak się nie nadaję i tylko 10 punktów emotka
0 0

calliope

#5997798 Napisano: 28.03.2015 07:55:13
cudaczek121 napisał(a):

madziamck napisał(a):

ja tą ankietę wypełniałam bez żadnej przerwy przez ok. 15 minut, po czym stwierdzili,że jednak się nie nadaję i tylko 10 punktów emotka

i u mnie tylko 10 pkt emotka
0 0

Gość: justyna93

#5997916 Napisano: 28.03.2015 19:08:20
Mam takie pytanie odnośnie Panelu Gospodarstw Domowych z Gfk: czy bierze ktoś z Was udział w tym projekcie? Czy trzeba na to poświęcić
dużo czasu? Jak to w skrócie wygląda i czy  udział w tym jest opłacalny
ze względu na to jakie oferują nagrody dla członków?
0 0

ondine

#5997964 Napisano: 28.03.2015 22:30:23
justyna93 napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie Panelu Gospodarstw Domowych z Gfk: czy bierze ktoś z Was udział w tym projekcie? Czy trzeba na to poświęcić

Babcia jest w tym już jakieś 5 lat albo nawet dłużej. My też już jesteśmy kilka lat. Zamówiliśmy parę nagród, co pół roku wybierają najlepsze gospodarstwa, można dostać wartościowe nagrody albo przekazy pieniężne, my prawie zawsze dostawaliśmy nagrodę pieniężną mimo, że jakoś mega rzetelnie tego nie robimy emotka . Siostra ma dwójkę dzieci i nie dawała rady czasowo, nie chciało jej się w to bawić, odesłała sprzęt. Warto spróbować, bo w każdej chwili można zrezygnować, nic nie tracisz emotka Za moją namową zapisały się już trzy osoby i są zadowolone. Polega to na tym, że skanujesz kody kreskowe wszystkich produktów, które kupujesz (ale oczywiście nikt nie sprawdzi czy skanujesz wszystkie, czy Ci się chce skanować np. jedną rzecz, po którą wyskoczysz szybko do sklepu, nikt tego nie sprawdza) i opisujesz, ile sztuk kupiłaś, ile zapłaciłaś itd. Są dwa rodzaje skanerów, duże i w nich się opisuje od razu zakupy i automatycznie informacje zostają wysyłane do GfK albo małe, którym tylko skanujesz i opisujesz wszystko przy komputerze. Nie ogarnęłam od czego to zależy jaki skaner otrzymujesz emotka W każdym razie... za nic nie płacisz, jak się coś popsuje to od razu wymieniają na nowe, nic nie tracisz. Jak masz czas i chce Ci się bawić to polecam spróbować emotka
0 0

Gość: justyna93

#5997981 Napisano: 29.03.2015 00:19:16
ondine napisał(a):

justyna93 napisał(a):Mam takie pytanie odnośnie Panelu Gospodarstw Domowych z Gfk: czy bierze ktoś z Was udział w tym projekcie? Czy trzeba na to poświęcić

Babcia jest w tym już jakieś 5 lat albo nawet dłużej. My też już jesteśmy kilka lat. Zamówiliśmy parę nagród, co pół roku wybierają najlepsze gospodarstwa, można dostać wartościowe nagrody albo przekazy pieniężne, my prawie zawsze dostawaliśmy nagrodę pieniężną mimo, że jakoś mega rzetelnie tego nie robimy emotka . Siostra ma dwójkę dzieci i nie dawała rady czasowo, nie chciało jej się w to bawić, odesłała sprzęt. Warto spróbować, bo w każdej chwili można zrezygnować, nic nie tracisz emotka Za moją namową zapisały się już trzy osoby i są zadowolone. Polega to na tym, że skanujesz kody kreskowe wszystkich produktów, które kupujesz (ale oczywiście nikt nie sprawdzi czy skanujesz wszystkie, czy Ci się chce skanować np. jedną rzecz, po którą wyskoczysz szybko do sklepu, nikt tego nie sprawdza) i opisujesz, ile sztuk kupiłaś, ile zapłaciłaś itd. Są dwa rodzaje skanerów, duże i w nich się opisuje od razu zakupy i automatycznie informacje zostają wysyłane do GfK albo małe, którym tylko skanujesz i opisujesz wszystko przy komputerze. Nie ogarnęłam od czego to zależy jaki skaner otrzymujesz emotka W każdym razie... za nic nie płacisz, jak się coś popsuje to od razu wymieniają na nowe, nic nie tracisz. Jak masz czas i chce Ci się bawić to polecam spróbować emotka

