RMF

Gość: ksantypa

#4381317 Napisano: 20.05.2011 05:55:02
ja chyba mam za dlugie nazwisko , imie tez nie za krotkie , miasto tudziez
0 0

Gość: estrella

#4381322 Napisano: 20.05.2011 05:56:09
ksantypa napisał(a):

to skopiuj sobie nazwisko i bierz ctrl v bodajże i wklei od razu bedzie szybciej, tzn wczesniej ctrl c zeby skopiowac oczywiscie;p
0 0

Gość: puma

#4381324 Napisano: 20.05.2011 05:57:05
ksantypa napisał(a):

kochana ja też mam długie imię i nazwisko no i miejscowość także trzeba grać kurcze bo potem będziemy sobie w brodę pluć emotka
0 0

#4381326 Napisano: 20.05.2011 05:57:20
rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gargi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

to moze trzeba sluchac radia i czekac na sygnal

myslę, że większość tak robi :>

ja slucham na necie i tutaj jest pzresuniecie -nawet nie ma jeszcze syganlu w radio a quiz juz jest na stronie

no to wkoncu sie zdecyduj sluchasz w necie czy w radiu.

to skąd wiesz że nawet nie ma sygnału w radio,

slucham radia w internecie a nie w odbiorniku radiowym -nie wiem czemy mam sie na cos decydowac-napisalam wyraznie

nie rozumiem o co Tobie chodzi-jak u mnie pojawia sie quiz na stronie to w radio( sluchanym pzreze mnie rownoczesnie w internecie) nie podaja jeszzce sygnalu-dlatego sie zastanawialam czy jest pzresuniecie czy tez quiz pokazuje sie wczesniej na stronie
0 0

rutka

#4381330 Napisano: 20.05.2011 05:58:09
ksantypa napisał(a):

To skracaj wszystkon np Małgorzta to Gosia a Tomaszów Mazowiecki to Tomaszów
0 0

#4381331 Napisano: 20.05.2011 05:58:12
estrella napisał(a):

ksantypa napisał(a):

to skopiuj sobie nazwisko i bierz ctrl v bodajże i wklei od razu bedzie szybciej, tzn wczesniej ctrl c zeby skopiowac oczywiscie;p

moze to i racja-bedzie szybciej
0 0

#4381333 Napisano: 20.05.2011 05:58:44
rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

o tez o tym myslalam -chyba tak bede robic bo oni i tak pozniej pytaja o dane
0 0

#4381335 Napisano: 20.05.2011 05:59:32
puma napisał(a):

ksantypa napisał(a):

kochana ja też mam długie imię i nazwisko no i miejscowość także trzeba grać kurcze bo potem będziemy sobie w brodę pluć emotka

nie rezygnuję-fajnie potem czekam na wyniki-udalo sie czy sie nie udalo-ta adrenalinka ...
0 0

Gość: moniaainom

#4381338 Napisano: 20.05.2011 06:00:36
ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

o tez o tym myslalam -chyba tak bede robic bo oni i tak pozniej pytaja o dane

No ja właśnie wpisałam Tomaszów Mazowiecki, bo zastanawiałam się czy sam Tomaszów wystarczy (przecież jest jeszcze np. Lubelski). Dlatego jeszcze trudniej mi uwierzyć, ze mogło się udać.
0 0

rutka

#4381341 Napisano: 20.05.2011 06:03:04
ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gargi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ja slucham na necie i tutaj jest pzresuniecie -nawet nie ma jeszcze syganlu w radio a quiz juz jest na stronie

slucham radia w internecie a nie w odbiorniku radiowym -nie wiem czemy mam sie na cos decydowac-napisalam wyraznie

nie rozumiem o co Tobie chodzi-jak u mnie pojawia sie quiz na stronie to w radio( sluchanym pzreze mnie rownoczesnie w internecie) nie podaja jeszzce sygnalu-dlatego sie zastanawialam czy jest pzresuniecie czy tez quiz pokazuje sie wczesniej na stronie

