GRATISY

Gość: propero

#658718 Napisano: 12.03.2007 12:10:40
nie, nie szukam, sam kiedys juz sie w to bawilem teraz to juz przeszlosc, jestenm na etacie, mam fajna prace. i to mi sie podoba. jesli nie chce to nie korzystaj, skorzystaja inni.
emotka
jeszcze jedno, prosze napisac co najbardziej chcielibyscie dostac, otrzymac, poniewaz jak sie ludzie pytaja o gadzety to niewiele osób chce wyslac, prosze to sprecyzowac, np smycze, kubki, itp. emotka
0 0

Gość: aszka

#659110 Napisano: 12.03.2007 02:44:27
u mnie dziś znowu długopisy,breloki itd.O rany czy ja kiedyś dostanę coś oryginalnego.za mało maili wysyłam chyba,albo nie do tych firm co trzeba.
0 0

Gość: maciass

#659164 Napisano: 12.03.2007 03:02:03
Podam świetny sposob na wysyłanie maili z Panoramy Firm wzamian za 3 rzeczy:
1. Głos na Sprite
2. Głos na Hugo
3. Rejestracja na Perpetum Mobile

Jak dobrze pojdzie to mozna wysłać 100 maili w
5-8 minut. Zapraszam na PW.
emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#659253 Napisano: 12.03.2007 03:29:03
propero napisał(a):

nie, nie szukam, sam kiedys juz sie w to bawilem teraz to juz przeszlosc, jestenm na etacie, mam fajna prace. i to mi sie podoba. jesli nie chce to nie korzystaj, skorzystaja inni.
emotka
jeszcze jedno, prosze napisac co najbardziej chcielibyscie dostac, otrzymac, poniewaz jak sie ludzie pytaja o gadzety to niewiele osób chce wyslac, prosze to sprecyzowac, np smycze, kubki, itp. emotka

dobry jesteś propero, a dla jakich firm pracujesz emotka microsoftu, mercedesa czy innych, wymień kilka dla których pracujesz to ci przyślę na PW prośbę do tych firm, sprecyzowaną emotka emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#659265 Napisano: 12.03.2007 03:37:39
a ja dzisiaj dostałam pierwsza przesyłke(a raczej 2) odkąd sie w to bawie emotka (jakieś 3 tygodnie) a w niej
1.6 próbek i 1 ulotka
2. 12 próbek i 7 ulotek
JAk na poczatek to nie jest tak źle. chociaż nie wiem czy mi sie ta zabawa spodobała bo tych kremów i tak sobie nie kupie bo są cholernie drogie a po jednym razie i tak mi to nic nie da.....
0 0

Gość: makaveliooo

#659504 Napisano: 12.03.2007 04:56:45
dzisiaj jakiś cenzura coś takiego mi napisał:
Panie Sebastianie
Prosze się potrudzic i dowiedziec czym zajmuje się nasza firma, a na pewno otzryma Pan gadgety
Prosze tez dopasowac e-mail do naszej branzy - po macoszemu nas Pan potraktował wklejając oklepany e-mail

Pozdrawiam
Michał Łozicki
Marketing ELDORADO S.A.
tel. 081 / 74-96-184
fax 081 / 74-63-288
kom. 502-004-454

no normalnie smiech na sali z debila emotka niech mnie cmoknie w trabke emotka
0 0

#660175 Napisano: 12.03.2007 07:53:29
propero napisał(a):

noge zafundowac gadżety róznych firm, ale jestem tylko pośrednikiem. nie podam wam gotowych adresów mailowych do ludzi z wyzszej półki, moga przez siebie przeslac wasza korespondecje. prosze piszcie do mnie na skrzynke podania o gadzety.
celem tego jest to by osoby postronne nie wysylaly tym ludziom sopamu. oni dostaja codzien mnóstwo spamu. poprosi i zatrudnili mnie na stanowisku, gdzie przekazuje korespondencje dalej.
wazne i przekazane dalej sa tylko ladne prosby, o rozbudowanej formie.
Zaprszam emotka

następny fantasta chyba
0 0

#660194 Napisano: 12.03.2007 07:56:06
makaveliooo napisał(a):

Panie Sebastianie
Prosze się potrudzic i dowiedziec czym zajmuje się nasza firma, a na pewno otzryma Pan gadgety
Prosze tez dopasowac e-mail do naszej branzy - po macoszemu nas Pan potraktował wklejając oklepany e-mail

