GRATISY

Gość: monika154

#654835 Napisano: 10.03.2007 04:19:43
kvadi napisał(a):

olciazzz napisał(a):

u mnie dzisiaj telewizor, laptop i aparat cyfrowy oraz mail o samochodzie ..... emotka ..... czyli 3 smycze, 2 długopisy, naklejki i koszulka oraz 2 pozytywy @ emotka

no i od razu weselej tylko że ja z niczym nie ściemniam ani nie używam zamienników emotka a ten komputer to zmyślony tak żeby zabawniej było i ciekawiej na forum emotka

no tak mówisz ze nie zmyslasz a tu się przyznajesz... ja cię nie rozumiem...
a co do tematu nic emotka
0 0

Gość: aszka

#655791 Napisano: 11.03.2007 08:18:57
kvadi to co ty robisz,ze siedzisz 12 h.dziennie przy kompie.Jesteś pasożytem czy co?nie uczysz się ,nie pracujesz?
0 0

Gość: haz0r

#655804 Napisano: 11.03.2007 08:22:07
Zostawcie dzieciaka, rodzice kupili mu neostrade i teraz koleś sobie jedną wilką beke z was robi ...

poprostu ignorujcie to co on pisze, bo to jeden wielki WAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ !! ^^

12h dziennie na kompie <lol>
1000 @ na dzień <lol>
i tyle gadżetów że niechce fotki pokazać buahah<lol>
0 0

Gość: maciass

#656313 Napisano: 11.03.2007 11:31:48
Ale wynalazłem sposob na gadzety i www.pf.pl wczoraj wysłałem dużo maili emotka
0 0

Gość: monika154

#656323 Napisano: 11.03.2007 11:37:16
haz0r napisał(a):

Zostawcie dzieciaka, rodzice kupili mu neostrade i teraz koleś sobie jedną wilką beke z was robi ...

poprostu ignorujcie to co on pisze, bo to jeden wielki WAAAAAAAAAAAAAAAAAŁ !! ^^

1000 @ na dzień <lol>

racja
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#656713 Napisano: 11.03.2007 01:35:34
maciass napisał(a):

Ale wynalazłem sposob na gadzety i www.pf.pl wczoraj wysłałem dużo maili emotka

no przecież mówię wam od miesiąca mniej więcej że PanoraMA Firm i więcej do szczęścia gadżetowego nie trzeba oprócz niej i dobrej prośby którą też wam podałem 100 albo 200 stron temu emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#656716 Napisano: 11.03.2007 01:36:14
monika154 napisał(a):

haz0r napisał(a):

1000 @ na dzień <lol>

racja

tez sie zgadzam a fotek nie zrobie bo jestem na to zbyt leniwy heheheheheeh emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#656718 Napisano: 11.03.2007 01:36:51
haz0r napisał(a):

1000 @ na dzień <lol>

no to mala sprzesadzilas trochę ide na Policje sprawe zglosic emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#656727 Napisano: 11.03.2007 01:39:47
aszka napisał(a):

kvadi to co ty robisz,ze siedzisz 12 h.dziennie przy kompie.Jesteś pasożytem czy co?nie uczysz się ,nie pracujesz?

uczyc sie nie ucze a pracowac pracuje w CIA i USB alno jakos tak, nie to FBIJAJ bez jaj emotka a tak calkiem na powaznei to zarabiam przez Internet i robie sobie z was jaja emotka a jeszcze bardziej na powaznie to dostaje to co dostaje i z tym akurat nic nie sciemniam ale jak chcecie to nie wierzcie ile razy mam powtarzac zebysmcie mi nie wierzyli jak nie chcecie poozatym co ja sie bede rozpisywal to wasza sprawa czy mi wierzycie czy nie ale nie zasmiecajcie forum do jasnej cholery tym czy mi wierzycie czy nie bo kji to LALALALALA sorki mialo byc LATA emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#656733 Napisano: 11.03.2007 01:40:22
haz0r napisał(a):