Nie denerwuj się chce ci pomóc.Dla mnie radio to odbiornik radiowy a net to komputer.I uwież mi że w radiu jest wcześniej sygnał.Jak ty odswiżysz stronę i widzisz pytania to znaczy ze sygnał w radiu juz był a poniewaz ty słuchasz przez komputer to masz opóznienie.
0 0

Gość: rafi323raf

#4381342 Napisano: 20.05.2011 06:03:55
ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gargi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jest przesunięcie, u mnie różnica 30 sek między radiem w internecie a zwykłym odbiornikiem emotka
0 0

agicho

#4381343 Napisano: 20.05.2011 06:04:03
ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

rutka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gargi napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Quiz nie pojawia się wcześniej,tylko jak sie słucha przez łącze internetowe to z opóźnieniem leci , w radio juz połowa piosenki a przez net za pół min dopiero.
0 0

iwona0103

#4381357 Napisano: 20.05.2011 06:11:26
endzi1984 napisał(a):

nocti napisał(a):

Aha emotka Myślałam, że w poprzednich dniach coś jeszcze upolowałaś.

No nic... Pytania były też dziś łatwe no i trzeba pamiętać, że coraz więcej osób zachęconych reklamami czy nawet tym tętniącym życiem wątkiem dołącza do konkursu.

Miejmy nadzieje, że każdy coś jeszcze złowi w przyszłym tygodniu. Nie ma się co poddawać!

Gratulacje dla zwycięzców!

prtzez trzy dni gralam na swoje dane i nic a wczoraj i dzis gralam na rodzinke i odrazu trafione!

a ta rodzinka wygrała w szale zakupów? emotka
0 0

Gość: nocti

#4381374 Napisano: 20.05.2011 06:18:31
Ja w Szale Zakupów sprawdzałam i opóźnienie miałam 13 sekund. W weekend 17 nawet.

Jak słuchamy radia to pytania pojawiają się w połowie reklamy, a czasem na końcu dopiero.
0 0

Gość: sunflower

#4381380 Napisano: 20.05.2011 06:23:37
mam i ja! emotka
to moja druga karta.
Ale co najlepsze- mam tak samo jak endzi1984 -gralam na siebie przez 2 dni i nic ( a w szale zakupow mi szlo niezle). Zagralam jednego dnia na tate, dzis na narzeczonego i za kazdym razem sie udalo emotka
0 0

rutka

#4381384 Napisano: 20.05.2011 06:24:47
sunflower napisał(a):

mam i ja! emotka
to moja druga karta.
Ale co najlepsze- mam tak samo jak endzi1984 -gralam na siebie przez 2 dni i nic ( a w szale zakupow mi szlo niezle). Zagralam jednego dnia na tate, dzis na narzeczonego i za kazdym razem sie udalo emotka

Potwierdzam mam podobnie.
0 0

matom

#4381388 Napisano: 20.05.2011 06:26:44
Ja nie grałam w Szale zakupów i tu też mi wygrać nie dają
Od poniedziałku włącze radio a nie będe go słuchać przez net emotka
0 0

Gość: rashu

#4381390 Napisano: 20.05.2011 06:26:57
rutka napisał(a):

sunflower napisał(a):

mam i ja! emotka
to moja druga karta.

Potwierdzam mam podobnie.

czyli jednak wygrałaś ?
0 0

Gość: sunflower

#4381393 Napisano: 20.05.2011 06:27:30
Ci go grali i wygrali w szale zakupów- spróbujcie zagrać na kogoś ze znajomych czy z rodziny ( mail którego nie było wcześniej w bazie rmfu) może się uda?
0 0

Gość: nocti

#4381394 Napisano: 20.05.2011 06:28:16
matom napisał(a):

Ja nie grałam w Szale zakupów i tu też mi wygrać nie dają
Od poniedziałku włącze radio a nie będe go słuchać przez net emotka

Jak ktoś nie ma w pracy radia, a może słuchać muzyki to sprawdźcie jeszcze komórki. Wydawało mi się ostatnio, że działają identycznie jak radio. W sumie powinny bo przecież łapią tak samo fale.
0 0