Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tą trzecią tez dzisiaj dostałem,miałem z wniej jeszcze jakaa płytę..pewnie Ci zabrali
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ps.Zapraszam do wymiany(najchętniej za kosszulki lub czapki)
bocin
Postów 320
Data rejestracji 10.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Plan miasta, długopis, książeczka o mieście, 3 pocztówki
- 4 długopisy
Gość: nineczka17
5 smyczy,
11 balonów,
11 długopisów,
13 naklejek,
6 cukierków,
zapalniczka,
7 ołówków.
Gość: p4iotrek
przewodnik w trzech językach
długopis z herbem miasta
ulotki
pocztówki
!
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czapeczka + długopis + 2 naklejki + liścik = Holandia
1 pozytyw
Gość: slaweczko
Gość: aniulka2629
http://www.e-konk...o/articles-2729.html
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajna minka :> <lanie>
Gość: ewiczek
punkty sprzedazy znajduja sie w parku w okresie gdy park jest otwarty. gdy park jest zamkniety nie prowadzi sie sprzedazy korespondencyjnej. ponizej znajdzie pan/pani adres ear ktory da liste sklepow gdzie mozna nabyc produkty bez licencji.:)
Gość: agniesiaa00
Nie zabrali, bo dołączyli jeszcze list i wymienili w nim dokładnie cco mi przesłali
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pawllopicasso
Gość: tamirkaa
a mi j ak jakas firma odpisuje to tylko negatywnie ,ale za to dostalam juz 2 przesylki od firm ktore mi nie odpisaly.
Gość: pawllopicasso
Pocieszam sie ze dzis dostalem oryginalną czapeczkę z amerykańskiej firmy:D (super)
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że lepiej wysyłać od razu prośbę z adresem, bo może zdarzyć się taka sytuacja, że komuś (firmie)
nie będzie się chciało wysłać maila z zapytaniem o adres. Wole nie ryzykować i na jana wysyłam od razu mój adres
Wczoraj miałam 1 pozytyw
Zawsze nie moge doczekać się przesyłek, <glod> więc jak widze, że zaczyna chodzić listonosz to śledze go przez okno jak chodzi z klatki do klatki.
Jak wejdzie do mojej to otwieram drzwi i nadsłuchuje kiedy pozamyka skrzynki i zejdzie na dół.
Gość: tamirkaa
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno mnie tu nie było
Ale musze wam powiedzieć, że od wysłania moich prośb o gratisy mineło 3 miesiące one nadal przychodzą.
Z pewnej marki trunków:
4 długopisy
Mase podkładek
Brelok
Mase naklejek
Od hurtowni
Kilka fajnych probek perfum men & women
Od portalu dla dzieci
Mase naklejek
Kolorowanki x2
Naklejka na auto
Od pewnej marki piwa