Pozdrawiam
Michał Łozicki
Marketing ELDORADO S.A.
tel. 081 / 74-96-184
fax 081 / 74-63-288
kom. 502-004-454

hm myślę że mieli trochę racji
i po co podajesz adres.Chcesz się zemścić,żeby zasypali ich listami?
0 0

Gość: eywa

#660211 Napisano: 12.03.2007 08:02:56
olkusiek napisał(a):

a ja dzisiaj dostałam pierwsza przesyłke(a raczej 2) odkąd sie w to bawie emotka (jakieś 3 tygodnie) a w niej
1.6 próbek i 1 ulotka
2. 12 próbek i 7 ulotek
JAk na poczatek to nie jest tak źle. chociaż nie wiem czy mi sie ta zabawa spodobała bo tych kremów i tak sobie nie kupie bo są cholernie drogie a po jednym razie i tak mi to nic nie da.....

no ja też powysyłałam na początku troche, sporo przesyłek mi poprzychodziło,ale to chyba nie dla mnie,nie wciągnęło mnie o sobie myślę po co mi te próbki itp emotka
0 0

Gość: propero

#660901 Napisano: 13.03.2007 08:26:54
pracuje dla pewnej firmy, niestey jej nazwy oraz konkretnych danych nie zdradze. nie chce by mnie ktos z pracy wyrzucil, lub mnie podsiadl.
cos tak myslalem ze tu sa same ****, które cenzura wiedzą o zyciu i o pracy, chcialem wam pomóc, ide na inne forum emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661080 Napisano: 13.03.2007 09:59:56
aszka napisał(a):

makaveliooo napisał(a):

Panie Sebastianie

Pozdrawiam
Michał Łozicki
Marketing ELDORADO S.A.
tel. 081 / 74-96-184
fax 081 / 74-63-288
kom. 502-004-454

hm myślę że mieli trochę racji
i po co podajesz adres.Chcesz się zemścić,żeby zasypali ich listami?

w tym momencie ten koleś co ci tak odpisał może podać cię do sądu ale miejmy nadzieję że tego nie zrobi

1. Uywasz jego nazwiska i nazwy firmy bez jego pozwolenia
2. Tymi słowami które użyłeś mogłeś mu ostro na ambicje najechać a koleś moiże być kumaty i może wchodzić na tę stronkę emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661082 Napisano: 13.03.2007 10:01:54
propero napisał(a):

pracuje dla pewnej firmy, niestey jej nazwy oraz konkretnych danych nie zdradze. nie chce by mnie ktos z pracy wyrzucil, lub mnie podsiadl.
cos tak myslalem ze tu sa same ****, które cenzura wiedzą o zyciu i o pracy, chcialem wam pomóc, ide na inne forum emotka

fantasta jak nic, coś podobnego do mnie tyle że ja aż tak strasznie nie kręcę, ja powwiedziałem że dostałem kompa a go nie dostałem a ten to chyba rozdwojenie jaźni ma emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661103 Napisano: 13.03.2007 10:13:52
wiadomość oryginalna

kvadi:
z chęcią zrobię co chcesz tylko podaj mi ten sposób ja już z pewnego korzystam tylko nie wiem czy to akurat jest ten podaj mi proszę ten oraz do wiadomości dołącz linki żebym mógł zagłosować

maciass:
wszystko jest w stopce a moj sposob to wypełnianie formularzy automatycznie poprzez program Keypass lub RoboForm

kvadi:
a na czym dokładniej polega ten sposób co mam robić i jak powiedz mi tylko to i zaraz lecę odklikać

maciass:
Masz zagłosować na 5 na Macina wpisać maila i komentarz. Na sprite przeciągnij pasek na 5 i oceń wpisz komentarz. A na perpetum Mobile zarejestruj się z mojego polecenia. Tylko nie oszukaj mnie

kvadi:
słychaj mała ty mi nie mów co mam zrobić , miałaś mi dać sposób jak mam wysyłać dużo mailików jednocześnie a usłyszałem tylko dwie nazwy programów szyfrujących dane i przechowywujących hasła dostępowe więc mi nie mów że to jest sposób bo kręcisz i mi tu nie kręć żebym się za darmo rejestrował bo powiem na forum ogólnym co wyprawiasz miałaś mi podać sposób to go podaj i zrobię co trzeba ale jak będziesz kręcić to nie da razy

maciass:
Po pierwsze nie jestem mała bo jestem chłopakiem. A ty jesteś chamem więc nara. IDIOTA

przebieg rozmowy między mną a maciass w odpowiedzi na jego wypowiedź:

