Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dokładnie..albo pytania typu : Gdzie wy to wszystko wygrywacie ? albo Biore udział w konkach od 3 dni i nic nie wpada
Gość: andziabid
zwracam honor jeśli chodzi o konkursy. upomniałam się i dodali
Gość: dziub4
mi tez
asiam
Postów 4133
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I ludziska kochane , nawet jak Wasza oferta już nieaktualna lub nie odpowiada Wam to co ktoś proponuje to nie zostawiajcie takiego listu bez odpowiedzi.Wystarczy napisać: Dzięki za propozycję ale wymiana nieaktualna.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: dorota1974
słów juz nie mam na Loteriade
Gość: mirek2oo6
Gość: chochliczka
naprawde zrobil sie burdel na forum
Gość: Melissa1980
niby kto i dlaczego miał usunąć? a może Fryteczka napisała to w innym topie, np. tym?
http://www.e-konk...9864-cat-5-pg-9.html
co do karniaków, kochani za darmo ich nie rozdajemy .....
Gość: zaufana
hhahahahaha
Gość: rafi323raf
a mi sie wszystko podoba:D i karniaki nawet:] Tak to by sie nie dało dokopać do wyników, bo na 1 stronie było by 19 postów dyskusji, a 1 wyników:P
fryteczka
Postów 4292
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Mel
Gość: primrose
no wlasnie!
Gość: agava
Popieram! Już kiedyś o tym pisałam, pisałam i pisałam. Ale wtedy wielkiego wsparcia nie miałam
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zacytuje Cizie:
Ach te mańki ile tam was jest?
Do tematu 5 zł dodatkowe za doładowanie
Moja odpowiedz:
jest nas tyle ile ty masz w sobie zlosliwosci i tupetu, (przybywa nas proporcjonalnie do nieprzychylnosci ludzkiej),
od rodziny sie odczep, bo konwersujesz ze mna.
Jestem dumna, ze swojego nazwiska, i ciesze, sie, ze nie jestem Kowalska i nie ukrywam na forum skad jestem i kim jestem, nie czaje sie jak Ty.
Usiadz sobie w ciszy (o ile kiedykolwiek jej doznajesz, bo metlik w glowie musisz miec, przy wymyslaniu komu jeszcze dokuczyc) i pomysl z jakiej przyczyny czepiam sie tej i innej rodziny... nie masz swojej czy co??
Jak forum bedzie sie tak rozwijac, to daleko na tym koniu nie zajedzie.
To forum e- konkursy a nie e-zawisci to do krok do przepasci moralnej, dla takich nie powinno tu byc miejsca.
Masz cos do mnie to spotkajmy sie w cztery oczy!!
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
Gość: agava
Czuję się zszokowana!
I tym bardziej chcę, by ktoś nad nami czuwał. Nie pozwalał na chamstwo i na wyzwiska. Potrzebujemy więcej moderatorów!!!
Gość: ariso
Nie wszyscy e-konkursowicze logują się na 24 godziny na dobę, mają inne zajęcia - praca, szkoła itd., dlatego wchodzą od czasu do czasu jako goście, bo wtedy tracili by cenny czas
Gość: chochliczka
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
To nieuczciwa wobec organizatorów forma wygrywania w konkursach, ponieważ wygrywają nie te prace, które są najlepsze i podobają się odwiedzającym stronę przeciętnym internautom, ale te, w których głosy są przekupione - w zamian za inne głosy, rejestracje, doładowania...
Wątek przynosi wstyd stronie, która kojarzona jest później z nieuczciwością, a tym samym wstyd użytkownikom.
Sporo ostatnio o tym myślałam w związku z artykułem, który ma się ukazać w gazecie Wprost.
Jestem za likwidacją wątku, kiedyś go nie było (znaczy był, ale nie na zasadzie głos za głos, nikt tam nie pisał, że zagłosował temu i temu) i forum było przyjazne, użytkownicy mili wobec siebie i zresztą wszyscy użytkownicy z długim stażem pamiętają te klimaty
Gość: AgaAga
Ja też jestem tego zdania.
Z tego też powodu nie biorę udziału w konkursach polegających na opinii internautów, bo i tak zwykły człowiek nie ma szans.
Raz próbowałam, ale głos za głos, za doładowania i za inne korzyści skutecznie mnie odrzuciły.
Być może i likwidacja wątku KLIKNIJCIE nie zlikwiduje nieuczciwej konkurencji, ale na pewno wyrówna choć trochę szanse.
Gość: mala4
Bardzo trafnie i ładnie ujęte. Byłoby bardzo dobrze gdyby admini mogli więcej uwagi poświęcić nowym. Wyzwiska, kradzież awatarów i zdjęć to już wykroczenie. Fikcyjne konta również.