Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7343666 Napisano: 20.03.2026 21:44:28 w Smolar
ktosiek1 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

miketyson napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?

Przecież wszystko masz w regulaminie

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

'SPOŁECZNIAK' to określenie pozytywne czy negatywne? Jest to forum KONKURSOWE więc pytania, odpowiedzi i dyskusje w tej tematyce są wskazane.
Przy okazji dziękuję wszystkim 'SPOŁECZNIAKOM' za ich odpowiedzi 'w moment'! Jesteście wspaniali emotka

Czasem regulamin nie chce się otworzyć, czasem jestem poza domem i internet nie działa odpowiednio żeby pobrać dane, czasem mi się nie chce, czasem już nie pamiętam... też jestem wdzięczna kiedy ktoś poratuje. Sama ratuję kiedy znam odpowiedź na pytanie, bo to kosztuje mniej niż złośliwość emotka

Co do Smolara, to zauważyłam jak wielu "influ" oznacza ich po konkursie przy rozpakowaniu nagród. Ci sami wcześniej promują konkurs u siebie. Trochę sobie myślę, że liczba obserwujących to aktualny klucz na Smolara 😆

W konkursie bym się jeszcze nie zdziwiła, ale w loterii? Przecież tam się nie podawało konta na Instagramie. W konkursie mogą sobie wybierać kogo chcą i nikt im nic nie udowodni, bo wiadomo komisja przyznaje nagrody według własnych kryteriów. A w loterii ingerowanie w system to przestępstwo i nie wiem czy taka agencja jak Smolar, by tym ryzykowała?

To była żartobliwa teoria spiskowa emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

zezowaty_kot

#7343657 Napisano: 20.03.2026 20:55:39 w Smolar
miketyson napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?

Przecież wszystko masz w regulaminie

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

'SPOŁECZNIAK' to określenie pozytywne czy negatywne? Jest to forum KONKURSOWE więc pytania, odpowiedzi i dyskusje w tej tematyce są wskazane.
Przy okazji dziękuję wszystkim 'SPOŁECZNIAKOM' za ich odpowiedzi 'w moment'! Jesteście wspaniali emotka

Czasem regulamin nie chce się otworzyć, czasem jestem poza domem i internet nie działa odpowiednio żeby pobrać dane, czasem mi się nie chce, czasem już nie pamiętam... też jestem wdzięczna kiedy ktoś poratuje. Sama ratuję kiedy znam odpowiedź na pytanie, bo to kosztuje mniej niż złośliwość emotka

Co do Smolara, to zauważyłam jak wielu "influ" oznacza ich po konkursie przy rozpakowaniu nagród. Ci sami wcześniej promują konkurs u siebie. Trochę sobie myślę, że liczba obserwujących to aktualny klucz na Smolara 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7343626 Napisano: 20.03.2026 18:07:28 w Czy informują/ informowali?
-Triss- napisał(a):

Na Magnum dzisiaj to już nie ma co liczyć, prawda? emotka

Oni nie uznają trybu urzędniczego, potrafią wysłać maile o północy, nad ranem, w weekend, więc nadal można odświeżać skrzynki. Sama tak robię, bo to jeden z nielicznych konkursów, na który ostatnio cokolwiek wysłałam 😁 Wyświetl w wątku >>
1 -Triss- 0

zezowaty_kot

#7341660 Napisano: 11.03.2026 20:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

Czy jakiś aniołek zechciałby się podzielić aktualnym pytaniem z Żubra? emotka

Podbijam Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7341302 Napisano: 10.03.2026 15:53:14 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

GreenEK napisał(a):

netka2000 napisał(a):

marka1 napisał(a):

Czy Wam też nie działa poczta Onet?

nie działa, a od kwietnia w ogóle przestanie działać, chyba, że będziesz płacić abonament.

śmiga bez problemów, na tel i laptopie; co z tym abonamentem? coś przegapiłam chyba...

Były dziś maile na Onet z informacjami emotka

Jaki mail? U mnie normalnie działa (konto darmowe) i nie miałam maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7341114 Napisano: 09.03.2026 22:13:24 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Że nadal są ludzie, którzy nie akceptują istnienia psychiatrów, a przepisywane przez tychże lekarzy tzw. "psychotropy" to dla nich zło wcielone.
Za to mają dla wszystkich na podorędziu dobrą radę: "Weź się w garść!" emotka

Z reguły ci sami ludzie nie akceptują też istnienia dentystów emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zezowaty_kot

#7341111 Napisano: 09.03.2026 22:07:45 w WC - rozmowy o wszystkim
Diana02 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

Co z tym forum dzis sie dzieje?emotka

Coś bardzo niedobrego, popsute.

myślałam że tylko ja mam tak od samego rana....

