GRATISY

Gość: adam2173

#690429 Napisano: 27.03.2007 10:46:39
kvadi napisał(a):

fryz napisał(a):

zalozylam forum na ktorym jest troche firm, ktore mi cos przeslaly dodam reszte jak znajde notes w ktorym zapisywalam firmy, aby miec dostep do niego trzeba sie zarejestrowac w paru miejscach info na tamtym forum adres w stopce emotka

zrobilem co trzeba, wejdź na forum i daj mi dostęp, dzięki emotka

też się zarejestrowałem i proszę o dostęp do forum
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#690434 Napisano: 27.03.2007 10:48:10
adam2173 napisał(a):

kvadi napisał(a):

fryz napisał(a):

zalozylam forum na ktorym jest troche firm, ktore mi cos przeslaly dodam reszte jak znajde notes w ktorym zapisywalam firmy, aby miec dostep do niego trzeba sie zarejestrowac w paru miejscach info na tamtym forum adres w stopce emotka

zrobilem co trzeba, wejdź na forum i daj mi dostęp, dzięki emotka

też się zarejestrowałem i proszę o dostęp do forum

poproszę o dostęp ponieważ zrobilem co trza bylo, nom emotka emotka
0 0

Gość: gocha26

#690556 Napisano: 27.03.2007 11:58:03
Dostałam dzisiaj taką fajną zawieszkę na płyty cd do samochodu i 2 zestawy LA ROCHE
emotka
0 0

Gość: gocha26

#690560 Napisano: 27.03.2007 11:59:31
Całkiem sporo tych próbek z roche - opłacało się emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#690622 Napisano: 27.03.2007 12:30:31
gocha26 napisał(a):

Dostałam dzisiaj taką fajną zawieszkę na płyty cd do samochodu i 2 zestawy LA ROCHE
emotka

gratki kochana emotka emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#690635 Napisano: 27.03.2007 12:39:38
fryz napisał(a):

fajnie ;]
zaraz sie zarejstruje na forum i zrobie to co trzeba
0 0

Gość: haz0r

#690643 Napisano: 27.03.2007 12:48:38
Oddam około 100 adresów firm. . .

za 1 rejestracje i klik

lub

za kody z batonów!
0 0

Gość: aszka

#690676 Napisano: 27.03.2007 01:03:35
u mnie dziś tylko brelok i katalog,ale też pozytyw w skrzynce.
0 0

Gość: merenwen

#690859 Napisano: 27.03.2007 02:18:15
otwiera sobie dużą koperte wyjmuje kartke a tam spis:kolorowanka, folder informacyjny, świecący długopis,a co ja mam w środku? kolorowanke i folder... co za złodzieje!
0 0

fryz

#690893 Napisano: 27.03.2007 02:32:01
ludzie bo widze, ze wyniklo nieporozumienie Ci ktorzy kiedys sie rejestrowali z mojego polecenia juz odstali ode mnie adresy czyz nie?? wiec dostepu do forum nie bedziecie miec bo zalozylam je tylko po to by nie musiec pisac codziennie po pare PW wklejac w nie linki i przeszukiwac sterty karteczek z firmami, ktore mi cos przeslaly... Ci ktorzy chca firmy wzamian za rejestracje wchodza na moje forum rejestruja sie tam gdzie o to prosze i dostaja wzamian dostep, a jezeli wpuszcze tam wszystkich, ktorych znam z tad to to juz nie bedzie nagroda za rejestracje emotka
0 0

fryz

#690918 Napisano: 27.03.2007 02:40:57
a u mnie dzis taki fajny pozytyw, wkleje tylko sam poczatek zeby nie przynujdzac na forum emotka

Witaj droga Ewo.
Miła wiadomość od Ciebie i niecodzienna prośba, choć nie zdziwiła mnie ponieważ wiem ze są ludzie którzy mają różne hobby. Sam też jestem lekko niezwykły.

to od jednego spikera z radia emotka
0 0

Gość: monika154

#690929 Napisano: 27.03.2007 02:47:18
fryz napisał(a):

a u mnie dzis taki fajny pozytyw, wkleje tylko sam poczatek zeby nie przynujdzac na forum emotka

Witaj droga Ewo.
Miła wiadomość od Ciebie i niecodzienna prośba, choć nie zdziwiła mnie ponieważ wiem ze są ludzie którzy mają różne hobby. Sam też jestem lekko niezwykły.

nie no widać że czlowiek na luzie...
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#690956 Napisano: 27.03.2007 03:04:45
fryz napisał(a):

Witaj droga Ewo.

