Lay's

maria1980

#6341879 Napisano: 04.04.2017 11:55:46
defed napisał(a):

Wyniki do 21 dnia juz są emotka

emotka
0 0

mountain

#6341881 Napisano: 04.04.2017 11:58:30
konkurs nie dla mnie tyle zgłoszeń i wielkie nic emotka
0 0

FBpawel4

#6341882 Napisano: 04.04.2017 12:01:38
Wyniki są, wygraliśmy 3 koszulki na 28 zgłoszeń. Kiepska średnia, ale zawsze to coś. Poczekamy jeszcze na ogłoszenie zwycięzców tygodnia, jednak już podjęliśmy decyzję, że czas zakończyć przygodę z konkursami. W sumie....warto było. Zawsze to jakieś nowe doświadczenia, jedne fajne, inne mniej, jak w życiu emotka
1 synk 0

apoccalipsa

#6341887 Napisano: 04.04.2017 12:10:15
synk napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Wyniki są, wygraliśmy 3 koszulki na 28 zgłoszeń. Kiepska średnia, ale zawsze to coś. Poczekamy jeszcze na ogłoszenie zwycięzców tygodnia, jednak już podjęliśmy decyzję, że czas zakończyć przygodę z konkursami. W sumie....warto było. Zawsze to jakieś nowe doświadczenia, jedne fajne, inne mniej, jak w życiu emotka

bardzo dobra średnia, myślę że jedna z wyższych wśród grających

też myślę, że to dobry wynik 
przecież zgłoszeń są zapewne tysiące
1 FBpawel4 0

FBpawel4

#6341890 Napisano: 04.04.2017 12:14:53
synk napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Dla nas to lekka ...porażka. W sumie to dużo "efortu" nie kosztuje, ale jednak trzeba kupić te Laysy, Pepsi a potem, chcąc nie chcąc, zjeść a to niezbyt zdrowa żywność (nie jest to choćby sławetne sushi:) ). Poza tym (pół żartem, pół serio) nie będziemy zabierać szans stałym konkursowiczom, którzy swój udział traktują bardzo poważnie. I jeszcze jedno: inne formy "integracji" wychodzą nam znacznie lepiej, choć później czasem boli głowa emotka
0 0

primaballerina

#6341893 Napisano: 04.04.2017 12:16:39
FBpawel4 napisał(a):

synk napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Dla nas to lekka ...porażka. W sumie to dużo "efortu" nie kosztuje, ale jednak trzeba kupić te Laysy, Pepsi a potem, chcąc nie chcąc, zjeść a to niezbyt zdrowa żywność (nie jest to choćby sławetne sushi:) ). Poza tym (pół żartem, pół serio) nie będziemy zabierać szans stałym konkursowiczom, którzy swój udział traktują bardzo poważnie. I jeszcze jedno: inne formy "integracji" wychodzą nam znacznie lepiej, choć później czasem boli głowa emotka

Jesteście moimi bohaterami! Ja nadal nic, ale ciągle w grze. W tych potyczkach piłkarsko-chipsowych czuję się tak mocna jak drużyna z Wysp Owczych. Gratulacje wielkie! emotka  
0 0

FBpawel4

#6341901 Napisano: 04.04.2017 12:23:37
apoccalipsa napisał(a):

synk napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Właśnie to nas przeraża, tysiące zgłoszeń...Spirala się tak mocno nakręciła, że wygrać teraz będzie coraz trudniej. To "road to nowhere", jakieś kupowanie kodów, kosmiczne ilości zgłoszeń. To przecież przestaje być zabawą a staje się poważną ...grą. Dokąd to prowadzi?
0 0

FBpawel4

#6341903 Napisano: 04.04.2017 12:25:25
cb656 napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

(pół żartem, pół serio) nie będziemy zabierać szans stałym konkursowiczom, którzy swój udział traktują bardzo poważnie.
I jeszcze jedno: inne formy "integracji" wychodzą nam znacznie lepiej, choć później czasem boli głowa emotka

emotka
Dla takich upodobań jest cała grupa konkursów promocyjnych "+18" emotka

Ta koncepcja nam się bardzo podoba. Jeśli coś znajdziemy z chęcią popróbujemy a jak wygramy to zdegustujemy. Koszulek niestety wypić się nie da! C2H5OH To jest to, co takie "tygrysy" jak my lubią najbardziej emotka emotka emotka
0 0

bethan

#6341904 Napisano: 04.04.2017 12:26:22
FBpawel4 napisał(a):

Dokąd to prowadzi?

