Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4229
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: iwonciaaa
chyba tak... ja co prawda nie wygrałam tam, no ale... widziałam, że ludzie pózno karty dostawli.
Gość: misiulka
ja mam chrome
ani razu mi sie jeszcze nie udało autouzupełniania w tym konku brak
tym bardziej nie rozumiem bo jak wypełniam ten konkurs pod spodem na tej samej stronie - o wymarzonym dniu dziecka- to autouzupełnianie mam
Gość: pola731
ja się dość często zastanawiam, czy nie przeginam - i pytam towarzystwo,czy się nie czują pokrzywdzeni- jak narazie nie są, ale Ada w przedszkolu też wciąż podobno o konkursach i wygrywaniu mówi
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napewno około 11.30
masza
Postów 7665
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hah dokładnie, a moje nie pytaja kupisz mamo? tylko mamo wygrasz mi?
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Gość: ewachem
Mam swoj w domu kącik, w ktorym wysylam smsy na czas. Wczoraj nastawiam komórki, mój syn szarpie żaluzje. Pytam: co robisz? A on: podnosze zeby smski lepiej poszły
p.s. w temacie rmfu- co to za przegladarka Chrome?
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje dziecko mi obciach robi, bo jak coś nowego w domu jest, to on zawszeMamo znowu wygrałaś? a ja: nie synku, mama czasami też potrafi coś kupić.
-------------------
-------------------
Gość: ewachem
dokladnie, zamiast kupisz to mowi: wygraj mi mamo?
Gość: misiulka
Gość: emilka1705
jak teraz odswiezam znikaja:(
Gość: nocti
Ja tak często nagród nie wygrywam, ale i tak jak na moją rodzinę to jestem jedyna. Na początku jak się pochwaliłam to wow super. A teraz bez większych emocji jak masz takie szczęście to może graj w totka
Gość: sunflower
bo to konkurs na dzien dziecka, ale male szanse ze karty dojda, co?
w szale zakupów czekałam ok. miesiąc na kartę
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie jak coś moim kupię z zakazanych rzeczy typu słodycze lub słodki napój to pytają: czemu kupiłaś pewnie na konkurs i w 99 % maja rację
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najbiedniejszy jest mój mąż bo kazałam mu wczoraj na wieczór zjesc 3 Alpen Gold zebym mogła kody wysłac
dziś rano z pracy dzwonił i mów że śniadanie nie robił sobie do pracy bo czekolady jeszcze trawi
Gość: errorr
Ja na tym teście mam 1000 Kbps i 263 Kbps
.A płacę za 2Mb/s
Gość: aka
Ekspres do kawy
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale przeciez nie musiałaś zmuszać go do jedzenia czekolady
Gość: nocti