Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7239868 Napisano: 10.02.2025 13:48:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kinderrryyyyyyy emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7239677 Napisano: 09.02.2025 01:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Jak to jest z konkursem Amooco w Groszku/Eurosklepie/Abc? Zrobiłem zakupy w aplikacji, ale nie widzę nic na paragonie, ani w aplikacji. A na pewno została zeskanowana. W jednym Groszku, choć figuruje na liście konkursowej w formularzu, a na drzwiach wisi naklejka „moje sklepy”, nie wchodzą te kody z aplikacji -  działają z kolei wszystkie promocje, które są w gazetce - nie działa im - czytnik nie czyta kodów. Kierowniczka mówiła, ze się nie da. Sprawdzaliśmy - nie widzi kodów. Czy taki zakup zgłaszacie? W Eurosklepie z kolei żadnych moich danych nie ma na paragonie - a była  skanowana aplikacja. Ja to u Was wyglada i jak oni będą to sprawdzać czy zakup faktycznie był z użyciem aplikacji?

Ja robiłam zakupy i numer karty mam na dole paragonu .

Ja mam jakiś bardzo długi kod alfanumeryczny, nad numerem kasy fiskalnej. Być może to zaszyfrowany mój numer karty. Też macie taki zaszyfrowany numer na całą szerokość paragonu? Z kolei numer karty moje sklepy ma same cyfry. A na samym dole "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Paragon z Eurosklepu.

W groszku jest pod nr kasy. Jest jasno opisane Numer karty

U mnie jest zaszyfrowany kod alfanumeryczny i podziękowanie: "Dziękujemy członkom klubu czytelniczego". Może ktoś jeszcze się wypowie.

Paragon z Groszka - na dole jest numer mojej karty. Czytnik nie skanował, koleś mi ręcznie wpisywał na kasie numer mojej karty. Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

zezowaty_kot

#7239562 Napisano: 08.02.2025 01:01:50 w Wkurza mnie...
pimparimpa napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

mam podobnie z tą dziurą w pamięci... jakiś czas temu kupilam trzy czekoladowe serca na walentynki dla dzieci i męża. Dziś mi się o nich przypomniało, jak je w zobaczylam znów w sklepie. No nie pamiętam gdzie to upchnelam, cały czas mi dzieci kryjówki na konkursowe słodycze i laysy odnajdują, że upycham je w nowych miejscach, o ktorych zapominam... wkurza mnie to. Ciekawe czy do tegorocznych walentynek znajdę te serca.

Też jestem mistrzem kryjówek. Od tygodnia szukamy patelni, największej jaką miałam. Jestem w stanie zgubić wszystko, siebie notorycznie też gubię, choćby w supermarkecie. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7239467 Napisano: 07.02.2025 14:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

isiulka napisał(a):

pusheen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):Główna z Syoss  emotka  ciekawe co to za kreacja...

Życzę Ci, żeby to jednak nie było to "cudo" emotka  Mnie skutecznie odstraszyło od wzięcia udziału w tym konkursie. 

. To dokładnie jest to cudo emotka   koniecznie musisz nam się w tym pokazać 😁

o mój boże, to już wolałabym chyba kosmetyki wygraćemotka emotka

Mnie to zajeżdża kaftanem bezpieczeństwa... coś Ty im tam napisała? emotka

że metki nie mają dla mnie znaczenia, ale żeby od razu w kaftan mnie ubierać emotka

Metki się nie liczą, logo bez znaczenia,
Niech kaftan bezpieczeństwa ukoi ból istnienia emotka
Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7239452 Napisano: 07.02.2025 14:02:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

isiulka napisał(a):

pusheen napisał(a):

mellowfruit napisał(a):Główna z Syoss  emotka  ciekawe co to za kreacja...

Życzę Ci, żeby to jednak nie było to "cudo" emotka  Mnie skutecznie odstraszyło od wzięcia udziału w tym konkursie. 

