Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sophie
Monika11
Postów 7736
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: dziub4
to wynika z faktu ze sa obok siebie przewaznie zawsze te tematy ...
Gość: jutis
każdy opłaca się wrzucic do bazy. a teraz dotyczy konkursów dla najszybszych.
Gość: pawel1615
ale one są w innych działach
Gość: mjane
może by tak wprowadzić na forum tzw. sogi ? dla tych którzy nie wiedzą co to jest - to takie punkty przyznawane użytkownik użytnikowi w zamian za pomoc, przysługę itd. Można by zrobić tak, że takiego soga trzeba uargumentować (za co i dlaczego, żeby nie było przyznawania sobie ot tak) i np. za 20/30/50 sogów likwidacja punktu karnego
mariwanna
Postów 1559
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
otóż, nie podoba mi się to, że w topie moje dzisiejsze wygrane niektóre osoby piszą wypowiedzi typu: nic, susza itp. Wydaje się tę top dziala na innych zasadach - wygrałam to piszę, a skoro nic nie wygrałam, to nie piszę. Jeśli natomiast ktoś uważa NIC lub SUSZÊ za nagrodę to .... widocznie ma podstawy żeby tak uważać
https://www.obiadgotowy.pl/
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
visserarthur
Postów 4204
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
juz kiedys tez sie wypowiadalem na ten temat... podsumowujac: zal mi ludzi uwazajacych brak wygranej za wygrana
visserarthur
Postów 4204
Punkty karne 2
Konkursy dodane
no mnie prziekierowywalo ot tak bez powodu na ta strone... nawet nic nie naciskalem...ale jak ponownie wpisalem www.e-konkursy.info to bylo juz ok
visserarthur
Postów 4204
Punkty karne 2
Konkursy dodane
moje dzisiejsze wygrane (ktory juz jest)
a drugi
moje wygrane otrzymane, lub jakas podobna nazwa, bo czesto pojaiwaja sie w moich wygranych pytania czy to wygrana czy otrzymal juz do domu...
Gość: kajanna
Tak samo myślę
Jakbym codziennie pisała nic,albo rachunek za telefon,albo znalezione 2 zł.na ulicy,to miałabym już hoho postów
Gość: sophie
Prościej zakomunikować forumowiczom ,żeby po prostu pisali przy nagrodzie i to wszystko.
Np Zestaw kosmetyków Aqualina z gazety .pl dotarł dzisiaj do domku.
visserarthur
Postów 4204
Punkty karne 2
Konkursy dodane
no wlasnie sęk w tym, ze nie pisze tego zbyt wiele osob...
zdolnabestia
Postów 5306
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Odstępstwem od reguły jest look4win, gdzie brak wygranej bardziej cieszy, niż wygrany bon
Gość: marielu
nie podoba mi sie to bo mam wrażenie że sie już nigdy nie dowiem wyników
marionzzz
Postów 623
Data rejestracji 30.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy tak trudno samemu pomyśleć i coś napisać???
ale wydaje mi się, że na to nikt nic nie jest w stanie poradzić
Gość: meeyka