Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zezowaty_kot

zezowaty_kot

#7333207 Napisano: 01.02.2026 21:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń

Sądzę tak bo było napisane dokoncz zdanie a nie napisz, opisz itd. Ja to rozumiem doslownie. Oni w regulaminie podali przykład i bylo to krótkie dokończenie zdania. Jak ktoś mowi mi dokończ zdanie to je poprostu kończę. A jak ktoś mówi napisz jakby wyglądała taka czy taka wycieczka to wtedy opisuje to. Kazdy inaczej mysli, zobaczymy jak oni to odbierają.

Istnieje coś takiego jak zdanie wielokrotnie złożone i takie zajmuje nawet 4 sms emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7333088 Napisano: 01.02.2026 02:09:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

W konkursie Dino będzie  pewnie tysiące zgłoszeń biorąc pod uwagę małą 
liczbę fajnych konkursów emotka  Mam pytanie czy ktoś kupował też kawę rozpuszczalną ,ale nie w słoiku tylko w takiej torebce zamykanej na suwak ? Nie widzę ,jej na zdjęciu poglądowym a to także tchibo gold I tak się zastanawiam
czy taka też przejdzie ?

Ja kupowałam tę w opakowaniu na suwak, tylko taka była. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7332592 Napisano: 29.01.2026 10:30:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

7Days pobija już chyba wszelkie nagrodowe absurdy emotka

jeszcze przesyłką go będą wysyłać? 
chciałabym wejśc na jeden dzień do agencji i zobaczyć jak wygląda burza mózgów z której rodzi się taki genialny pomysł.

Dużo myśleli przez te 15 sekund emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

zezowaty_kot

#7332250 Napisano: 27.01.2026 15:44:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
Luko gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

zezowaty_kot

#7332132 Napisano: 27.01.2026 11:23:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mellołku, Atlantydel gratulacje! Jesteście wielcy! emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331788 Napisano: 25.01.2026 15:02:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Oba telefony są w tej samej sieci komórkowej? Ja co prawda się jeszcze nie zgłaszałam, ale zastanawiam się czy przez submarki takie jak np. Plush, virgin mobile, nju przechodzi zgłoszenie? 🤔 w regulaminie jest " W Konkursie brane pod uwagę będą jedynie SMS-y Zgłoszeniowe wysyłane z telefonu komórkowego działającego w sieci jednego z działających na polskim rynku operatorów telefonii komórkowej tj. Orange, Plus, Play, T-Mobile".

Telefon, na który przyszła zwrotka jest w T-Mobile. Pozostałe 2 telefony, gdzie zwrotka nie dotarła to t-mobile i Orange.

Może telefon zmienia Ci długie smsy w MMSy i wtedy zwrotka nie przyjdzie. Ja kiedyś u siebie się tego dopatrzyłam. Wyświetl w wątku >>
2 joan, Luiza37 0

zezowaty_kot

#7331559 Napisano: 23.01.2026 20:24:55 w Avanti
zaczytana-pola napisał(a):

agicho napisał(a):

Zastanawiam się czemu z Cheetos kubki Stanley przyszły bez oryginalnego opakowania 😮‍💨🙄

Ja z każdego konkursu takie mam (bez pudełka). I od Albedo, i od Smolara.

A też miałyście ten "ozdobny papier" taki porozrywany? Moje wyglądały jakby ktoś rozerwał papier i byle jak znów zawinął. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

zezowaty_kot

#7331107 Napisano: 22.01.2026 21:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Kiedyś przy każdym konkursie był licznik uczestników, tzn tych którzy zaznaczyli że biorą w nim udział. Oczywiście nie każdy miał obowiązek zaznaczyć ale były konkursy gdzie ponad 4 tys osób zaznaczyło na zielono, a były też takie z 20 osobami. Tutaj nawet 1/100 nie zaznaczy ci, że wzięli udział, bo pod postem wyświetli się nick. Szkoda że Pionas nie przywrócił tamtej opcji. Czasem liczba uczestników skutecznie odstraszała mnie od zakupów 😊

No i dobrze, że nie ma licznika, bo nie ilość a jakość! Zrezygnowałabyś z konkursu, w którym pisana by Ci była główna. Po co to przeliczać, grajmy tam gdzie nam się konkurs podoba, nie ma co odbierać sobie szans emotka Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331039 Napisano: 22.01.2026 17:20:44 w Avanti
atlantydek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

rufus napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Myślicie ze wszystkie główne z Avanti poszły?

Wlasnie. 10k??

Według mnie to czekamy na samochody, główne KFL i główna z Biedronki emotka
listy się nie zmieniły, nikt się nie chwalił, możemy nadal fantazjować emotka

Z DC już odjechał według relacji forumowicza

Enigmatycznego wpisu, który równie dobrze mógł oznaczać "przypuszczenia". Oczywiście, możecie już opijać porażkę, ja natomiast w wyobrażeniach za wygrane 10 tys z KFL opłacam ubezpieczenie nowego auta emotka  no bo i dlaczego już mamy przestać marzyć? Dlatego, że Avanti omijało uparcie nasze zgłoszenia nawet przy nagrodach najniższego stopnia? 😆 Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7331035 Napisano: 22.01.2026 17:15:11 w Avanti
rufus napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Myślicie ze wszystkie główne z Avanti poszły?

Wlasnie. 10k??

