Lay's

1mariusz

#6366500 Napisano: 10.06.2017 22:50:54
cb656 napisał(a):

kermit napisał(a):

cb656 napisał(a):

1mariusz napisał(a):a nie daj Boże jakaś iskra... emotka emotka

emotka widzę, że koledze mariuszowi nieobce są żołnierskie figle emotka

Z tego co się orientuję 1mariusz jest kobietą emotka

Nie znam, nie wiem, zarobiony jestem emotka
(nie utrzymujemy kontaktów pozaustrojowych - bazuję na tym, co widzę, a jedyne imię, jakie znam, dające się zastosować do obu płci, to MARIA - nie Mariusz emotka P

po prostu wskazałam jaka hierarchia panuje w domku-dobrze znać swoje miejsce...emotka
0 0

Gość: ksantypa

#6366527 Napisano: 11.06.2017 07:44:15
dzisiaj powtórka z rozrywki -strona nie dziaemotka ła
0 0

synk

#6366532 Napisano: 11.06.2017 09:01:36
ciekawe czy przedłużą o 1 dzień (bo raczej dziś nie ruszy), czy też będą udawać że jest OK i wybiorą sobie winnerów ze zgłoszeń z innych dni
0 0

luko922

#6366537 Napisano: 11.06.2017 09:43:38
Wróciłem do życia i sprawdziłem nagrody i też myślałem, że to pufa do wygrania, a tu lazy bag. Mam taki w domu też i za cholerę tego nie umiałem nadmuchać (na wietrze). Prawie 40 minut się męczyłem, po czym przyszedł sąsiad i napełnił w 2 minuty. Nie muszę dodawać, że cały dzień już miałem zepsuty. emotka

Gość: poprostuanette

#6366552 Napisano: 11.06.2017 10:23:58
synk napisał(a):

ciekawe czy przedłużą o 1 dzień (bo raczej dziś nie ruszy), czy też będą udawać że jest OK i wybiorą sobie winnerów ze zgłoszeń z innych dni

o 3 powinni przedluzyc bo od piątku są problemy....
0 0

cleo25

#6366556 Napisano: 11.06.2017 10:33:42
A ja wczoraj wysłałam zgłoszenie bez problemu   emotka

edit. A dzisiaj już nie przechodzi emotka
0 0

madzia1-s

#6366565 Napisano: 11.06.2017 11:47:13
poprostuanette napisał(a):

synk napisał(a):

o 3 powinni przedluzyc bo od piątku są problemy....

w piatek w okolicy południa wszystko dzialalo prawidlowo emotka
0 0

dysia

#6366583 Napisano: 11.06.2017 13:38:07
nie mogę zarejestrować kodu w konkursie Graj o letnie nagrody też macie ten problem? może coś wykonuję źle - sama nie wiem.
0 0

#6366585 Napisano: 11.06.2017 13:41:11
dysia napisał(a):

nie mogę zarejestrować kodu w konkursie Graj o letnie nagrody też macie ten problem? może coś wykonuję źle - sama nie wiem.

Dysia od wczoraj nikt nie może wysłac zgłoszenia
0 0

magisterek

#6366587 Napisano: 11.06.2017 13:43:48
dysia napisał(a):

nie mogę zarejestrować kodu w konkursie Graj o letnie nagrody też macie ten problem? może coś wykonuję źle - sama nie wiem

Wszystko robisz dobrze, od piątku zwyczajnie formularz nie działa, albo działa jak chce...
0 0

dysia

#6366590 Napisano: 11.06.2017 13:56:55
Ksantypa, Bruce, Aksaniu dziękuję za szybki odzew (Y)  emotka . Pierwszy mój kod. 
1 brucee 0

notta

#6366673 Napisano: 11.06.2017 21:02:45
magisterek napisał(a):

dysia napisał(a):

nie mogę zarejestrować kodu w konkursie Graj o letnie nagrody też macie ten problem? może coś wykonuję źle - sama nie wiem

Wszystko robisz dobrze, od piątku zwyczajnie formularz nie działa, albo działa jak chce...