Dzięki wielkie za wyczerpującą odpowiedź emotka Przyznam, że brzmi to bardzo ciekawie i kusząco, chyba warto spróbować emotka
0 0

ondine

#5998046 Napisano: 29.03.2015 14:55:24
justyna93 napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):justyna93 napisał(a):Mam takie pytanie odnośnie Panelu Gospodarstw Domowych z Gfk: czy bierze ktoś z Was udział w tym projekcie? Czy trzeba na to poświęcić

Dzięki wielkie za wyczerpującą odpowiedź emotka Przyznam, że brzmi to bardzo ciekawie i kusząco, chyba warto spróbować emotka

Wiesz, nagrody może nie są jakieś super ekstra, ale jak się ma czas to można się bawić, tak jak mówiłam, spróbować możesz emotka
0 0

maribog

#5998257 Napisano: 30.03.2015 10:34:22
Dotarł dziś kod doładowania 50 PLN i zonk - nieprawidłowy kod emotka
0 0

Gość: betix97

#5998289 Napisano: 30.03.2015 11:25:57
Badanie multimedialne 140/140, chodzi im o ciastka hity i kawę Jacobs Cronat Gold 
0 0

Gość: alis27

#5998327 Napisano: 30.03.2015 12:20:38
maribog napisał(a):

na maila czy listem poleconym?pozdrawiam
0 0

maribog

#5998334 Napisano: 30.03.2015 12:29:51
alis27 napisał(a):

maribog napisał(a):

na maila czy listem poleconym?pozdrawiam

Polecony
0 0

kaskaderka1

#5998336 Napisano: 30.03.2015 12:34:59
Ja dołączyłam parę dni temu,ale nie dostaję ankiet. emotka To jest normalne ?
0 0

aniolka2310

#5998338 Napisano: 30.03.2015 12:37:00
kaskaderka1 napisał(a):

Też na początku nie miałam ankiet, ale po kilku tygodniach ruszyło i teraz dostaję regularnie  emotka
0 0

erychta00

#5998354 Napisano: 30.03.2015 13:17:21
a do mnie dziś dotarł skaner produktów emotka Nawet już zapomniałam o tym badaniu! emotka
0 0

ondine

#5998366 Napisano: 30.03.2015 13:33:37
maribog napisał(a):

Przecież jakby ktoś wyczaił sytuację to nic prostszego jak podstawić pod światło kopertę i sobie spisać kod. Szczególnie, że piszą taką wytłuszczoną czcionką o ile dobrze pamiętam. Dlatego nie wiem czy to dobry pomysł, że zamiast na maila wysyłają pocztą. Ale do mnie na razie przyszedł jeden i działał, na szczęście...
kaskaderka1 napisał(a):

Tu możesz miesiącami nie mieć ankiet, niestety. Ja tak mam, nie przychodzą dwa miesiące, ale jak przyjdą to dwie, trzy, jedna za drugą emotka
0 0

marla

#5998587 Napisano: 30.03.2015 17:47:49
Czy wszystkim udało się odinstalować monitor gfk? Bo ja nie mogę pozbyć się tego badziewia z komputera. Doprowadza mnie to już do szału, bo co jakiś czas w chromie otwiera mi się strona gfk, żebym zainstalowała ten monitor. Jak chcę to odinstalować to cały czas mi wyskakuje komunikat, żebym zamknęła monitor w firefoxie i internet exporer, a ja nie mam tam tego otwartego przecież. Czy mogę to jakoś zgłosić do gfk?
0 0