RMF

Gość: gochunia

#5611397 Napisano: 12.03.2013 23:44:36
bethan napisał(a):

gochunia napisał(a):

przechodze na damskie wc bo znowu mnie wywalą

Może skorzystaj z opcji "edytuj". Bo jutro będzie wstyd... emotka

co mam jeszcze edytowac emotka
0 0

Gość: gochunia

#5611404 Napisano: 12.03.2013 23:51:45
mia napisał(a):

jua napisał(a):

gochunia napisał(a):

HEHE byłam dziś z ciocią ( bardzo zamożna ,minister edukacji ) po kosmetyki Ekspedientka miała z 25lat poleciła jej gorąco krem napinający biust i krem powiększający bo sama go używa oraz srcub a że sklepowa młoda jędrna ciotka jej powiedziała że w jej wieku do do ciała serwatki tylko używała i że w tak młodym wieku używając takich kosmetyków to za 10lat już pewnie do chirurga pójdzie przekazała tą informację bardzo dyplomatycznie aż ekspedientka zrobiła się czerwona a jak już zaczeła narzekać na kiepski materiał bielizny musiałam ją z tamtąd wyprowadzić bo mi się głupio zrobiło w końcu odbiła sobie w solar i kazar mi też coś postawiła więc w dup...mam te 5 bonów na dermokosmetyki wstyd tam iść z powrotem

Mój wujek (były premier) też kiedyś marudził w sklepie i narobił mi obciachu.

emotka emotka emotka

ale mieć kogoś w rodzinie jest fajnie zdać mature bez problemu , dostać się na studia , dostać fajną pracę emotka emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5611408 Napisano: 13.03.2013 00:17:29
jakby ktoś chciał to magazyn flesz też ma szał zakupów i rabatów 23-24 marca i esotiq też jest, za zakupy na 150,00 dają zniżkę 50,00

http://fleszstyle...alzakupow-marki.html
0 0

banka-manka

#5611428 Napisano: 13.03.2013 07:17:58
isetta napisał(a):

goralecka napisał(a):

A czy ktos sie orientuje czy ta promocja -30% na kosmetyki bedzie jeszcze w weekend?bo chcialam sie wybrac od razu po bielizne kosmetyki a z bielizna czekam do weekendu z powodu znizki z joy

Wydaje mi się, że widziałam na ulotce w sklepie, że promocja jest do 31 marca emotka

Czy ta ulotka z informacją o promocji znajduje się gdzieś przy kasie czy przy półce z kosmetykami ?

Bo jak byłam w piątek to nic takiego nie było, sprzedawczyni też nic nie wspominała o jakimś rabacie emotka
0 0

ashe

#5611433 Napisano: 13.03.2013 07:57:15
banka-manka napisał(a):

isetta napisał(a):

goralecka napisał(a):

A czy ktos sie orientuje czy ta promocja -30% na kosmetyki bedzie jeszcze w weekend?bo chcialam sie wybrac od razu po bielizne kosmetyki a z bielizna czekam do weekendu z powodu znizki z joy

Wydaje mi się, że widziałam na ulotce w sklepie, że promocja jest do 31 marca emotka

Czy ta ulotka z informacją o promocji znajduje się gdzieś przy kasie czy przy półce z kosmetykami ?

Bo jak byłam w piątek to nic takiego nie było, sprzedawczyni też nic nie wspominała o jakimś rabacie emotka

tak ulotka powinna stać przy kasie. Mi panie mówiły, że ona miała być do 8 marca ale ją przedłużono. Więc zapytaj bo powinna być emotka
0 0

karolkas

#5611434 Napisano: 13.03.2013 08:05:03
czy ktoś oblatany móglby w jednym poscie zreasumować wszystkie znizki jakie są w tym esotiqu. Byłby ktos tak miły?, pogubiłam się i nie wiem jakie gazety kupować i co gdzie obowiązuje. Nakupuje gazet, które wyjdą mnie więcej niż te zniżki
0 0

Gość: hittmanka

#5611448 Napisano: 13.03.2013 08:51:07
gochunia napisał(a):

mia napisał(a):

jua napisał(a):

gochunia napisał(a):