1000 @ na dzień <lol>

nie mam internetu z tpsa bo to zlodzieje tylko z vectry emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#656734 Napisano: 11.03.2007 01:40:51
A NA TEMAT TO pusto bo dzisiaj jest NIEDZIELA
0 0

fryz

#656738 Napisano: 11.03.2007 01:43:07
kvadi napisał(a):

aszka napisał(a):

uczyc sie nie ucze a pracowac pracuje w CIA i USB alno jakos tak, nie to FBIJAJ bez jaj emotka a tak calkiem na powaznei to zarabiam przez Internet i robie sobie z was jaja emotka a jeszcze bardziej na powaznie to dostaje to co dostaje i z tym akurat nic nie sciemniam ale jak chcecie to nie wierzcie ile razy mam powtarzac zebysmcie mi nie wierzyli jak nie chcecie poozatym co ja sie bede rozpisywal to wasza sprawa czy mi wierzycie czy nie ale nie zasmiecajcie forum do jasnej cholery tym czy mi wierzycie czy nie bo kji to LALALALALA sorki mialo byc LATA emotka

kvadi to ty jak narazie najwiecej zasmiecasz temat a asprawy by nie bylo gdybys nie wybujal sobie komputera czy czegos... daj juz spokuj bo zablokuja przez ciebie ten temat... emotka
0 0

Gość: mateusz404

#656753 Napisano: 11.03.2007 01:47:30
a jakie branze sa najlepsze?
0 0

Gość: maciass

#656790 Napisano: 11.03.2007 02:06:17
Produkujące gadżety reklamowe
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658230 Napisano: 12.03.2007 07:46:08
fryz napisał(a):

kvadi napisał(a):

aszka napisał(a):

kvadi to ty jak narazie najwiecej zasmiecasz temat a asprawy by nie bylo gdybys nie wybujal sobie komputera czy czegos... daj juz spokuj bo zablokuja przez ciebie ten temat... emotka

nie bój się pionas wie co ta za temat i jestem pewien że go nie usunie
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658232 Napisano: 12.03.2007 07:46:47
mateusz404 napisał(a):

a jakie branze sa najlepsze?

wszystkie te ktore sa w panormaie firm
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#658532 Napisano: 12.03.2007 10:37:51
Z wielką przyjemnością obdarowalibyśmy Panią jakimś gadżetem reklamowym, jednak zgodnie z ustawą ... nie jest dozwolone oferowanie dodatkowych korzyści materialnych z tytułu członkostwa w otwartym funduszu emerytalnym, jeżeli celem takiego działania miałoby być skłonienie kogokolwiek, aby przystąpił do Funduszu lub pozostał jego członkiem.

Naruszenie powyższych przepisów grozi karą nałożoną na Fundusz.
jak pech, to pech..powodzonka wszystkim
0 0

Gość: tunezja

#658627 Napisano: 12.03.2007 11:30:35
Witajcie w poniedziałek, ma pytanko, czy dostaliście fajne gadzety z Brazylii?
Ja napisałam do ich Ministerstwa Turystyki, a oni mi, że już wszystkie gadżety rozdali... emotka
Dostał ktoś coś fajnego od nich.
Pozdrowka emotka
0 0

Gość: propero

#658628 Napisano: 12.03.2007 11:30:57
noge zafundowac gadżety róznych firm, ale jestem tylko pośrednikiem. nie podam wam gotowych adresów mailowych do ludzi z wyzszej półki, moga przez siebie przeslac wasza korespondecje. prosze piszcie do mnie na skrzynke podania o gadzety.
celem tego jest to by osoby postronne nie wysylaly tym ludziom sopamu. oni dostaja codzien mnóstwo spamu. poprosi i zatrudnili mnie na stanowisku, gdzie przekazuje korespondencje dalej.
wazne i przekazane dalej sa tylko ladne prosby, o rozbudowanej formie.
Zaprszam emotka
0 0

Gość: olciazzz

#658681 Napisano: 12.03.2007 11:52:37
propero napisał(a):

noge zafundowac gadżety róznych firm, ale jestem tylko pośrednikiem. nie podam wam gotowych adresów mailowych do ludzi z wyzszej półki, moga przez siebie przeslac wasza korespondecje. prosze piszcie do mnie na skrzynke podania o gadzety.
celem tego jest to by osoby postronne nie wysylaly tym ludziom sopamu. oni dostaja codzien mnóstwo spamu. poprosi i zatrudnili mnie na stanowisku, gdzie przekazuje korespondencje dalej.
wazne i przekazane dalej sa tylko ladne prosby, o rozbudowanej formie.
Zaprszam emotka

a nie szukasz przypadkiem doskonałego wzoru pisma proszącego o gadżety????????
0 0