Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: luko92
Ale trafiłem chyba na zły katalog, bo dwa pozytywy, ze 20 negatywów, ok 40 zwróconych do nadawcy maili,a reszta milczy o.O
Gość: piter0073
niezle
ja postanowilem wyslac kilka maili i zanim znajde i wymysle na dana firme maila zajmuje mi to okolo 10minut
Gość: maaagdalenka1986
Fotka:
http://img149.ima...p?image=notesbm7.jpg
Dziękujemy za maila, zwłaszcza, że jego treść napisana została w humorystycznym tonie i bardzo pozytywnie wpłynęła na nastrój
Pozdrawiam!
Gość: questsa
a czy i ja moge dostac odpowiedz bo niestety nie wiem gdzie zamowic tusz
Gość: lufka
tusze mozna bylo zamowic na stronie:
http://www.except..._mc_s=pros>p=4
ale z tego co widze, juz nie wysylaja
Gość: chiquita7
Gość: anetakam0
też mi napisali, że już nie wysyłają a potem dostałam
W temacie: koszulka długopis smycz FUNAI - koszulka ok długopis i smycz - no jak długopis i smycz
Gość: etka99
Gość: tunezja
Gość: onnn21
-> Metalowy brelok w pudełeczku, 3 długopisy ,
-> Mały notes, ksiazka o miescie i mini siwy zegar na sciane - bardzo ładny.
-> Maskotka rybka z Prizee.com, naklejka, ulotka
-> Makulatura od Urząd Miejski Międzyzdroje
-> Makulatura od Coloplast-u,
-> Trzy różne gąbki do mycia samochodu,
-> Notesik i podkladka pod mysz komputerową,
-> Koszulka, długopis i smycz od Funai - drugi raz,
-> Dwa metalowe breloki w pudeleczkach i trzy mocne smycze - kazda innego koloru,
-> Dwa rózne długopisy, smycze, torebka na prezenty, dwa notesy i czarna koszulka typu polo
Pozdrawiam
Gość: tunezja
moja Wspaniała Firma nie posiada żadnych (ani płatnych ani bezpłatnych) gadżetów reklamowych poza stroną.....
Prosze wejsc na tą strone i oglądać ją sobie bezpłatnie dowoli
pozdrawiam serdecznie
Ha, ha, ha, ale dobre, mam się nasycić gadżetami na obrazkach!!!!
nie byl bezczelny:)
Pozdrawiam i udanych lowow,
Bardzo proszę o pomoc...
Fraza to katalog firm, wpisujesz w google i masz do groma tego
Powodzenia
Pozdrawiam.
-> Biała chusta na głowe dla dziecka, smycze, długopisy
-> Drogowa kamizelka odblaskowa w etui, dwa dłu7gopisy
-> Naklejka, smycz, duzy notes, maly notes,
To tyle jak na razie
Gość: monludki
a poza tym:
- kredki w etui
- 3 notesy z magnesem na lodówkę
- dwa ciekawe ( bardzo:) ) długopisy
- 2 śliczne pocztówki w tym jedna z pozdrowieniami
- 2 książeczki dla dzieci
- i taki śliczny pomarańczowy wiatraczek na baterie. Nie dość, że chłodzi to jeszcze świeci:)