HEHE byłam dziś z ciocią ( bardzo zamożna ,minister edukacji ) po kosmetyki Ekspedientka miała z 25lat poleciła jej gorąco krem napinający biust i krem powiększający bo sama go używa oraz srcub a że sklepowa młoda jędrna ciotka jej powiedziała że w jej wieku do do ciała serwatki tylko używała i że w tak młodym wieku używając takich kosmetyków to za 10lat już pewnie do chirurga pójdzie przekazała tą informację bardzo dyplomatycznie aż ekspedientka zrobiła się czerwona a jak już zaczeła narzekać na kiepski materiał bielizny musiałam ją z tamtąd wyprowadzić bo mi się głupio zrobiło w końcu odbiła sobie w solar i kazar mi też coś postawiła więc w dup...mam te 5 bonów na dermokosmetyki wstyd tam iść z powrotem

emotka emotka emotka

ale mieć kogoś w rodzinie jest fajnie zdać mature bez problemu , dostać się na studia , dostać fajną pracę emotka emotka

hmmm... rzeczywiście, jeżeli zdanie matury i dostanie się na studia były ponad Twoje siły to dobrze, że masz kogoś takiego w rodzinie emotka
A bielizne byłam pooglądać i uważam że nie jest dla mnie...dla mnie te fiżbiny są za małe, tz. wpijają sę w połowie cycka a moje już przyzwyczaiły się do drutów sięgających pod pachę emotka
0 0

majchrowski

#5611462 Napisano: 13.03.2013 09:16:43
Czeka ktoś jeszcze na voucher???
0 0

olunka

#5611494 Napisano: 13.03.2013 09:48:45
a w SCC juz ktos był?
0 0

joan

#5611497 Napisano: 13.03.2013 09:50:21
olunka napisał(a):

a w SCC juz ktos był?

SCC nie było na liście sklepów, najbliżej -> Plejada w Sosnowcu.
0 0

dzasmina

#5611498 Napisano: 13.03.2013 09:52:04
mia napisał(a):

jua napisał(a):

gochunia napisał(a):

emotka emotka emotka

i ja się poturlam emotka

jua emotka
0 0

olunka

#5611501 Napisano: 13.03.2013 09:56:13
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

a w SCC juz ktos był?

a na kuponie jest,że w dowolnym sklepie, dzieki za info bo bym jechała na daremno emotka
0 0

joan

#5611502 Napisano: 13.03.2013 09:58:35
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

a w SCC juz ktos był?

a na kuponie jest,że w dowolnym sklepie, dzieki za info bo bym jechała na daremno emotka

Możesz zadzwonić do SCC i popytać, ale na liście z RMFu tego sklepu nie ma:

http://webcache.g...mp;ct=clnk&gl=pl
0 0

karkocka

#5611503 Napisano: 13.03.2013 09:58:43
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

olunka napisał(a):

a w SCC juz ktos był?

tu masz listę sklepów
http://www.rmf.fm/esotiq
0 0

malenka89

#5611549 Napisano: 13.03.2013 10:37:25
ja byłam w SCC emotka

można realizować kupon, ale tam niestety żadne zniżki itd nie wchodzą w grę. wszystko trzeba kupować po normalnych cenach.

więc ja pojechałam do Sosnowca emotka
0 0

joan

#5611553 Napisano: 13.03.2013 10:40:40
malenka89 napisał(a):

ja byłam w SCC emotka

można realizować kupon, ale tam niestety żadne zniżki itd nie wchodzą w grę. wszystko trzeba kupować po normalnych cenach.

A w SCC mają i bieliznę i kosmetyki? emotka
0 0

malenka89

#5611557 Napisano: 13.03.2013 10:42:39
joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

ja byłam w SCC emotka

A w SCC mają i bieliznę i kosmetyki? emotka

tak emotka są i kosmetyki i bielizna, nawet bardziej mi się podobała tam bielizna niż w Sosnowcu bo było kilka fajniejszych komplecików emotka ale w Sosnowcu dostanę na drugi komplet 50 % zniżki, a tam już niestety nie.
0 0

joan

#5611561 Napisano: 13.03.2013 10:45:42
malenka89 napisał(a):

tak emotka są i kosmetyki i bielizna, nawet bardziej mi się podobała tam bielizna niż w Sosnowcu bo było kilka fajniejszych komplecików emotka ale w Sosnowcu dostanę na drugi komplet 50 % zniżki, a tam już niestety nie.

Dziękuję Ci za info. Ustrzeliłam bieliznę tylko raz, więc i tak sosnowiecka promocja by mnie nie objęła, poszaleję z kosmetykami w SCC bo tam mogę podejść pieszo, Sosnowiec jest hen hen daleko.
0 0

malenka89

#5611563 Napisano: 13.03.2013 10:47:47
ale w Sosnowcu na kosmetyki dostaniesz 30 % zniżki emotka nie wiem ile masz bonów, ale ja miałam 3 i dzięki ten zniżce zaoszczędziłam około 100 zł emotka
0 0

joan

#5611568 Napisano: 13.03.2013 10:49:40
malenka89 napisał(a):

ale w Sosnowcu na kosmetyki dostaniesz 30 % zniżki emotka nie wiem ile masz bonów, ale ja miałam 3 i dzięki ten zniżce zaoszczędziłam około 100 zł emotka

Hmm, również mam 3x kosmetyki.

A żeby otrzymać te zniżki w Sosnowcu, muszę kupić jakąś gazetę itp.? Czy dają je za ładny uśmiech? emotka
0 0