Lay's

aurorcia

#6339927 Napisano: 30.03.2017 09:37:12
FBpawel4 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

"miałam na myśli że wygranie koszulki przez mega hiper team KORPO nie uważam za sukces" -dziękujemy za to jakże budujące określenie naszego zespołu. Jesteśmy jednak skromnymi ludkami i nie uważamy się za mega hiper team. Po prostu bawimy się i chcemy przy tym być kreatywni. Co do haseł, to jak wspomnieliśmy, wymyśliliśmy ich sporo a wybraliśmy wg nas najlepsze i się udało. Jak wspomniał(a) cb656 na tym forum jest wielu wybitnie życzliwych więc postanowiliśmy zgodnie z jego radą wyluzować i  podjąć próby "osiągnięcia nirwany spokoju i zrozumienia". W tym celu zgłosimy więcej haseł i zobaczymy, czy rzeczywiście uda nam się wbić w gust jury. Wiemy, że to ryzykowne, bo hejterów i kpiarzy nie brakuje a w przypadku niepowodzenia będziemy obiektem "polewki", ale co tam. Do odważnych świat należy a kto nie ryzykuje szampana nie pije emotka

Ja często korzystam z rad mojego team'u (mieszkającego ze mną emotka ) i wysyłam hasełko, które wszyscy uważają za genialne...i to hasełko czasem nie zdobywa nawet nagrody pocieszenia, wiec nie zawsze to co podoba się nam, to spodoba się juryemotka  Aha, co do polewki w moim przypadku, to ja mam często sama z siebie, więc inni są już zbędniemotka Grunt to zabawaemotka

FBpawel4

#6339931 Napisano: 30.03.2017 09:47:31
aurorcia napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

"miałam na myśli że wygranie koszulki przez mega hiper team KORPO nie uważam za sukces" -dziękujemy za to jakże budujące określenie naszego zespołu. Jesteśmy jednak skromnymi ludkami i nie uważamy się za mega hiper team. Po prostu bawimy się i chcemy przy tym być kreatywni. Co do haseł, to jak wspomnieliśmy, wymyśliliśmy ich sporo a wybraliśmy wg nas najlepsze i się udało. Jak wspomniał(a) cb656 na tym forum jest wielu wybitnie życzliwych więc postanowiliśmy zgodnie z jego radą wyluzować i  podjąć próby "osiągnięcia nirwany spokoju i zrozumienia". W tym celu zgłosimy więcej haseł i zobaczymy, czy rzeczywiście uda nam się wbić w gust jury. Wiemy, że to ryzykowne, bo hejterów i kpiarzy nie brakuje a w przypadku niepowodzenia będziemy obiektem "polewki", ale co tam. Do odważnych świat należy a kto nie ryzykuje szampana nie pije emotka

Ja często korzystam z rad mojego team'u (mieszkającego ze mną emotka ) i wysyłam hasełko, które wszyscy uważają za genialne...i to hasełko czasem nie zdobywa nawet nagrody pocieszenia, wiec nie zawsze to co podoba się nam, to spodoba się jury emotka  Aha, co do polewki w moim przypadku, to ja mam często sama z siebie, więc inni są już zbędni emotka Grunt to zabawa emotka

aurorcia...mamy bardzo duży dystans do siebie i poczucie humoru też, często zatem "polewamy" z siebie a przy wymyślaniu haseł niektórzy trzymali się za brzuchy, żeby ze śmiechu nie pęknąć, takie absurdalne propozycje padały emotka Nie mamy żadnej królewskie manii wielkości, jak to ktoś wcześniej napisał i zdajemy sobie też sprawę, że nasze hasła nie muszą się spodobać jury. Napiszemy uczciwie, ile haseł wysłaliśmy i jaki był tego efekt. Nawet jak ktoś będzie miał temat do "kpinek" to nas to nie ruszy, bo mamy uciechę czytając wybitnie intelektualne posty niektórych forumowiczów. Uważamy, że powinni pisać książki, bo tekstów i przemyśleć mógłby im pozazdrościć sam Paulo Coleho. emotka
2 aurorcia, synk 0

monisss

#6339932 Napisano: 30.03.2017 09:52:37
kochani , wyluzujcie! emotka po co się kłócicie? fajni z Was ludzie emotka przelejcie swoje siły na konkurs! powodzenia emotka
0 0

aurorcia

#6339933 Napisano: 30.03.2017 09:54:40
monisss napisał(a):

kochani , wyluzujcie! emotka po co się kłócicie? fajni z Was ludzie emotka przelejcie swoje siły na konkurs! powodzenia emotka