1. Głos na Sprite
2. Głos na Hugo

te dwie nazy programów które mi podał to są programy szyfrujące i przehowujące hasła dostępowe do kont bankowych oraz e-mail i różnych programów

więc jak to ma być sposób na wysyłanie dużej ilości maili to ja dziękuję - wysiadam z tego wagonu

wychodzi na to że chciał wszystko za free twierdząc iż to jest sposób

OSZUST UWAŻAJCIE NA NIEGO ZWŁASZCZA JEŚLI MA KONTO NA ALLEGRO BO ON WSZYSTKO PRZEKRÊCA
0 0

Gość: mania493

#661260 Napisano: 13.03.2007 11:25:22
a do mnie dzis przyszly7 trzy paczuszki
pierwsza:wrescie kubek,moj pierwszy,dlugopis smycz i koszulka emotka
a w drugiej i trzeciej kremiki nivea emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#661493 Napisano: 13.03.2007 01:24:50
propero napisał(a):

a jaka branrza firmy? ciekawa jestem, czemy wogole sie zajmuje?

u mnie dzis nicccc emotka
0 0

fryz

#661666 Napisano: 13.03.2007 02:33:12
kvadi napisał(a):

wiadomość oryginalna

kvadi:
z chęcią zrobię co chcesz tylko podaj mi ten sposób ja już z pewnego korzystam tylko nie wiem czy to akurat jest ten podaj mi proszę ten oraz do wiadomości dołącz linki żebym mógł zagłosować

maciass:
wszystko jest w stopce a moj sposob to wypełnianie formularzy automatycznie poprzez program Keypass lub RoboForm

kvadi:
a na czym dokładniej polega ten sposób co mam robić i jak powiedz mi tylko to i zaraz lecę odklikać

maciass:
Masz zagłosować na 5 na Macina wpisać maila i komentarz. Na sprite przeciągnij pasek na 5 i oceń wpisz komentarz. A na perpetum Mobile zarejestruj się z mojego polecenia. Tylko nie oszukaj mnie

kvadi:
słychaj mała ty mi nie mów co mam zrobić , miałaś mi dać sposób jak mam wysyłać dużo mailików jednocześnie a usłyszałem tylko dwie nazwy programów szyfrujących dane i przechowywujących hasła dostępowe więc mi nie mów że to jest sposób bo kręcisz i mi tu nie kręć żebym się za darmo rejestrował bo powiem na forum ogólnym co wyprawiasz miałaś mi podać sposób to go podaj i zrobię co trzeba ale jak będziesz kręcić to nie da razy

maciass:
Po pierwsze nie jestem mała bo jestem chłopakiem. A ty jesteś chamem więc nara. IDIOTA

przebieg rozmowy między mną a maciass w odpowiedzi na jego wypowiedź:

1. Głos na Sprite
2. Głos na Hugo

te dwie nazy programów które mi podał to są programy szyfrujące i przehowujące hasła dostępowe do kont bankowych oraz e-mail i różnych programów

więc jak to ma być sposób na wysyłanie dużej ilości maili to ja dziękuję - wysiadam z tego wagonu

wychodzi na to że chciał wszystko za free twierdząc iż to jest sposób

OSZUST UWAŻAJCIE NA NIEGO ZWŁASZCZA JEŚLI MA KONTO NA ALLEGRO BO ON WSZYSTKO PRZEKRÊCA

Po 1 tymi programami mozna o wiele przyspieszyc wysylanie e-maili
Po 2 kvadi po raz kolejny wstrzynasz niepotrzebny smietnik na forum emotka
Po 3 u mnie dzis kubeczek i podkladka pod myszke emotka
0 0

fryz

#661672 Napisano: 13.03.2007 02:34:55
o matko co ja popisalam *wszczynasz oczywiscie mialo byc emotka emotka emotka
0 0

Gość: sysiaczek1

#661703 Napisano: 13.03.2007 02:51:27
poklikam lub zarejstruje sie wzamian za pewne adresy z gadzetami
0 0

fryz

#661779 Napisano: 13.03.2007 03:14:31
przyszedl kurier i przyniosl kalkulator naukowy i brelok z zegarkiem myslalam, ze to wygrana a tu sprawdzam poczte i byl pozytyw od tej firmy emotka emotka
0 0

#661908 Napisano: 13.03.2007 03:53:22
fryz napisał(a):

przyszedl kurier i przyniosl kalkulator naukowy i brelok z zegarkiem myslalam, ze to wygrana a tu sprawdzam poczte i byl pozytyw od tej firmy emotka emotka

no gratki fryz super mi się jeszcze nigdy nie udało coś takiego upolować
u mnie dziś tylko kapselki od piwa
0 0