RMF

Gość: emilka1705

#4400118 Napisano: 27.05.2011 05:16:15
pioge7 napisał(a):

wy odpisujecie na @ czy piszecie nowego?

nowego pisałam
0 0

gargi

#4400119 Napisano: 27.05.2011 05:16:39
pioge7 napisał(a):

wy odpisujecie na @ czy piszecie nowego?

ja odpisuje. proszą by zachować ten sam temat, więc tak łatwiej ; )
0 0

Gość: yaro2004

#4400120 Napisano: 27.05.2011 05:18:25
lucja napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

lucja napisał(a):

joan napisał(a):

rashu napisał(a):

skąd wiesz? pytałaś go ? emotka
wiem, żałuję.
w szale 7 kart tutaj 0 coś nie tak, zwłaszcza że jestem pewien że byłem szybszy od wygrywających wpisujących ręcznie w tych 10 dniach.
Falstart ? nie, bo 3x wysyłanie też nie działa.
Pozostaje człowiek emotka

Dedukcja emotka Mam podobnie, jak Ty. Tego się nie da już odkryć; również podejrzewam, że czynnik ludzki zaważył, ale pozostaje się cieszyć z tego, co nam wpadło.
Mam nadzieję, że następny konkurs znów będzie matematyczny - to była lepsza zabawa, przynajmniej dla mnie emotka

tak, na pewno ci w radio zanotowali by dla RASHU nie dawać... ŚMIESZNE I DAJCIE JUŻ SPOKÓJ

nie wierzysz, że ludzie zrobią wszystko by wygrać?
piszą i skarżą jak ktoś więcej wygra bo ma nadzieję, że coś z tego będzie mieć emotka

dlatego lepiej o ważnych konkursach nie gadać na tym forum, zostawić tą wiedzę tylko dla siebie emotka

Już ja znam takich co chowają tę wiedzę dla siebie, choć w całym internecie notka jest że np ayto wygrali. Ale jak się o tym mówi przy nich to drą gębę co mnie to obchodzi albo żebym nigdzie nie mówiła tego! Chore zachowanie nałogowców- konkursowiczów.

A co w tym złego, że chowają to dla siebie ? W końcu to ich wygrana, i nic innym do tego emotka

Moje skromne zdanie,
Zresztą, to chyba logiczne że ludzie nie chcą aby o nich gadano - i dlaczego nałogowcy. Poprostu ludzie, którzy inwestują i więcej wygrywają. Są konkursy dla wszystkich - więc nic w tym dziwnego, wszędzie się nie da wygrać.
0 0

#4400125 Napisano: 27.05.2011 05:19:44
Aha, chętnie się dowiem - kiedy człowiek staje się nałogowcem - proszę rozwiń tą myśl. Chciałem sprawdzić ile mnie brakuje emotka
0 0

Gość: rashu

#4400141 Napisano: 27.05.2011 05:25:27
lucja napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

lucja napisał(a):

joan napisał(a):

rashu napisał(a):

skąd wiesz? pytałaś go ? emotka
wiem, żałuję.
w szale 7 kart tutaj 0 coś nie tak, zwłaszcza że jestem pewien że byłem szybszy od wygrywających wpisujących ręcznie w tych 10 dniach.
Falstart ? nie, bo 3x wysyłanie też nie działa.
Pozostaje człowiek emotka

Dedukcja emotka Mam podobnie, jak Ty. Tego się nie da już odkryć; również podejrzewam, że czynnik ludzki zaważył, ale pozostaje się cieszyć z tego, co nam wpadło.
Mam nadzieję, że następny konkurs znów będzie matematyczny - to była lepsza zabawa, przynajmniej dla mnie emotka

tak, na pewno ci w radio zanotowali by dla RASHU nie dawać... ŚMIESZNE I DAJCIE JUŻ SPOKÓJ

nie wierzysz, że ludzie zrobią wszystko by wygrać?
piszą i skarżą jak ktoś więcej wygra bo ma nadzieję, że coś z tego będzie mieć emotka

dlatego lepiej o ważnych konkursach nie gadać na tym forum, zostawić tą wiedzę tylko dla siebie emotka

Już ja znam takich co chowają tę wiedzę dla siebie, choć w całym internecie notka jest że np ayto wygrali. Ale jak się o tym mówi przy nich to drą gębę co mnie to obchodzi albo żebym nigdzie nie mówiła tego! Chore zachowanie nałogowców- konkursowiczów.

dlaczego chore? przypuszczam że nie chcą by ta notka nadal krążyła, chcą mieć prywatność, uważasz prywatność za chorobę ?
0 0

Gość: friq

#4400145 Napisano: 27.05.2011 05:26:29
WYGRAŁEM !! Dzwoniła teraz pani emotka Trochę jej głos sie nie podobał, bo mam troche dziwny. Tylko jestem nie pełnoletni to chyba nie przeszkadza ?
0 0

ziolko

#4400146 Napisano: 27.05.2011 05:26:33
jednak mam maila emotka emotka
0 0

avatea

#4400147 Napisano: 27.05.2011 05:26:44
Jeśli w konkursie RMF-ki wystąpił czynnik ludzki laureatów to może nie ze złośliwości czy ukrócenia wygranych jednej osoby(miejscowości, rodziny, IP)
Taki konkurs to dla radia reklama.