a więc jak jest lekko niezwykly to może ci coś prześle

emotka emotka
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#690999 Napisano: 27.03.2007 03:42:34

#691625 Napisano: 27.03.2007 09:13:33
bluejeans napisał(a):

polecam to forum http://www.zadarm...ie.fora.pl/index.php emotka

no zobaczymy co to takiego
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#692077 Napisano: 28.03.2007 10:26:00
ludzie bo widze, ze wyniklo nieporozumienie Ci ktorzy kiedys sie rejestrowali z mojego polecenia juz odstali ode mnie adresy czyz nie??

oczywiście dostali bo jesteś slowna i nie uszykujesz ludzi

wiec dostepu do forum nie bedziecie miec bo zalozylam je tylko po to by nie musiec pisac codziennie po pare PW wklejac w nie linki i przeszukiwac sterty karteczek z firmami, ktore mi cos przeslaly...

czy to oznacza że ci którzy się zarejestrują teraz będą mieć 50 adresów a my którzy się rejestrowali kiedyś będą mieć ich tylko 5

Ci ktorzy chca firmy wzamian za rejestracje wchodza na moje forum rejestruja sie tam gdzie o to prosze i dostaja wzamian dostep, a jezeli wpuszcze tam wszystkich, ktorych znam z tad to to juz nie bedzie nagroda za rejestracje emotka

czyli wychodzi na to że ja który się kiedyś rejestrowalem będę mieć 5 adresików a ci którzy teraz się zarejestrują będą mieć ich 500

w takim razie zarejestruję się drugi raz z tego samego polecenie
0 0

#692084 Napisano: 28.03.2007 10:32:34
kvadi napisał(a):

ludzie bo widze, ze wyniklo nieporozumienie Ci ktorzy kiedys sie rejestrowali z mojego polecenia juz odstali ode mnie adresy czyz nie??

wiec dostepu do forum nie bedziecie miec bo zalozylam je tylko po to by nie musiec pisac codziennie po pare PW wklejac w nie linki i przeszukiwac sterty karteczek z firmami, ktore mi cos przeslaly...

czy to oznacza że ci którzy się zarejestrują teraz będą mieć 50 adresów a my którzy się rejestrowali kiedyś będą mieć ich tylko 5

Ci ktorzy chca firmy wzamian za rejestracje wchodza na moje forum rejestruja sie tam gdzie o to prosze i dostaja wzamian dostep, a jezeli wpuszcze tam wszystkich, ktorych znam z tad to to juz nie bedzie nagroda za rejestracje emotka

czyli wychodzi na to że ja który się kiedyś rejestrowalem będę mieć 5 adresików a ci którzy teraz się zarejestrują będą mieć ich 500

w tym przypadku zgadzam się z kvadim całkowicie.Tylko kvadi pomyśl jeśli tam się zarejestruje dużo osób, no wystarczy jakieś 30 i wszyscy zaczną wysyłać do tych samych firm to i tak guzik dostaną prawda.Lepiej może jednak szukać dalej samemu
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#692208 Napisano: 28.03.2007 11:57:26
Jak dawno mnie tu nie było..zaprzestałam wysyłaniu meili, ale ostatnio jak byłam chora z nudów zaczęłam:) no i dostałam w ostatnim czasie myszke i podkładke pod nią oraz dzisiaj 3 pełnowartoścowe kosmetyki(żel do mycia twarzy, pomadke i balsam do ciała i do twarzy) z pewnej firmy, choć prosiłam o próbki
( jakiś rok temu dostałam od nich mini kosmetyki dla dzieci)
wymienie się adresami
0 0

e-Konkursy.info - Bocik

#692416 Napisano: 28.03.2007 02:07:07
aszka napisał(a):

kvadi napisał(a):

w tym przypadku zgadzam się z kvadim całkowicie.Tylko kvadi pomyśl jeśli tam się zarejestruje dużo osób, no wystarczy jakieś 30 i wszyscy zaczną wysyłać do tych samych firm to i tak guzik dostaną prawda.Lepiej może jednak szukać dalej samemu

nom w sumie tak ale to jest troszkę niesprawiedliwe emotka emotka
0 0

fryz

#692467 Napisano: 28.03.2007 02:19:48
kvadi napisał(a):

aszka napisał(a):

kvadi napisał(a):

nom w sumie tak ale to jest troszkę niesprawiedliwe emotka emotka

dlaczego uwazasz, ze to jest niesprawiedliwe?? kiedys jak dawalam po 1 adresie to te osoby tez powinny mi napisac, ze to niesprawiedliwe bo pozniej dawalam po 5 a pozniej po 10??
niechcesz to sie nie rejestruj emotka
0 0