Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: onnn21
Mianowicie, Foldery, mapki, naklejki, pocztówki od MOjaSzwajcaria.pl
Maile wysyłam tylko na weekendy, dawno nie wysyłałem. Nie mam mnie zbyt czesto w domu
Gość: luko92
Gość: rupert
Powiedzieli mi, że za spamowanie. a to były wesołe, fajne maile, nad których treścią się nasiedziałem trochę...
dostanie pan prezent
pozdrawiam
Kpi se ze mnnie ?
Najladniejsza tyo niebieska koszulka, smycz i dlugopis to takie sobie ;]
Gość: monludki
Dziękuję za e-mail.
Uprzejmie Panią informuje, że nie wysyłamy gadżetów firmowych do klientów. Ponieważ Pani mail bardzo mnie urzekł, postanowiłam zrobić wyjątek.Proszę oczekiwać przesyłki z małym gadżetem.
serdecznie pozdrawiam,
Bogumiła XXX
:)
mp36
Postów 755
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ta przesylka przyszla zwyklym listem czy poleconym?
8 smyczy
5 długopisów
kubeczek ze stali nierdzewnej
komplet długopisów w ładnym etui
w metalowym ciężkim etui nożyczki, pękrseta itp
Dziękuję za e-mail. Wysyłam do Pana dzisiaj pocztą kilka skromnych gadżetów
jest nam niezmiernie miło, że zwróciła się Pani ze swoją prośbą do naszej firmy. XXX , jako towarzystwo XXX oferujące XXX nowej generacji, wspiera ludzi mających hobby i z przyjemnością wysłaliśmy do Pani gadżety naszej firmy. Będziemy dumni jeżeli nasze gadżety wzbogacą Pani kolekcję.
Michał XXX
Specjalista ds. marketingu
tylko, że tam jest 12 stron produktów, takich jak:
-amperomierz
-voltomierz
-boja xD
- drut
itp XD
napisałem, czy nie posiadają długopisów xD xD
Gość: paulap94