To the hell emotka  Highway to hell.

Gość: lubiemakaron

#6341926 Napisano: 04.04.2017 13:11:46
FBpawel4 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

synk napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Właśnie to nas przeraża, tysiące zgłoszeń...Spirala się tak mocno nakręciła, że wygrać teraz będzie coraz trudniej. To "road to nowhere", jakieś kupowanie kodów, kosmiczne ilości zgłoszeń. To przecież przestaje być zabawą a staje się poważną ...grą. Dokąd to prowadzi?

Bo dla części konkursowiczow to po prostu praca - sprzedają wygrane i dokladaja kase do domowego budżetu. Dlatego tak śmiertelnie poważnie czasami jest pod wynikami. Niby zabawa, ale jednak przegrana oznacza ileś tam $ mniej na koncie...Pozdro z Mordoru:)
1 FBpawel4 0

Gość: ksantypa

#6341929 Napisano: 04.04.2017 13:14:30
Mam pytanie -udało sie mi wygrać pierwsza koszulkę-@ to przysyłają od razu czy po jakimś czasie od ogłoszenia wyników?
0 0

apoccalipsa

#6341931 Napisano: 04.04.2017 13:15:39
cb656 napisał(a):

primaballerina napisał(a):

W tych potyczkach piłkarsko-chipsowych czuję się tak mocna jak drużyna z Wysp Owczych. 

...i to jest ilustracja typowej sytuacji 'spalonego" emotka (słońcem)

padłam.... emotka    
0 0

Gość: krseta

#6341932 Napisano: 04.04.2017 13:16:24
ksantypa napisał(a):

Mam pytanie -udało sie mi wygrać pierwsza koszulkę-@ to przysyłają od razu czy po jakimś czasie od ogłoszenia wyników?

ja otrzymałem po kilku minutach od ogłoszenia wyników (zeszły tydzien)
0 0

ewikewikk

#6341936 Napisano: 04.04.2017 13:26:31
u mnie mail już jest, konto na o2
0 0

aurorcia

#6341939 Napisano: 04.04.2017 13:35:16
A u mnie mail "weryfikacyjny", czyli prośba o skan dowoduemotka  dodam, że jedna wygrana na to nazwisko, a nawet na adres!
0 0

kinzao

#6341940 Napisano: 04.04.2017 13:35:51
Ewidentnie nie umiem wpisać się w standardy konkursów Lay's czy Pepsi emotka Co prawda wysłałem 'tylko' 10 zgłoszeń, ale jak dla mnie to i tak porażka, że nic nie wpadło emotka Bardzo jestem ciekawy jakiego typu hasła wygrywają i jak bardzo odbiegam moimi w kierunku na który nie zerka jury emotka (jakby ktoś chciał się podzielić swoją twórczością która wygrała zapraszam do PW - z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć czy moje rymowanki tak bardzo odbiegły od tematu, czy to jednak kwestia w większej mierze szczęścia). Tak czy siak, konkurs odpuszczam, marny ze mnie kibic emotka
0 0

#6341941 Napisano: 04.04.2017 13:38:15
krseta napisał(a):

ksantypa napisał(a):

dzięki u mnie na wp jeszzce nie ma
0 0

margarittta

#6341946 Napisano: 04.04.2017 13:47:14
są już wyniki emotka
0 0

mvrcia

#6341949 Napisano: 04.04.2017 13:56:45
holaaolaa napisał(a):

są już wyniki emotka

Do 21 dnia czy jakieś nowsze? emotka
0 0

#6341952 Napisano: 04.04.2017 13:58:56
ksantypa napisał(a):

krseta napisał(a):

ksantypa napisał(a):

dzięki u mnie na wp jeszzce nie ma

no i dowaliłam-nie dośc ze jedna jedna jedyna koszulka to pomylilam emaile-napislam do nich , zalaczym prsc mojego zgloszenia ( dobrze ze zrobilam ) i czekam na odpowiedz.Koszulke to bym jeszzce przeżyła ale ( w co za bardzo nie wierze) wygram telewizor i co wtedy emotka
0 0