Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nocti
Makieta stumilowego lasu?
i kłapouszek
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
gratki
listonosz czy kurier?
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Jasny gwint... Leją po mnie (1 i 2dzień)
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: marlenkalw
To może i ja dziś dostanę też wygrałam 3dnia
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
Dzięki
Tak jak ostatnio przynosi listonosz, przesyłka wartościowa w dużej kopercie (info od Męża bo ja w pracy).
mia - a był już dziś u Ciebie listonosz??
Gość: ksantypa
przedostatni
To był przedostatni dzień. Ja mam z 3 czyli 18.05
Gość: yszka
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
A to nosi zwykły listonosz, czy taki kurier z poczty?
Bo rano nikogo z poczty nie było, a mój zwykły chodzi koło 14-ej.
Mąż mówi, że zwykły, nie ten od paczek bo to jest w kopercie bąbelkowej.
pioge7
Postów 8413
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a listek wie że to jakaś wartościowa paczka? otwieraliście ją przy nim?
List wartościowy jest oznaczony bo ma specjalny druczek naklejony a więc listonosz na pewno wie.
W mailach od RMF pisało, żeby otworzyć przy listonoszu, ale w poprzednim konkursie nikt nie sprawdzał. Koperta była nienaruszona to nikt do środka nie zaglądał zwłaszcza, że kartę spokojnie dało się wyczuć.
Gość: karo108
Gość: ewelcia
ja tez
Gość: ewe85lina
Tak W tamtej edycji tak samo
Dokładnie tak.
A komuś została jeszcze karta z Szału Zakupów czy już wszystkie wydane?
Gość: iwonciaaa
Gość: karo108
a robiłaś zakupy w tesco czy gdzie indziej?