U mnie się nawet taki komunikat nie ładuje, raz na jakiś czas mnie wpuści, ale jak chcę przejrzeć konkursy to się mieli mieli i idę spać. Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

zezowaty_kot

#7341105 Napisano: 09.03.2026 21:12:57 w WC - rozmowy o wszystkim
rufus napisał(a):

Co z tym forum dzis sie dzieje?emotka

Coś bardzo niedobrego, popsute. Wyświetl w wątku >>
2 rufus, uzuri 0

zezowaty_kot

#7340175 Napisano: 05.03.2026 17:22:21 w Albedo Marketing
harnas napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

harnas napisał(a):

Jakie macie opinie nt konkursu YumYum? Miałem kilka zgłoszeń, nagrodzili dwa z czego poziom jest diametralnie różny, a nagrody przeciwnie proporcjonalne do ich jakości ...

Moja opinia co do Albedo jest niezmienna - lubią dziadostwo i czat gpt emotka   To samo było w konkursie OB na tiktoku. Tutaj nie starałam się nawet minimalnie i 2/4

TO ciekawe, bo regularnie zdarza mi się wygrywać coś u Albedo i nie uważam, żeby moje odpowiedzi były "dziadostwem" emotka  A tym bardziej nie są pisane z chatem GPT. Weźcie na poprawkę, że to są duże agencje i prawdopodobnie często ludzie w komisjach się zmieniają, tym bardziej jeśli dotyczy to różnych produktów konkursowych

Czym wygrałaś u nich?

No jak to czym? Pewnie "dziadostwem" emotka
a tak serio to ostatnio co niektórzy ciągle piszą "wysłałam zgłoszenie z innym produktem/wysyłam szajs z czata/w ogóle się nie staram". Zazdroszczę geniuszu. Ja się staram, moje znajome się starają i wychodzi na to, że jesteśmy w jednej puli z "dziadostwem" . To chyba wszyscy laureaci tworzą karykaturalne twory na poziomie ameby. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7340014 Napisano: 05.03.2026 10:03:50 w Smolar
luko922 napisał(a):

Czy da się u nich wygrać na ten sam numer telefonu, ale podając różne dane osobowe?

Nie wiem jak teraz, ale kiedyś to nawet jak w innym konkursie podało się nowe dane na numer, który już u nich kiedyś wygrał, to weryfikowali negatywnie. Nawet jak dwa lata minęły od pierwszej wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zezowaty_kot

#7337473 Napisano: 24.02.2026 14:23:49 w Avanti
Trochę wypadłam z konkursowania, czy ktoś mógłby mi napisać do kiedy były jakieś informacje z tego darmowego konkursu? Kiedy informowali ostatnio i do jakiego dnia? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7336772 Napisano: 19.02.2026 20:49:55 w Avanti
Ja mam za pierwszy etap. Może etapami wysyłają. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

zezowaty_kot

#7335993 Napisano: 16.02.2026 15:50:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wpadł bon do Dino z Cibo emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7333207 Napisano: 01.02.2026 21:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7333088 Napisano: 01.02.2026 02:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

W konkursie Dino będzie  pewnie tysiące zgłoszeń biorąc pod uwagę małą 
liczbę fajnych konkursów emotka  Mam pytanie czy ktoś kupował też kawę rozpuszczalną ,ale nie w słoiku tylko w takiej torebce zamykanej na suwak ? Nie widzę ,jej na zdjęciu poglądowym a to także tchibo gold I tak się zastanawiam
czy taka też przejdzie ?

Ja kupowałam tę w opakowaniu na suwak, tylko taka była. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7332592 Napisano: 29.01.2026 10:30:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

7Days pobija już chyba wszelkie nagrodowe absurdy emotka

jeszcze przesyłką go będą wysyłać? 
chciałabym wejśc na jeden dzień do agencji i zobaczyć jak wygląda burza mózgów z której rodzi się taki genialny pomysł.

Dużo myśleli przez te 15 sekund emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zezowaty_kot

#7332250 Napisano: 27.01.2026 15:44:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
Luko gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

zezowaty_kot

#7332132 Napisano: 27.01.2026 11:23:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mellołku, Atlantydel gratulacje! Jesteście wielcy! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331788 Napisano: 25.01.2026 15:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile".

Telefon, na który przyszła zwrotka jest w T-Mobile. Pozostałe 2 telefony, gdzie zwrotka nie dotarła to t-mobile i Orange.

Może telefon zmienia Ci długie smsy w MMSy i wtedy zwrotka nie przyjdzie. Ja kiedyś u siebie się tego dopatrzyłam. Wyświetl w wątku >>
2 joan, Luiza37 0

zezowaty_kot

#7331559 Napisano: 23.01.2026 20:24:55 w Avanti
zaczytana-pola napisał(a):

agicho napisał(a):

Zastanawiam się czemu z Cheetos kubki Stanley przyszły bez oryginalnego opakowania 😮‍💨🙄

Ja z każdego konkursu takie mam (bez pudełka). I od Albedo, i od Smolara.

A też miałyście ten "ozdobny papier" taki porozrywany? Moje wyglądały jakby ktoś rozerwał papier i byle jak znów zawinął. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0