Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aszka
oszukani,a to różnica prawda.pewnie się i tak jeszcze raz zarejestrujemy bo co to szkodzi(o ile jest fizycznie możliwe)
fryz
Postów 2278
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlaczego odrzuceni?? przeciez to nie bedzie forum na, ktorzym ludzie bada sobie podawac firmy, tylko ja je tam wpisuje a inni kozystaja wzamian za rejestracje... jezeli chcecie to mozemy wspolnie zrobic jakies zamkniete forum i tam dzielic sie wspolnie adresami, ale nie najezdzajcie na mnie i bron boze nie rejestrujcie sie nigdzie ponownie z mojego polecenia bo mi za to skasuja wszystkie dotychczas zdobyte punkty
2015:krem BB,
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz
Postów 2278
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gratki
u mnie dzis jeden pozytyw i kupa negatywow ale przyszly tydzien mam caly wolny to bede szalec z mailami
Gość: bartol011
kurde fryz a ja sie właśnie zarejestrowałam, ale z innego kompa i na inny mail
Gość: zakreconam
chyba zaraz sie wybiore:)
pozniej napisze co przyszlo:)
fryz
Postów 2278
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm no to nic trodno zarejestruj sie na tamtym forum to cie udostepnie
a dla tych, ktorzy sie rejestrowali mam propozycje zaraz o niej napisze na tamtym forum
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryz
Postów 2278
Punkty karne 1
Konkursy dodane
gratki
Gość: olciazzz
Otrzymałam:
- mydełko
- probka szamponu
- probka zelu pod prysznic
- zapałki
- igielnik (2 guziczki + niteczki + igla + agrafka)
- długopis
- czyścik do obuwia
- otwieracz
- takie cos do wkladania nogi do buta (kurcze - jak to sie nazywalo??)
- ulotki oczywiscie rowniez
fajnie
powodzenia dzisiaj
fryz
Postów 2278
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmm moze łyżka
hahaha
Dokladnie tego slowa mi brakowalo
Dzieki fryz -> jak zwykle jestes niezaalita
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Różnie bywa. Część urzędow juz sie nie bawi w wysylanie gadzetow (z powodu zbyt wielu prosb oczywiscie), więc piszą odmowne maile. Ale niektore panie (czy tez panowie) siedzacy za biorkiem nie maja ochoty juz pisac odpowiedzi (w sumie po 200 takich prosbach i mi sie by odechcialo).
Urzedy, ktorych zapasy na gadzety jeszcze nie zostaly wyczerpane wysylaja z checia te drobiazgi. Ale oczywiscie nei wszyscy rowniez odpisuja - czesto rowniez z powodu lenistwa
Ale ja lubie firmy/urzedy ktore sie lenia odpisac pozytywnie. Lubie niespodzianki.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: olciazzz