Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: magi
Fryz, i co dostałas z Izraela
Gość: sigma
a w nich:
4 pudeleczka z cukierkami mietowymi
6 malutkich czekoladek mniam mniam
2 otwieracza do butelek
17 dlugpisow, i 2 cienkopisy
dlugopis i podkreslacz w jednym
lustereczko
5 notesow
6 przypinek
3 breloki
1 smyczka
super kalendarz, szkoda ze na 2007 rok
czapeczka, ktora juz mi zwedzil tata ;]
a w skrzynce jeden pozytyw ;]
teraz musze nadrobic zaleglosci w wysylaniu @
Gość: martarules
Gratki
Gość: sigma
super przesylki dostaliscie
gratulacje wielkie
szczegolnie Tobie magi
ps pisza do mnie ludzie na pw ktorych rzadko widze w tym temacie
niestety z takimi osobami nie wymieniam sie na adresy
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Data rejestracji 23.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quiz
Nie nie trzeba!! Jesli dostaniesz maila ze musisz zapłacic za cos - to mile dziekujesz i tyle!!! Gratisy to gratisy - czyli za Free!!
Gość: zakreconam
Za przesyłkę się nie płaci. Mi się zdarzyło kilka razy, że firma ptała czy chcę zapłacić za przesyłkę (tylko pod takim warunkiem by wyslali) ale zawsze im milo odpowiadalam, że zbieram całkowicie bezplatne gadzety i ze bardzo dziekuje za propozycję
Jeszcze sięnei zdarzyło zebym płaciła. tym bardziej, że na Poczcie polskiej, jak masz płacić za przesyłkęodbioru, to zawszse możesz podziekowac i nie przyjąc od listonosza.
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e-Konkursy.info - Bocik
Postów 11429
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: martarules
A skąd będą wiedzieć ile masz lat?
Gość: mariolakal
Gość: klaudiag19
1. sama makulaturka
2. kalendarz 2007/2008
długopis
smycz
makulaturka
Gość: joanna210
Gość: joanna210
Gość: quiz
Ty MAGI to masz Farta - jak nie wiem co:)
Gość: bejbusia
Moze ktoś mnie nakieruje na gadżetową branże?