Smolar

delfinka101

#6458779 Napisano: 01.02.2018 23:02:29
loteryjny napisał(a):

loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob dlatego się nie chwalą, wtedy wygrałem  2x500 i 2x200 ostatnio nic więc mysle, ze moze mają zaległosci w informowaniu ale moge się mylic
Swoją drogą Smolar mogłby zaznaczac na stronie do sprawdzania wynikow z jakich dni poinformowali - to by bardzo ułatwilo sprawę, a nuż to przeczytają

Dokładnie jakaś taka moda ostatnio na niechwalenie się może to ma związek z dociekliowością innych emotka

na pewno to ma z tym związek, tak samo jak to, ze smolar nie umieszcza juz prawie w ogole list zwyciezcow - chcą miec swiety spokoj i spokojnie sobie pracowac emotka

Ale czy tam te są bramki? Czy losowanie? łudzę się iż kiedyś wygram
0 0

loteryjny

#6458780 Napisano: 01.02.2018 23:03:38
delfinka101 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob dlatego się nie chwalą, wtedy wygrałem  2x500 i 2x200 ostatnio nic więc mysle, ze moze mają zaległosci w informowaniu ale moge się mylic
Swoją drogą Smolar mogłby zaznaczac na stronie do sprawdzania wynikow z jakich dni poinformowali - to by bardzo ułatwilo sprawę, a nuż to przeczytają

Dokładnie jakaś taka moda ostatnio na niechwalenie się może to ma związek z dociekliowością innych emotka

na pewno to ma z tym związek, tak samo jak to, ze smolar nie umieszcza juz prawie w ogole list zwyciezcow - chcą miec swiety spokoj i spokojnie sobie pracowac emotka

nie ma zadnych bramek

anialistopad

#6458888 Napisano: 02.02.2018 10:53:53
Kuferki z mili chyba wysylaja,bo mam sms od inpost. Z itm juz dostalam
0 0

anialistopad

#6458905 Napisano: 02.02.2018 11:06:24
A karty rtv z mili tez dzis sochodza?
0 0

loteryjny

#6458969 Napisano: 02.02.2018 12:30:38
cb656 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

loteryjki napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Mysle, ze w Orlenie wygrywa wąska grupa osob...

Nie taka znów wąska... Drużyny liczą po sześć osób emotka Bramki Orlenu padają często i gęsto emotka
(Bramki z meczu Warmia Energa Olsztyn - Orlen Wisła II Płock 29:18)

cb656 ciekawy z Ciebie człowiek, nie powiem....taki bardzo... INNY......emotka emotka

anialistopad

#6458983 Napisano: 02.02.2018 12:47:45
A z tej loterii @ wszystkie o jednej godzinie wysylaja?
0 0

cayenne

#6459055 Napisano: 02.02.2018 14:54:07
Pisałem do Smolara kiedy mogę się spodziewać wysyłki xboxa z loterii Coca-Coli i miło się zaskoczyłem  emotka
Wzięli się

Witamy,

Pana paragon i formularz do nas dotarł ale jest weryfikowany przez system kasowy w Biedronce.
Po pozytywnej weryfikacji nagroda zostanie wysłana.

Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa
93-569 Łódź ul. Inżynierska 15
www.smolar.pl

magnez20

#6459064 Napisano: 02.02.2018 15:16:07
Po takim czasie nadal weryfikują w systemie kasowym  HAHAHAHA tydzień przed regulaminowym zamknięciem loterii. 
0 0

cayenne

#6459073 Napisano: 02.02.2018 15:43:15
magnez20 napisał(a):

Po takim czasie nadal weryfikują w systemie kasowym  HAHAHAHA tydzień przed regulaminowym zamknięciem loterii. 

