Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kuba1130
Gość: onnn21
U mnie paka od zaprzyjaznionej firmy, niestety adresu nie moge dać, ponieważ wyslali mi to co mieli
A dostałem:
-> czerwona meska koszulka
-> kaszkiet
-> papierowa torba
-> katalogi
-> wizytówki
-> pocztówki
-> sterta długopisów
-> pare smyczy
-> kilka róznych kalendarzy
-> Brelok - miarka
-> magesy na lodówke
-> Przypinka
-> Dzwiaczna kostka taka do ukladania - kiedys jakaś firma nam wszystkim je wysylala- sklada sie z takich klockow drewnianych
-> I na koniec - metalowo - skórzany pendriv 1GB w metalowym pudełku - plus smycz
Pozdrawiam,
1. katalog - anwo
2. Teczka, podkladka pod mysz, notes, dwa długopisy i smycze
3. Kilkadziesiat notesów malych, kilka smyczy, kilka dlugopisów, metalowy brelok
Tyle
Gość: gosia6200
http://podaj.net/regulamin.php
Gość: tomaszc
na stronie ze stopki podpisu
jomajd86
Postów 2392
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: gosia6200
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
w końcu u mnie też
i jeden pozytyw teraz czekam na przesyłkę!!!!
Gość: krzyszu
Gość: kalina11111
* 2 dlugopisy
* notes
* teczka
* 3 smycze
* podkladka pod mysz
Gość: przemxx
- olowek
- dlugopis
- odblask jakis czerwony xD
- bezplatne badanie wzroku, ulotka
- i takie cos, zapomnialem jak sie nazywa ze podaje ile jest w danym miejscu stopni C.
- smycz.
Gość: przemxx
podasz link lub maila ? Szczególnie do tej podkladki
Gość: kalina11111
tylko na wymiane.. jakby co to pisz PW
Dzisiaj u mnie było dwóch kurierów
1. Paczka:
32 róznych długopisów i etui z piorem i długopisem - ciekawostka: kurier dzwoni, ze mu sie auto zepsuło i brat musial zasuwac po paczke gdzieś tam, bo ja nie mogłem , w pracy byłem
2paczka:
Granatowa koszulka, balony, smycze i długopisy - ciekawostka: dostalem od nich negatywa a tu paczka od nich doszła
Odebrany prezen urodzinowy z rossnetu:
- szal
- Lagodzący balsam ochronny garnier
- mleczko z tonikiem Demakijaz 2w1 LOREAL
- Regenerujacy krem pod oczy, przeciw cieniom i opochliznom GRANIER
- Dyuzer esencja zapchau jasminowa rosa PACHNACA SZAFA
- gLIS KUR szampon
- fluid przeciw - zmarszczkowy EFEKTIMA
- tusz do rzes MAYBELINE
- Olejek do skórek RIMMEL
tO TYLE
Gość: iwa643
Gość: lelas
- szal
- Lagodzący balsam ochronny garnier
- mleczko z tonikiem Demakijaz 2w1 LOREAL
- Regenerujacy krem pod oczy, przeciw cieniom i opochliznom GRANIER
- Dyuzer esencja zapchau jasminowa rosa PACHNACA SZAFA
- gLIS KUR szampon
- fluid przeciw - zmarszczkowy EFEKTIMA
- tusz do rzes MAYBELINE
- Olejek do skórek RIMMEL
Mogę się dowiedzieć jak to działa?
Tzn. Jak mam urodziny to w rossmanie mogę odebrać ten prezent, czy może to przychodzi pocztą? Jakie warunki muszę spełnić, żeby otrzymać coś takiego?
Gość: tedance
Taak, jak masz urodziny to to odbierasz
sydariameki
Postów 1886
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre
Gość: muzulmanka
nie ma to jak dawka humoru w sobotni wieczór
kurka- ja nie miałam urodzin wczoraj a mi wydali prezent
Gość: lelas
Tak, tylko mi chodzi o prezent z okazji urodzin, a nie te prezenty odbierane co jakiś czas po kliknięciu na stronie na rysunek prezentu i zapisaniu kodu...