Według mnie to czekamy na samochody, główne KFL i główna z Biedronki emotka
listy się nie zmieniły, nikt się nie chwalił, możemy nadal fantazjować emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

zezowaty_kot

#7329892 Napisano: 19.01.2026 12:03:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7329887 Napisano: 19.01.2026 12:00:50 w moje dzisiejsze wygrane :)

zezowaty_kot

#7329600 Napisano: 17.01.2026 17:43:57 w Avanti
Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

atlantydek napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy samochód w DC to losują z wygranych dziennych czy ze wszystkich nadesłanych?Wyb

Wybierają metodą czytelniczą  z przeczytanych wygranych  dziennych, tego się trzymajmy  emotka

Przy czym regulamin kompletnie nic o tym nie mówi, więc każde zgłoszenie jest w grze emotka

Dotychczasowa praktyka i logika wskazują, że niektóre zgłoszenia już wypadły z gry  emotka

Jasne, możemy bazować na plotkach i historii ale każdy konkurs jest inny, każda komisja jest inna, a jedyne na czym możemy w 100% polegać to regulamin. Logika akurat mówi, żeby słuchać się regulaminu, a nie historii, która może się zmieniać. Tak samo nielogiczne jest nagradzanie kilka razy tej samej osoby za jedną odpowiedź. Chcesz wziąć na siebie odpowiedzialność za te osoby, które wyrzucą paragon po Twojej wiadomości, bo nie miały dziennej, a za tydzień dostaną maila o wygraniu głównej, która przepadła, bo powiedziałeś im że nie mają szans? Zgodnie z regulaminem jest to jak najbardziej prawdopodobny scenariusz

1. Nikt tu nie nawołuje do wyrzucania paragonów, jakaś dziwna nadinterpretacja.

2. Regulamin nie składa się z jednego punktu. Można w nim też przeczytać, że na każdym posiedzeniu komisja wybiera najlepsze prace (czyli najpierw najlepsze dzienne).

3. Na ostatnim posiedzeniu wybiera najlepszą pracę w całym konkursie - i jeśli już chcemy chlastać się logiką, to właśnie ona narzuca tok rozumowania, że nagrody głównej nie może wygrać hasło, które przegrało z innymi tekstami na poziomie dziennym. Bo już samo to świadczy, że od tego nienagrodzonego hasła jednego dnia było kilka innych, znacznie lepszych. Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7329425 Napisano: 16.01.2026 20:00:58 w Avanti
bocin napisał(a):

A powiedzcie mi taką rzecz - czy jak posiałem paragon za jeden dzień a wygrałem też w drugim dniu i drugi paragon mam to przepadnie mi nagroda z jednego dnia czy z obu?

Przepadnie Ci tylko to, do czego nie masz paragonu. Na przyszłość polecam robić zdjęcie paragonu od razu po zakupie emotka Wyświetl w wątku >>
1 bocin 0

zezowaty_kot

#7329405 Napisano: 16.01.2026 19:08:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aaaaa okej, ja myślałam że ktoś swoje dane zdublował i na siebie dostał te nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

zezowaty_kot

#7329395 Napisano: 16.01.2026 18:33:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

O co chodzi z afera balantines? Ciężko sie połapać

Nie grałam, ale historia fantastyczna, więc śledzę. Z tego co zrozumiałam wysłali ludziom info o wygranej z linkiem do uzupełnienia danych. Już po wysyłce nagród napisali do ludzi "ty zbóju złodzieju oddawaj bluzę, bo jak nie to policja, oszukałeś nas i wykorzystałeś". Ludzie sami nie wiedzieli co i jak, bo agencja ma taki bud del na kółkach. Czekam teraz, aż ktoś z laureatów odbije piłeczkę i napisze im, że pod pozorem przyznania nagrody wyłudzili jego dane osobowe i "ty zbóju złodzieju oddawaj moje dane, bo inaczej policja" XD Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7329351 Napisano: 16.01.2026 16:54:49 w Avanti
mia napisał(a):

Nie ma co gdybać. Okaże się do 23.01. O ile ktoś nie pochwali się 31.12.
Ja na razie mam doła. Głębokiego. Lidl - nic, Kaufland - nic. Czekam na Biedrę, C4 i Shella. 
Z głównych spaść do zera to prawdziwy wyczyn emotka emotka

Ja również. Co prawda w grudniu nie miałam ani czasu, ani nastroju do grania, i wzięłam udział tylko 6 razy (słownie: sześć), ale takiej porażki nie przewidywałam.emotka
Kaufland - 0/1, Lidl - 0/1, Biedronka jak na razie 0/2 - 16.12 i 22.12 (zostały jeszcze dwa zgłoszenia z końca grudnia). Przy tym z dwóch zgłoszeń byłam naprawdę zadowolona, i nieśmiało... majaczyła mi się jakaś nagroda z tych lepsiejszych. Jak widać, faktycznie były to majaczenia.emotka
Na te dwa też już nie ma co liczyć. emotka Żałuję teraz tylko, że nie wrzuciłam jakiejś odpowiedzi z Głębokiej Inteligencji (a kusiło mnie, ale szkoda mi było paragonu) - tak, aby się przekonać, czy te arcydzieła coś wygrywają. Ale pewnie by zdechło jak pozostałe, i dalej nic bym nie wiedziała.
Swoją drogą... Sześć zgłoszeń? Z czym do ludzi (czytaj: do jury)? emotka

Chcecie się umówić na wspólne opłakiwanie przy Pepsi i Lays? Mam całkiem sporo, przez tydzień nie  przepijemy... Wyświetl w wątku >>

zezowaty_kot

#7329127 Napisano: 16.01.2026 10:30:05 w Avanti

Czy dziś mija termin z Kauflanda na info?

Za główne? Do 29.01 emotka Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

zezowaty_kot

#7328982 Napisano: 15.01.2026 19:38:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
Fryteczka gratulacje! emotka Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

zezowaty_kot