Może to taka burza mózgów dla niektórych emotka  Rozumiesz, teraz długopisy w dłoń i wyjdzie coś fajnegoemotka  A teraz wróćmy do sedna sprawy, myślicie, że Lidia da dziś tygodniowe?
1 monisss 0

mysia

#6339936 Napisano: 30.03.2017 09:59:53
aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

Może to taka burza mózgów dla niektórych emotka  Rozumiesz, teraz długopisy w dłoń i wyjdzie coś fajnego emotka  A teraz wróćmy do setna sprawy, myślicie, że Lidia da dziś tygodniowe?

Ja dopiero zbieram siły po urodzinowym Jogobella emotka (z Laysami dopiero ruszę ponownie) więc nie czekam, ale 3mam za Was kciuki emotka co do tego tematu, tyle stron o jedną koszulkę.. ale przebrnęłam emotka

apoccalipsa

#6339937 Napisano: 30.03.2017 10:00:04
aurorcia napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Ja często korzystam z rad mojego team'u (mieszkającego ze mną emotka ) i wysyłam hasełko, które wszyscy uważają za genialne...i to hasełko czasem nie zdobywa nawet nagrody pocieszenia, wiec nie zawsze to co podoba się nam, to spodoba się jury emotka  Aha, co do polewki w moim przypadku, to ja mam często sama z siebie, więc inni są już zbędni emotka Grunt to zabawa emotka

niestety to prawda
genialność hasła nie gwarantuje wygranej 
smutne ale prawdziwe 

monisss

#6339942 Napisano: 30.03.2017 10:12:12
aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

Może to taka burza mózgów dla niektórych emotka  Rozumiesz, teraz długopisy w dłoń i wyjdzie coś fajnego emotka  A teraz wróćmy do sedna sprawy, myślicie, że Lidia da dziś tygodniowe?

tak myślę! Aurorca jak wygrasz to jakie masz postanowienie?;)
1 FBpawel4 0

margarittta

#6339944 Napisano: 30.03.2017 10:13:17
jak było w zeszłym tygodniu z tygodniowymi, były w środę czy czwartek?:-)
1 FBpawel4 0

lena5_1985

#6339945 Napisano: 30.03.2017 10:13:39
holaaolaa napisał(a):

jak było w zeszłym tygodniu z tygodniowymi, były w środę czy czwartek?:-)

W czwartek chyba
1 FBpawel4 0

margarittta

#6339951 Napisano: 30.03.2017 10:16:40
no to super, trzymamy kciuki:D:D:D:D
0 0

andzianecia

#6339955 Napisano: 30.03.2017 10:20:51
Mamy pytanie do osób, które miały uzupełnić swoje dane poprzez przesłanie kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego przesyłką pocztową. Czytałam kiedyś, że posyłaliście scan mailem i też tak zrobiłam. Poprosiłam o potwierdzenie czy to wystarczy. Niestety do dnia dzisiejszego nie dostałam potwierdzenia, że jest ok. Czy Wy dostawaliście maila, że dziękują za przesłanie albo coś w tym stylu? Bo teraz nie wiem, czy wysyłać to jednak jeszcze pocztą, czy mailowo wystarczy? Szkoda by było jakby mi telefon przepadł emotka
0 0

aurorcia

#6339956 Napisano: 30.03.2017 10:21:06
monisss napisał(a):

aurorcia napisał(a):

monisss napisał(a):