. To dokładnie jest to cudo emotka   koniecznie musisz nam się w tym pokazać 😁

o mój boże, to już wolałabym chyba kosmetyki wygraćemotka emotka

Mnie to zajeżdża kaftanem bezpieczeństwa... coś Ty im tam napisała? emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7238354 Napisano: 01.02.2025 21:51:38 w Wkurza mnie...
Formularz Łiskasa i próba wysłania zgłoszenia. Nic mi tam nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7238164 Napisano: 31.01.2025 13:02:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
Stoneface serdecznie gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7238084 Napisano: 30.01.2025 19:00:05 w Wkurza mnie...
Nuna1210 napisał(a):

Też mnie to strasznie wkurza. Moja tablica to głównie jakieś grupy "Poznajmy się 60+" i inne tego typu. Mam 30 lat i męża, więc nie wiem, co Fejsbuk mi sugeruje 😂  

A masz starszego kochanka z majątkiem do przejęcia? 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7236873 Napisano: 23.01.2025 16:34:20 w Wkurza mnie...
Nuna1210 napisał(a):

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

Pani Nuna, czy to pytanie konkursowe jest teraz z nami w pokoju? 😁 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7235204 Napisano: 15.01.2025 15:55:13 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie mogłabyś dostać ekwiwalentu, gdybyś sobie tak zażyczyła w "normalnych warunkach", ale skoro działają już poza regulaminem, to możesz mieć takie roszczenie. Mieć możesz, a co oni zrobią, to inna sprawa.

Jestem tego samego zdania emotka  - próbowałabym, mając taki "problem" emotka

Też jestem tego zdania, że zapytać nie szkodzi. Ja sądziłam się z organizatorem, przed samą rozprawą chciał dać zamiennik wart 1/3 nagrody emotka odmówiłam. Rozprawę (wartą sporo kasy) wygrałam, a nagrody choć minęło tyle lat nie dostałam. Komornik stwierdził, że nie ma z czego ściągnąć emotka Organizatorzy wiedzą, że nic nie wskóramy robią co chcą emotka

Jak w agencji nie ma z czego… Chyba, że upadła…

No popatrz. Mili kilkanaście przyczep, wypasione auta a komornik nie miał a czego ściągnąć. Każdy moje nowe pismo prawnicze to kilka stówek a zero ściągania. Już odpuściłam bo nie stać mnie na przepychanki

Jeśli auta były w leasingu to nie są tak właściwie ich i komornik nie może ich zająć. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7235193 Napisano: 15.01.2025 15:35:47 w Avanti
mellowfruit napisał(a):

Z ciekawości - jak Avanti informuje główne typu auta? Zawsze mailowo czy w przypadku tak dużych wygranych dzwonią?

Mailowo, ale później kontakt jest też telefoniczny, bardziej w celu ustalenia szczegółów. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7235179 Napisano: 15.01.2025 15:21:32 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7235160 Napisano: 15.01.2025 14:34:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jeżu awanti okaż łaskę i daj chociaż bon do ITM, ja wiem, że ignorowałam Was od kilku miesięcy, ale każdą relację można naprawić. 

"Dawna dziewczynooooo dziś już nie kochasz mnieee, dawna dziewczyno, nie myśl o mnie źle" Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

zezowaty_kot

#7234195 Napisano: 11.01.2025 12:33:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Rufus gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

zezowaty_kot

#7233558 Napisano: 08.01.2025 15:21:15 w Smolar
edzia21 napisał(a):

catcat napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

zmurcia napisał(a):

Czy Smolar skrupulatnie sprawdza sposób płatności? W berlinkach zapisali w reg ze trzeba samemu zapłacić a ja się zapomniałam i zapłaciłam bonem. Zastanawiam się czy zgłaszać czy olać ten paragon.

Ale przecież zapłaciłaś samodzielnie, możesz zapłacić gotówką, kartą, bonem, mężem...

Komuś ostatnio Smolar odpisał, że "samodzielna zapłata" - ten punkt w regulaminie rozumie jako zapłatę kartą lub gotówką...
ale z doświadczenia z tego powodu nigdy mi nie odrzucili paragonu.