3 przeglądarki plus jedna mobilnie i za nic nie chce przepuścić  emotka
1 brucee 0

atanerka

#6366746 Napisano: 12.06.2017 09:11:47
a Lay's jak nie działało tak nie działa...
1 brucee 0

atanerka

#6366748 Napisano: 12.06.2017 09:12:51
lolzek napisał(a):

A jak to jest z tym konkursem latozlays.pl?
Strona mi generalnie działa poprawnie do momentu samego wysłania zgłoszenia, dane wklepane, a tutaj przycisk wysyłki jakby nie reaguje.

dokładnie tak, już któryś dzień z kolei..
0 0

luko922

#6366775 Napisano: 12.06.2017 09:44:33
emotka
0 0

#6366790 Napisano: 12.06.2017 10:24:53
Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie loterią promocyjną „Lato smakuje lepiej z Lay’s”.
Niezmiernie nam przykro, iż napotkali Państwo problemy z rejestracją zgłoszenia,
jednocześnie uprzejmie informujemy iż sprawdzamy kwestie techniczne. Wrócimy do
Państwa z odpowiedzią tak szybko jak będzie to
możliwe.

PozdrawiamZespół Obsługi LoteriiMagdalena Puła

Trochę sie im dziwię-wiedzą , że trwa loteria ogólnopolska , że mieli problemy z jej obsługa od początku to oni sobie idą na weekend .Rozumiem , że każdemu należy się odpoczynek ale skoro biorą pieniądze za organizację loterii to pzrecież powinni dopilnowywać aby wszytko było ok.Tym bardziej , że w dobie internetu nie muszą fizycznie być w biurze aby sprawdzić , że wszytko śmiga.
1 monisss 0

carissma

#6366795 Napisano: 12.06.2017 10:32:41
Dalej nie da się odesłać kodu emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6366797 Napisano: 12.06.2017 10:39:03
ksantypa napisał(a):

Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie loterią promocyjną „Lato smakuje lepiej z Lay’s”.
Niezmiernie nam przykro, iż napotkali Państwo problemy z rejestracją zgłoszenia,
możliwe.

Trochę sie im dziwię-wiedzą , że trwa loteria ogólnopolska , że mieli problemy z jej obsługa od początku to oni sobie idą na weekend .Rozumiem , że każdemu należy się odpoczynek ale skoro biorą pieniądze za organizację loterii to pzrecież powinni dopilnowywać aby wszytko było ok.Tym bardziej , że w dobie internetu nie muszą fizycznie być w biurze aby sprawdzić , że wszytko śmiga.

dokładnie. Powinni mieć informatyków którzy w każdym momencie naprawią system... a nie że agencja pracuje do 16 czy 17 i pocałujcie nas... emotka
0 0

magisterek

#6366798 Napisano: 12.06.2017 10:39:14
ksantypa napisał(a):

możliwe.

Zespół Obsługi Loterii - Magdalena Puła - i Wy się dziwicie, że formularz od początku nie działa! Ta Pani naprawdę musi się chyba dwoić i troić, sprawdzając nazwiska, dzieląc na NOWE i STARE, odpisując na e-maile, czytając wierszyki z konkursów w TESCO, C4 i żabie, a dodatkowo pewno dziś przygotowuje walizki do wysyłki, pakuje zaległe koszulki dzwoniąc do Błaszczykowskiego, żeby nadrobił autografy, a tu przecież jeszcze trzeba puścić przelewy na 100zł. Zwyczajnie czasu na sprawdzenie czy się kody do loterii rejestrują może jej braknąć. Bądźcie wyrozumiali! Jak się Pani Magda ogarnie, sama telefonicznie będzie kody od nas przyjmować i wklepywać skoro się jej komputer buntuje.

#6366799 Napisano: 12.06.2017 10:41:52
magisterek napisał(a):

ksantypa napisał(a):

możliwe.

Zespół Obsługi Loterii - Magdalena Puła - i Wy się dziwicie, że formularz od początku nie działa! Ta Pani naprawdę musi się chyba dwoić i troić, sprawdzając nazwiska, dzieląc na NOWE i STARE, odpisując na e-maile, czytając wierszyki z konkursów w TESCO, C4 i żabie, a dodatkowo pewno dziś przygotowuje walizki do wysyłki, pakuje zaległe koszulki dzwoniąc do Błaszczykowskiego, żeby nadrobił autografy, a tu przecież jeszcze trzeba puścić przelewy na 100zł. Zwyczajnie czasu na sprawdzenie czy się kody do loterii rejestrują może jej braknąć. Bądźcie wyrozumiali! Jak się Pani Magda ogarnie, sama telefonicznie będzie kody od nas przyjmować i wklepywać skoro się jej komputer buntuje.

podejrzewam , że za sprawy techniczne loterii ta pani nie opowiada emotka
0 0