Może to taka burza mózgów dla niektórych emotka  Rozumiesz, teraz długopisy w dłoń i wyjdzie coś fajnego emotka  A teraz wróćmy do sedna sprawy, myślicie, że Lidia da dziś tygodniowe?

tak myślę! Aurorca jak wygrasz to jakie masz postanowienie?;)

W związku z tym konkursem mam od początku tylko jedno postanowienie, obiecałam mężowi, że 4-ty wygrany TV w tym konkursie zostaje dla niegoemotka

margarittta

#6339960 Napisano: 30.03.2017 10:23:47
a co sie stan8ie z 3 pierwszymi?:D:D
0 0

aurorcia

#6339962 Napisano: 30.03.2017 10:25:13
holaaolaa napisał(a):

a co sie stan8ie z 3 pierwszymi?:D:D

zasilą budżet domowyemotka

andzianecia

#6339963 Napisano: 30.03.2017 10:28:12
cb656 napisał(a):

andzianecia napisał(a):

Mamy pytanie do osób, które miały uzupełnić swoje dane poprzez przesłanie kserokopii pierwszej strony dowodu osobistego przesyłką pocztową. Czytałam kiedyś, że posyłaliście scan mailem i też tak zrobiłam. Poprosiłam o potwierdzenie czy to wystarczy. Niestety do dnia dzisiejszego nie dostałam potwierdzenia, że jest ok. Czy Wy dostawaliście maila, że dziękują za przesłanie albo coś w tym stylu? Bo teraz nie wiem, czy wysyłać to jednak jeszcze pocztą, czy mailowo wystarczy? Szkoda by było jakby mi telefon przepadł emotka

Sprawa skanu wygląda tak: Organizator naciska i sugeruje, że "dla bezpieczeństwa lepiej jest wysłać ten skan pocztą w kopercie", jednak AKCEPTUJE (kręcąc trochę nosem i fukając z niezadowolenia), jesli uczestnik się uprze i wybierze jednak wysyłkę skanu mailem. Nie dawaj sobie wchodzić na głowę. Ty podejmujesz decyzję, jaką drogą dostarczyć wymagane dane. W Regulaminie na szczęście tego nie precyzują. Jest tylko mowa o konieczności weryfikacji danych na żądanie.
MOIM ZDANIEM (przećwiczone w praktyce) wystarczy mailem. emotka

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź emotka  mam nadzieję, że będzie ok. Mam maila na potwierdzenie, że wysłałam, więc jakby co to się będę o swoje wykłócać.
A w ogóle co najśmieszniejsze maila o uzupełnienie otrzymałam 27.03.2017 a czas na przesłanie dali mi do 03.03.2017....hmmm mam się cofnąć w czasie? emotka
0 0

wesoyromek

#6340021 Napisano: 30.03.2017 11:38:23
prawie "mugolskie" pytanie mam emotka  te laysy tudzież pepsi promocyjne na ten konkurs z tv i koszulkami to w dowolnym sklepie kupujemy czy w Biedronce(tu nie widziałam promocyjnych opakowań) 
0 0

Claudia77

#6340023 Napisano: 30.03.2017 11:38:54
wesoyromek napisał(a):

prawie "mugolskie" pytanie mam emotka  te laysy tudzież pepsi promocyjne na ten konkurs z tv i koszulkami to w dowolnym sklepie kupujemy czy w Biedronce(tu nie widziałam promocyjnych opakowań) 

gdzie tylko Ci się podoba...
0 0

paula9891

#6340025 Napisano: 30.03.2017 11:40:20
wesoyromek napisał(a):

W dowolnym, tylko zwróć uwagę, żeby na opakowaniu była informacja o konkursie emotka  Kody są pod nakrętkami i na zgrzewach opakowań w paczkach.
0 0

wesoyromek

#6340026 Napisano: 30.03.2017 11:41:34
Claudia77 synk paula9891 emotka  dziękuję pięknie emotka
1 Claudia77 0

zezowaty_kot

#6340044 Napisano: 30.03.2017 12:14:40
Poproszę już wyniki. 
0 0