Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
misio666
Postów 88
Data rejestracji 22.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
annb
Postów 4836
Data rejestracji 25.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 21
Codzienny klik
Gość: onnn21
Poczta:
1. Smycz
2. Portfel, dlugopisy, super talia kart w etui, breloczek
3.Plakaty, magazyny, mini ksiazeczki, zakladki, smycze i długopis
4. Olowek z lalka na koncu, magnes na lodowke, smycze
5. Katalog firanek
6. Przerozne mapy
Paczkowoz:
1.Spora torba, plaszcz przeciwdeszczowy, czarna koszulka z motywem pilkarskim Germany, czapka polski, kilka fajnych długopisów, notesiki, wizytownik i olowek w etui.
Nie wymieniam sie i nie podaje juz namiarow.
Pozdrawiam
Gość: piotrek94
Kiedyś jednak dostałem fajny zestaw z jednej firmy. Była to ekologiczna torba i kilka bardzo fajnych drewnianych drugopisów, z kwiatkiem lub głową zwierzaka na sprężynce.
Najważniejsze w tym jest to, by pisać realistycznie. Nie widzę sensu w wysyłaniu takiego samego e-maila do każdej firmy, bo zawsze taka wiadomość obejmuje tylko ogół. Jeśli chcecie zdobyć coś naprawdę fajnego to piszcie indywidualne wiadomości do każdej firmy. Wypisujcie ich zalety i komentujcie każdą z nich.
Ludzie to docenią i z pewnością prezent będzie dużo bardziej wartościowy.
Słyszałem też, że niektórzy zaprzyjaźniali się z osobami pracującymi w firmach, a później dostawali od nich co jakiś czas prezent z firmy.
Tak więc nie warto jest uzywać jednego szablonu, bo chwila więcej na napisanie czegoś oryginalnego może dużo bardziej się opłacić.
Ja mam jeden ale bardzo fajny, poprawny pod kazdym katem no i zawierajcy prawdę
Dostaje super gadzety.
Moj mail bym sprawdzany przez polonistkę takze wiecie
Dobry mail to podstawa, reszta latwo pojdzie.
Gość: damianwro
A w temacie - wczoraj wieczorem, po dłuższej przerwie, znalazłem trochę czasu na wysłanie kilkudziesięciu maili - dziś kilka pozytywów i negatywów
Gość: trikmenkonior
dawno tu nie pisałem jakoś nie miałem czasu a ni w ogóle imprezy jakoś dziwnie wyszło z miesiac może ponad
dostałem za te czasu
długopis
katalogi duże i małe
duzo próbek perfum
jakieś próbki na chore jelita
Dokladnie
Zestaw zawiera próbki naszych produktów:
biznes karty
wizytówki
pocztówki
ulotki
teczki ofertowe
papier firmowy
notes
kalendarz biurkowy
Dziś narazie jedna paczuszka; czarny długopis, notes i ściereczka do czyszcvzenia bizuterii.
Narazie to tyle.
Gość: trikmenkonior
Też to dostałem
Gość: maaagdalenka1986
Gość: aniao29
jako gratis? jest w bazie?
Gość: doriann
Już ich nie ma...
Gość: misiekolsztyn
Gość: aniao29
http://www.upomin...l/nasze-kolekcje,22/
To tylko dyskusja, nie podajemy sobie adresów.
Gość: gosia1993
prosze o e-maila na pw
(za 5 zaproszonych osob dostaje sie kosmetyko warte 99zl)
Gość: myszka222