Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: panaszip
Gość: magi
Znowu weekend i czekac trzeba a moja poczta chybacos mnie nabiera
Gość: bartek111
od dziś zaczynam wysyłanie maili.zobaczymy co z tego wyniknie...
Gość: zakreconam
powodzenia. Tylko nie rezygnuj po tygodniu:) powysylaj dwa tygodnie, a w tym czasie powinienes juz miec jakies rezultaty
spróbuje sie nie poddawać:), po przeczytanu wcześniejszych postów już wiem że na początku zawsze jest trudno.
Gość: jgxp
Gość: iwoncia
Gość: klaudiag19
ale mam nadzieję, że listkowa coś doniesie
-teczka tekturowa
-13 długopisów
-3 superowe ołowki drewniane zakonczone laleczkami
-2 podkładki komput.
-2 smycze
-3notesy
-stojaczek ze szczypcami na zdjęcie
-pudełeczko z miętuskami,takimi prawdziwymi jak kiedys były w pastylkach
-reklamówka
Listek sie ucieszyl, bo miał mniej do dzwigania.
Gość: quiz
U wszystckih cisza, wszysycy narzekają, dział Gratisy juz upada ale u MAGI
Gość: klaudiag19
1. 2długopisy + notesik
2. 8 x 30ml buteleczki szamponów
a u mnie ani pozytywów ani negatywów
Gość: sigma
dzis byl u mnie listek i paczkowy
dostalm:
dwie tablice na magnez, z dolanczonymi mazakami, mozna po nich pisac i zmazywac, superrrr gadzety
4 dlugopisy
koszulka s , ale duza
smyczka
kubeczek
oczywiscie przypinki
notesik
czapeczke
i blizej nie okreslone cos
Gość: sigma
Mnie też odwiedził dzis paczkowy i to była moja najcieższa, największa i najdziwniejsza gadzetowa paka.
-lusterko bardzo ladne i jedyne przydatne narzedzie
-podstawki, ramki,stojaki wszystko bardzo firmowe
-takie szklane przezroczyste słupki,
-kilka dziwnych podstwek,w które wklada sie foldery
-jakis dziwny magnetyczny pojemnik niewiadomo na co
To wszystko bardzo dziwne wykorzytam jako nowoczesne ramki na zdjecia
A juz myslalm , ze to bedzie cos bardziej super....
kasia19
Postów 935
Data rejestracji 06.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- kubek
- 14 długopisów żelowych
- 2 markery
- 3 suuper gumki
- 3 ołówki
- korektor który po raz pierwszy taki widze
Gość: lukasiewicz