RMF

mia

#4381220 Napisano: 20.05.2011 05:17:45
gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

no, niech tylko jeszcze ktoś napisze ze wygrał i wprowadzał dane recznie to chyba padnę trupem.

wygrałam i wprowadzałam dane ręcznie. maila miałam skopiowanego tylko i kopiuj wklej : P

Ale w pierwszej rundzie wygrałaś, czy w następnych?

jeśli od góry pierwszych 12 jest z pierwszej, to tak, w pierwszej.

No to w pierwszej można tylko dane wprowadzić ręcznie, ale jeśli ktoś wprowadzając dane ręcznie wygrał w drugiej lub trzeciej, to znaczy, że faktycznie wprowadzili czas minimalny
emotka
0 0

Gość: lucja

#4381221 Napisano: 20.05.2011 05:17:56
No to juz niezłe sumki.

Marzy mi się jedna chociaż.. Moze się uda emotka
0 0

gargi

#4381224 Napisano: 20.05.2011 05:19:03
mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

no, niech tylko jeszcze ktoś napisze ze wygrał i wprowadzał dane recznie to chyba padnę trupem.

wygrałam i wprowadzałam dane ręcznie. maila miałam skopiowanego tylko i kopiuj wklej : P

No to w pierwszej można tylko dane wprowadzić ręcznie, ale jeśli ktoś wprowadzając dane ręcznie wygrał w drugiej lub trzeciej, to znaczy, że faktycznie wprowadzili czas minimalny
emotka

mi nawet w drugiej ani trzeciej rundzie nie zapamiętuje danych.
0 0

mia

#4381227 Napisano: 20.05.2011 05:20:20
gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

emotka

mi nawet w drugiej ani trzeciej rundzie nie zapamiętuje danych.

Tak, ale niektórym zapamiętuje czasem, a w pierwszej myślę, że nikomu emotka
0 0

Gość: rashu

#4381229 Napisano: 20.05.2011 05:21:05
nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

ciekawe ile falstartów odrzucają emotka

Ale to by było dziwne. Jak są pytania to jaki falstart..??

nie wiem, ale u mnie z uzupełnionymi danymi i bez wczytywania i z szybkim zaznaczaniem nie wierzę bym nie wygrał a dzisiaj to już chyba szczyt formy miałem, w poprzednim konku wygrałem kilka razy a tu jeszcze ani razu
a Ty masz uzupełnione dane od razu że tak wygrywasz ? Bo jeśli nie to pewnie wywalają falstarty a jeśli nie wywalają to chyba sobie losują

Dziś nie miałam zapamiętanych. Ale mam wrażenie, że strasznie duża konkurencja i to nie z forum pojawiła się w konkursie. W pierwszych dniach było łatwiej, ale wtedy akurat myliłam odpowiedzi i kilka rund przepadło.

wszyscy co wygrali mówią że wpisują dane więc muszą wywalać falstarty
0 0

Gość: nocti

#4381231 Napisano: 20.05.2011 05:22:02
mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

emotka

Hmmm no, ale albo pierwsze 12 osób albo czas minimalny. Trochę się to mija z celem...

Ja wygrałam wpisując ręcznie, ale ja naprawdę szybko piszę emotka I z tego co się orientuje to wielu osobom nie zapamiętuje, a autouzupełnianie nie działa...
0 0

#4381236 Napisano: 20.05.2011 05:23:10
rashu napisał(a):

nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

nocti napisał(a):

rashu napisał(a):

ciekawe ile falstartów odrzucają emotka

Ale to by było dziwne. Jak są pytania to jaki falstart..??

nie wiem, ale u mnie z uzupełnionymi danymi i bez wczytywania i z szybkim zaznaczaniem nie wierzę bym nie wygrał a dzisiaj to już chyba szczyt formy miałem, w poprzednim konku wygrałem kilka razy a tu jeszcze ani razu
a Ty masz uzupełnione dane od razu że tak wygrywasz ? Bo jeśli nie to pewnie wywalają falstarty a jeśli nie wywalają to chyba sobie losują

Dziś nie miałam zapamiętanych. Ale mam wrażenie, że strasznie duża konkurencja i to nie z forum pojawiła się w konkursie. W pierwszych dniach było łatwiej, ale wtedy akurat myliłam odpowiedzi i kilka rund przepadło.