Lepiej późno niż wcale, może tylko wyrywkowo 

avanti99

#6459086 Napisano: 02.02.2018 16:28:22
cb656 napisał(a):

cayenne napisał(a):

Pisałem do Smolara...
formularz i paragon do nas dotarł ale jest weryfikowany przez system kasowy w Biedronce.

emotka
Podoba mi się to. Na pohybel drukarzom emotka

a jak. zaraz inne agencje sciagna ten plan. i dobrze. Smolara nie lubie, tyle razy tam gralam i same pudla, ale jesli tak robia - brawo.
0 0

agakaz2

#6459149 Napisano: 02.02.2018 19:06:58
To smolar dopiero obudził się z wynikami Orlen loteria? Nieźle
0 0

Monika11

#6459287 Napisano: 03.02.2018 08:42:22
Dobrze widzę , że nie ma ograniczenia na  gospodarstwo -konkurs Kaufland -Smolar???
0 0

delvitto

#6459540 Napisano: 04.02.2018 14:34:54
raz na początku konkursu kaufland wysyłałam zgłoszenie, i była niejasna sytuacja, bo nie miałam komunikatu, że zgłoszenie poszło, ani nic. Po wpisaniu 2 raz danych był komunikat że te dane są już w bazie. Tutaj na forum też inne osoby zgłaszały ten problem, że formularz blaknie, i że nie wiadomo, czy wszystko dobrze poszło. Myślałam, że coś się zmieniło, i teraz wysłałam zgłoszenie, i znów nie wiem, co i jak:( Bo gdyby formularz się wyczyścił z danych, to myślałabym, że jednak poszło, a tak, to on blaknie, a wraz z nim wszystkie dane użyte do zgłoszenia, i są wciąż widoczne, tak jakby trzeba było coś uzupełnić. Ale nie ma nic zaznaczonego, że gdzieś mam poprawić błąd, no po prostu nie wiem, czy dobrze wysłałam:( jak jest u Was?
0 0

agata6

#6459549 Napisano: 04.02.2018 15:10:57
delvitto napisał(a):

raz na początku konkursu kaufland wysyłałam zgłoszenie, i była niejasna sytuacja, bo nie miałam komunikatu, że zgłoszenie poszło, ani nic. Po wpisaniu 2 raz danych był komunikat że te dane są już w bazie. Tutaj na forum też inne osoby zgłaszały ten problem, że formularz blaknie, i że nie wiadomo, czy wszystko dobrze poszło. Myślałam, że coś się zmieniło, i teraz wysłałam zgłoszenie, i znów nie wiem, co i jak:( Bo gdyby formularz się wyczyścił z danych, to myślałabym, że jednak poszło, a tak, to on blaknie, a wraz z nim wszystkie dane użyte do zgłoszenia, i są wciąż widoczne, tak jakby trzeba było coś uzupełnić. Ale nie ma nic zaznaczonego, że gdzieś mam poprawić błąd, no po prostu nie wiem, czy dobrze wysłałam:( jak jest u Was?

Wysyłałam przed chwilą i wszystko było ok.
0 0

delvitto

#6459561 Napisano: 04.02.2018 16:00:48
agata6 napisał(a):

delvitto napisał(a):

ale był jakiś komunikat, że dziękujemy za zgłoszenie, czy coś w tym rodzaju? formularz się wyczyścił?
0 0

agakaz2

#6459588 Napisano: 04.02.2018 17:04:34
delvitto napisał(a):

Ja miałam tak wczoraj jak piszesz. Klikalam wyślij co chwilę aż pojawił się napis że ten obrazek do weryfikacji nie taki bo minął czas. Później znów potwierdzam i za jakiś czas dopiero mi podziękowali za udział
0 0

agata6

#6459590 Napisano: 04.02.2018 17:10:03
delvitto napisał(a):

agata6 napisał(a):

delvitto napisał(a):

ale był jakiś komunikat, że dziękujemy za zgłoszenie, czy coś w tym rodzaju? formularz się wyczyścił?

0 0

agata6

#6459593 Napisano: 04.02.2018 17:11:52
Tak.Dziękujemy za zgłoszenie.wprowadż kolejny paragon
0 0

delvitto

#6459594 Napisano: 04.02.2018 17:16:06
agata6 napisał(a):

o widzisz, a ja wpisywałam z myślnikami, potem bez, nie miałam potwierdzenia:( w końcu gdy ponownie wpisałam dane, po wyczyszczeniu formularza, dostałam komunikat, że jest to duplikat zgłoszenia które już mają w systemie. 
0 0

agata6

#6459596 Napisano: 04.02.2018 17:27:30
delvitto napisał(a):

agata6 napisał(a):

o widzisz, a ja wpisywałam z myślnikami, potem bez, nie miałam potwierdzenia:( w końcu gdy ponownie wpisałam dane, po wyczyszczeniu formularza, dostałam komunikat, że jest to duplikat zgłoszenia które już mają w systemie. 

Czyli przeszło i jest ok.
1 delvitto 0