Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
Gość: brudny
kolo 12-13 zapewne, ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo, dziś sygnał był tak jak wczoraj jak się nie mylę
sydariameki
Postów 1886
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
A to znaczy że jednak miałam dobrze... bo dałam piłkę, a potem genialnie doszłam do wniosku, że to nie piłka tylko kula w golfie i obstawiłam bramkę
Mam nadzieje, że jak dwa razy posłałam, a pierwsza odpowiedź jest dobra, to mnie nie zdyskwalifikują?
Chociaż i tak tyle mi zeszło z danymi, że pewnie to bez znaczenia
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: nineczka17
tak też nie mogę poczty odebrać
Gość: avikusia
a to jeszcze jakiś inny konkurs? ;>
Gość: karo108
Gość: estrella
podpisujesz sie z tyłu wiec jest imienna ale możesz ja komus dac równie dobrze i ta osoba się podpisze;p
Gość: rafi323raf
jeśli podpiszesz się tylko nazwiskiem i ktoś będzie umiał się podobnie podpisać na paragonie, to tak
choć i tak problemu być nie powinno
ja się zapomniałem na niej podpisać ale i tak babka problemów nie robiła
czyli nie ma z przodu wydrukowanego imienia i nazwiska?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a nie między 11-12 przypadkiem?
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten sam, on jest kilka razy dziennie
Gość: rafi323raf
nie ;]
Gość: nineczka17
są dziennie 3 rundy tego konkursu
Gość: avikusia
a kiedy ewentualnie przychodzą maile z informacją o wygranej? ;>
Gość: iwonciaaa
Gość: sunflower
wczoraj było ok. 11:45-11:50
wczoraj były bodajże koło 17, ale pierwszego dnia były już po 2 rundach, a więc nie ma reguły, ale podejrzewam, że raczej wyniki bedą teraz już w okolicach wieczora
Gość: brudny
trzy rundy będą, albo powinny być