Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
paolka
Postów 1170
Data rejestracji 04.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie tak samo
Gość: maciass
fryz
Postów 2277
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
3 dlugopisy, 7 zakladek do ksiazek i apaszka
2015:krem BB,
Gość: kasioolka
kamil17
Postów 778
Data rejestracji 17.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. - kalendarz książkowy
- kalendarz na biurko
- 3 długopisy
- notes A4
2. - koszulka
- czapka
- smycz
Gość: damianaleks
co musicie zrobić to rejestracja na tej stronie
http://adbux.org/?r=Maciass0
Większość na pewno znacie po angielsku. Jedynie gdzie jest napisane PayPal E-mail Address For Payments: i gdy nie masz konta na PayPal wpisz swojego maila obecnego.
Następnie wchodzisz Do Surf Ads i otwierasz pierwszy link w nowym oknie
u góry powinnien włączyć się zegar 30 s ale dopiero gdy załaduje się strona. I potem tak wszystkie linki. Potem piszecie do mnie na gg 7428613 swój nick i maila na którego wysyłam elektroniczny spis 1000 najbogatszych firm polskich z adresami i mailami. Zapraszam
Gość: rafi323raf
Wręcz przeciwnie!
Gość: kornnnelia
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeden nie za bardzo rozumie
We suggest sending your
> written request via certified mail to ensure delivery. Please address
> all correspondence to:
......
Written requests will be processed and fulfilled in the order in which
> they are received during regular business hours (Monday through Friday).
> Please allow a 4 to 6 week response to receive your character fan card.
> We appreciate your patience and cooperation in this matter.
>
> Again, thank you for taking the time to write. We hope you will have the
> opportunity to visit the.. soon and trust your visit
> will be pleasant in all regards.
Gość: magi
1. Zestaw długopis + ołówek automatyczny w etui. Zestaw dobrej jakości w stylu parkera.
-balony
-smycz
-katalogi
2. Skórzana teczka A4 na dokuenty, a niej
-2 płyty o porduktach
-smycz.
Jestem w szoku!!!!!!!!
Gość: magi
Gość: piter0073
za rejerstracje i klikanie dam np. kody z coli, tyskiego, maile do wysyłania próśb o gadżety!!!!!!
pozdro gg- 7517768
licze na pomoc ( w zamian tez moge komuś klikac)
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
about the package.
pisalam o probki
co o tym sadzicie?
Gość: kornnnelia
fryz
Postów 2277
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jak dasz rade sie z nim dogadac po angielsku to czemu nie, z drugiej strony chyba ci za to kase nabije za roaming o ile sie nie myle ale niewiem
Gość: gocha26
Jest nam niezmiernie nam miło, iż postanowiła Pani do nas napisać. Z ogromną przyjemnością prześlemy w najbliższym czasie na poniżej podany adres próbki naszych kosmetyków. Mamy nadzieję, iż dzięki nim wybierze Pani odpowiedni dla siebie kosmetyk naszej firmy.
Takie odpowiedzi chyba wszyscy lubią
paolka
Postów 1170
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to oni chca do mniedzwonic ja nie mam zamiaru nawet , i chyba sie nie dogadam...