Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryz
Postów 2277
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja najpierw wzielam batonik i sprawdziłam czy przyjmie karte
2015:krem BB,
endzi1984
Postów 446
Data rejestracji 13.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tu jest cos na ten temat
Gość: iwonciaaa
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biokoo
Postów 826
Data rejestracji 13.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: fikumiku
Nie poddawajcie się tylko walczcie i nie słuchajcie głupot, bo mozna naprawde wygrać, wystarczy trochę refleksu
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
i można tak cały czas?
czy trzeba od razu za 200 zł kupić?
Gość: nocti
To jest jak z normalną kartą. Jest 200 zł to możesz wydać w ilu chcesz transakcjach. Możesz płacić kartą i dopłacić gotówką. Można łączyć karty. Można wydać od razu 200 albo w małych kwotach.
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień dobry!
Na stanowisku po raz pierwszy ale tylko do 12 bo potem mój syn chce na spacer.
A tak wogóle to jaką info dawają o starcie?
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
ja niestety dzis odpuszczam bo mam gosci z rana
W bloku reklamowym dziecko zaczyna mówić a wilk na to... Później jest hasło wejdź szybko na rmf.fm... Charakterystyczna reklama
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja niby działa,wczoraj poprawne odpowiedzi ,wysłane z prędkością światła i nic z tego
ja wygrałam w rundzie w której zrobiłam to najwolniej, więc chyba coś jest na rzeczy.
aurorcia
Postów 4461
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i do tego zmierzam,że wczorajsze etapy konkursu mi się nie podobały,bo z tą wprawą to byłam naprawdę skuteczna a ostatnio udało mi się być 1 a teraz nawet w pierwszej 12 nie byłam
Poczytaj trochę z wcześniejszych stron. Zabawa polega na tym, że jak się pojawi hasło to po odświeżeniu strony pojawią się pytania. Trzeba szybko odpowiedzieć, wpisać swoje dane i wysłać.