wszyscy co wygrali mówią że wpisują dane więc muszą wywalać falstarty

To jak... czekać kilka sekund przed wysłaniem? Ciekawe co to jest dla nich falstart...
0 0

Gość: estrella

#4381237 Napisano: 20.05.2011 05:23:57
ja tez mam karte;d i to smiesznie bo z tego razu gdzie zrobilam to wolno i pomylilam sie z wpisywaniem danych emotka a w nast. rundzie poszlo szybko używałam tabulatora i wklejalam najdłuższą dane i duuupa;d
0 0

Gość: ksantypa

#4381242 Napisano: 20.05.2011 05:25:48
to moze trzeba sluchac radia i czekac na sygnal
0 0

gargi

#4381243 Napisano: 20.05.2011 05:27:01
ksantypa napisał(a):

myslę, że większość tak robi :>
0 0

#4381244 Napisano: 20.05.2011 05:27:18
oj no o to chodzi;) po prostu niektóre czasy z kosmosu pewnie automatycznie wywalają i tyle emotka
0 0

Gość: karo108

#4381245 Napisano: 20.05.2011 05:27:33
a dane na które wygrywacie razy kilka to rozumiem inne dane? czy moze wreszcie komus udalo sie ustrzelic dwa razy na te same?
0 0

#4381247 Napisano: 20.05.2011 05:28:08
karo108 napisał(a):

a dane na które wygrywacie razy kilka to rozumiem inne dane? czy moze wreszcie komus udalo sie ustrzelic dwa razy na te same?

Ja nie próbuję nawet. Wysyłam na rodzinę.
0 0

#4381248 Napisano: 20.05.2011 05:28:25
gargi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

myslę, że większość tak robi :>

ja slucham na necie i tutaj jest pzresuniecie -nawet nie ma jeszcze syganlu w radio a quiz juz jest na stronie
0 0

#4381249 Napisano: 20.05.2011 05:28:40
nocti napisał(a):

karo108 napisał(a):

ale adres ten sam? czy tez inny?
0 0

rutka

#4381250 Napisano: 20.05.2011 05:29:07
nocti napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

mia napisał(a):

gargi napisał(a):

rutka napisał(a):

emotka

Hmmm no, ale albo pierwsze 12 osób albo czas minimalny. Trochę się to mija z celem...

Ja wygrałam wpisując ręcznie, ale ja naprawdę szybko piszę emotka I z tego co się orientuje to wielu osobom nie zapamiętuje, a autouzupełnianie nie działa...

To muszą odrzucac tych co robią to za szybko bo jak ja mam wpisane dane to nie wierzę że ręcznie mozna zrobic to szybciej.
0 0

#4381251 Napisano: 20.05.2011 05:29:34
estrella napisał(a):

oj no o to chodzi;) po prostu niektóre czasy z kosmosu pewnie automatycznie wywalają i tyle emotka

ale to tez nie jest ok-skoro quiz pokazuje sie na styronie to czemu nie grac-powinni dobrze zsynchronizowac u siebie sygnal z tym co pokazuje internet
0 0

#4381253 Napisano: 20.05.2011 05:31:58
ksantypa napisał(a):

estrella napisał(a):

ale to tez nie jest ok-skoro quiz pokazuje sie na styronie to czemu nie grac-powinni dobrze zsynchronizowac u siebie sygnal z tym co pokazuje internet

quiz pokazuje sie dopiero po syg w radiu nawet jak sygnał masz później u siebie bo słuchasz przez internet to nie ma znaczenia, falstartu wtedy nie ma.. po prostu niektórzy sa za szybcy w zamierzeniu konkursu dane trzeba wpisac i pewnie czasu poniżej ilus tam sek dyskwalifikuja- tak MI się wydaje przynajmniej
0 0

#4381254 Napisano: 20.05.2011 05:32:16
a jak z osobami niepełnoletnimi? miał ktoś taką sytuację i dostał karte?
0 0

#4381255 Napisano: 20.05.2011 05:32:33
karo108 napisał(a):

nocti napisał(a):

karo108 napisał(a):

ale adres ten sam? czy tez inny?

Miejscowość ta sama. Adresy nie zawsze.
0 0