Dzwoniłam do nich w grudniu...i właśnie uzyskałam taką odpowiedz, że zapłata czymś innym niż gotówka czy karta odpada (finalnie nie zagrałam na paragony, za które płaciłam bonami 😢). Nie mogę jednak pojąć czym różni się zapłata kartą od zapłaty bonem - to i to stanowi płatność, na podstawie której otrzymuje się paragon fiskalny, który daje możliwość udziału w konkursie.

Na upartego regulamin nie precyzuje w jaki sposób należy zapłacić, a bon jest formą płatniczą akceptowaną przez sklep. Myślę, że w sytuacji wygrania na taki paragon regulamin działa na korzyść laureata. Kwestia czy ktoś chce podjąć ryzyko i się z nimi szarpać, czy lepiej zjeść te parówki z niesmakiem i kupić nowe. 

Ja również nigdy nie miałam zakwestionowanego paragonu opłaconego bonami. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7233489 Napisano: 08.01.2025 13:17:36 w Smolar
zmurcia napisał(a):

Czy Smolar skrupulatnie sprawdza sposób płatności? W berlinkach zapisali w reg ze trzeba samemu zapłacić a ja się zapomniałam i zapłaciłam bonem. Zastanawiam się czy zgłaszać czy olać ten paragon.

Ale przecież zapłaciłaś samodzielnie, możesz zapłacić gotówką, kartą, bonem, mężem... Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7233228 Napisano: 07.01.2025 13:40:41 w WC - rozmowy o wszystkim
Gustawa napisał(a):

Drodzy,

Jak przechowujecie paragony, żeby tak szybko nie płowiały?

Robię od razu zdjęcie każdego kwitka, nawet jeśli formularz tego nie wymaga. Niestety, niektóre agencje w przypadku wygranej chcą zobaczyć oryginał... a kserokopii nie uznają.

Problem w tym, że wyniki potrafią być ogłoszone wiele miesięcy po zakupie. Trzymam je w zamkniętym kartonowym pudełku, a i tak część z nich mocno płowieje. Niektóre wręcz... znikają. 

Macie jakieś sugestie?

Trzymaj je w lodówce  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zezowaty_kot

#7232973 Napisano: 05.01.2025 02:22:14 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

anaesth napisał(a):

psotka napisał(a):

Planuję zakup narożnika, ktory ma byc jednoczesnie kanapa i lozkiem do spania. Budzet ograniczony, ale nie celuje w najtansza oferte, ale tez nie takie za 10 tys. Jaka firme mozecie polecic albo zdecydowanie odrzucic? Agata meble ma swoja grupe antyfanow i nie wiem czy to wiarygodne wpisy czy konkurencja.

Mysle o firmach:
Komfort
Agata meble
Brw
Bodzio
Abra meble
Ikea

Moze znacie inne, dobre jakosciowo firmy, ktore robia porzadny produkt, na kilka lat?

Mam narożnik z Agaty i (jak już zdarza mi się na nim spać) wysypiam się na nim tysiąc razy lepiej, niż na materacu z BRW, a wzięliśmy taki z najwyższej półki cenowej (choć wiadomo, są i droższe - znajoma zamawiała materac z Włoch za 12 tysięcy i mówi, że jest wart każdej złotówki, bo śpi się na nim bosko). Niestety nie ma go już w ofercie, ale wstawię link do archiwum: https://www.agata...-sardynia-rozkladany

Ten narożnik można kupić na Allegro.

Bardzo dużo mebli, które są na agacie można kupić na allegro, bezpośrednio od producenta. Na allegro są z reguły lepsze ceny, ostatnio znalazłam na agacie fajną kanapę, przekopiowałam dane, wpisałam w allegro i tam producent sprzedawał w cenie niższej o 20% emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7232600 Napisano: 02.01.2025 14:16:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Kanafapinifi, Nuna serdeczne gratulacje! Wspaniałe nagrody! emotka emotka Wyświetl w wątku >>