Jakiś czas temu udało mi się wygrać tam co nieco (ot choćby ulubione kubeczki- niestety niewiele ich już bo przyjazne społeczeństwo pozabierało- kubek z RMF to jest coś!) w moim małym miasteczku było poruszenie…
- To naprawdę w RMF-ce można wygrać???
- można!

Przy tym konkursie nie tylko e-konk- maniaki śledzili stronę internetową RMF-ki.
Próbowała wygrać moja sąsiadka, babcia z Æmielowa i ciotka z Krakowa.
I miliony innych.

Oni się wygraną na ekonakach nie pochwalą;)

Bez ciśnień towarzysze;)

emotka
0 0

fryteczka

#4400153 Napisano: 27.05.2011 05:29:32
czy jak wygralam na tate w @ mogę podac swoje dane ?
0 0

masza

#4400156 Napisano: 27.05.2011 05:31:33
fryteczka napisał(a):

raczej nie
0 0

ziolko

#4400157 Napisano: 27.05.2011 05:31:36
fryteczka napisał(a):

lepiej nie ryzykuj

nie będzie zgodności danych z tymi co wygrałaś
0 0

fryteczka

#4400162 Napisano: 27.05.2011 05:33:42
ziolko napisał(a):

fryteczka napisał(a):

lepiej nie ryzykuj

tak tylko pytam ..musze wiec tate uswadomic zeby spprawdzil zawartosc i jak cos odebral tel od kuriera
0 0

Gość: marlenkalw

#4400167 Napisano: 27.05.2011 05:34:53
Mam pytanie do osób, które wygrały więcej niż 1 kartę macie zmienne czy stałe IP?
0 0

Gość: marlenkalw

#4400168 Napisano: 27.05.2011 05:35:23
fryteczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

fryteczka napisał(a):

lepiej nie ryzykuj

tak tylko pytam ..musze wiec tate uswadomic zeby spprawdzil zawartosc i jak cos odebral tel od kuriera

Ja wygrałam na mamę a podałam swoje dane- karta doszła
0 0

fryteczka

#4400172 Napisano: 27.05.2011 05:36:55
marlenkalw napisał(a):

fryteczka napisał(a):

ziolko napisał(a):

fryteczka napisał(a):

lepiej nie ryzykuj

Ja wygrałam na mamę a podałam swoje dane- karta doszła

nie bede ryzykowac.. emotka
0 0

Gość: iskierka

#4400174 Napisano: 27.05.2011 05:37:12
friq napisał(a):

WYGRAŁEM !! Dzwoniła teraz pani emotka Trochę jej głos sie nie podobał, bo mam troche dziwny. Tylko jestem nie pełnoletni to chyba nie przeszkadza ?

a też dzwonią jak rozdają karty po 200zł?
0 0

joan

#4400177 Napisano: 27.05.2011 05:38:07
yaro2004 napisał(a):

Aha, chętnie się dowiem - kiedy człowiek staje się nałogowcem - proszę rozwiń tą myśl. Chciałem sprawdzić ile mnie brakuje emotka

Jest piątek wieczór, początek weekendu, godzina 19:37. Jeśli to czytasz, jesteś nałogowcem emotka

PS: Zgadzam się z Twoją wypowiedzią ciut powyżej. Bo czy ja komuś bronię skorzystać z Googla? Może gdyby ludzie byli mniej skoncentrowani na sprzedawaniu i kupowaniu paragonów, okazje nie przelatywałyby im koło nosa. A ja lubię sobie czasem z wykopem odbić konki paragonowe. I nie zamierzam się komukolwiek tłumaczyć z tego, że mnie wypatrzono na jakiejś liście laureatów emotka

Spadam pod prysznic, miłego słuchania RMFu, a szczególnie reklam emotka

PS: ziolko - gratulacje emotka
0 0

Gość: puma

#4400181 Napisano: 27.05.2011 05:38:40
ojj cosik nerwowo się tu zrobiło emotka
0 0

fryteczka

#4400190 Napisano: 27.05.2011 05:41:11
iskierka napisał(a):

friq napisał(a):

a też dzwonią jak rozdają karty po 200zł?

a co wygrales ?
0 0

#4400193 Napisano: 27.05.2011 05:42:04
joan napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

Jest piątek wieczór, początek weekendu, godzina 19:37. Jeśli to czytasz, jesteś nałogowcem emotka

PS: Zgadzam się z Twoją wypowiedzią ciut powyżej. Bo czy ja komuś bronię skorzystać z Googla? Może gdyby ludzie byli mniej skoncentrowani na sprzedawaniu i kupowaniu paragonów, okazje nie przelatywałyby im koło nosa. A ja lubię sobie czasem z wykopem odbić konki paragonowe. I nie zamierzam się komukolwiek tłumaczyć z tego, że mnie wypatrzono na jakiejś liście laureatów emotka

Spadam pod prysznic, miłego słuchania RMFu, a szczególnie reklam emotka

PS: ziolko - gratulacje emotka

Haha, no to już wyłączam kompa - robie detox na weekend emotka
0 0