Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: marielu
byliśmy barrrrrrrdzo niegrzeczni
Gość: darex
nie wiem co jest powodem ale u nas było tak samo,razem z mamą tzn kadjas dodawaliśmy w maju konkursy i dodano raptem tylko 1. Rozumie,ze ktos mógł uprzedzić i wysłać ten sam konkurs tego samego dnia ale na pewno konkurs bankowy do dzisiaj nikt nie dodał do bazy a dostaliśmy komunikat, że zgłoszenie zostało przyjęte
chyba tak
Gość: goralecka
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja widze że świetnie sobie radzisz więc po co Ci przewodnik
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: cb656Old
Sprawdziłem to na swoim domowym komputerze i w pracy - to samo zjawisko obserwuję od dwóch-trzech tygodni. Na innych stronach (fora internetowe ogólnie dostępne) nie zdarzyło się to jeszcze ani razu.
Pytania (do konkursowiczów i adminów):
- czy to tylko moja zmora, czy też tak macie?
Bo może to coś w rodzaju ograniczenia dostępu za to, że ośmielam się czasem krytykować poczynania Administracji?
P.S. Podobno zdarzają się też przypadki, że zarejestrowany użytkownik, zupełnie niewinny, bez punktów karnych, nagle przy próbie logowania dostaje info o zbanowaniu??
Wiem to od użytkownika z tego forum, ale ponieważ nie uzgadniałem tego wcześniej, nie powołam się na żaden nick.
Gość: krynia
co chwilę ktoś wtrąca durne komentarze i niby-cięte riposty
zamiast informacji informatyczny terror
za co więc ludzie zbierają tutaj punkty karne, jeśli można bezkarnie mieszać innych użytkowników z błotem, kazać im się w główkę postukać, nie wspominając już o sporo cięższym kalibrze
Admini nie śledzą wszystkich topów, tym samym więc mogą nie wiedzieć o incydencie, który kogoś bulwersuje.
Najkrótsza droga do wywołania reakcji to poinformowanie Administracji o zdarzeniu, które cię oburza.
Krótko mówiąc - w dobrze pojętym własnym interesie mile widziane donosicielstwo i kolaboracja
tyle że nie lubię donosicielstwa, a chamstwu staram się od razu stawiać czoła
Uzgodnij to więc sama ze sobą, czy chcesz reakcji Adminów (na warunkach podanych wyżej), czy chcesz pozostać wierna swoim przekonaniom.
Wybór należy do ciebie, ale pamiętaj, że zasady ustala Gospodarz
dzięki za radę!
muszę się z tym przespać, bo wczoraj i dzisiaj poszło to wszystko o wiele za daleko - nie tylko co do mojej osoby
Zgłaszając do bazy skopiowałem z Regulaminu nazwę TY GRYZ ja kęs, a zmienił na słowo gryź i pomimo zwróconej uwagi na swój błąd, do dziś nie poprawił. Chyba uważa się ważniaka bez możliwości poprawiania
Słowo gryz jest synonimem słowa kęs i cała nazwa po zmianie traci sens
Czy na tym forum rządzi niejaka tedance, czy jest jakiś Gospodarz ?
Ostatnia wypowiedź w.w. użytkowniczki w topie POMOCY!!!:... A ja sobie Ciebie nie życzę w żadnym wątku i co? , świadczy o całkowitej bezkarności i lekceważeniu regulaminu
skoro ten post był adresowany podmiotowo do użytkowniczki o nicku TEDANCE, nawet małe dziecko by się domyśliło, że cały wpis dotyczy tej jednej konkretnej osoby i zaistniałej sytuacji.
Proszę więc o nie przekręcenie słów i wycinanie ich z kontekstu, bo to właśnie jest nadużycie
Tak ongiś działała cenzura
Nie wierzę....
jestem jaka jestem
Gość: kasiaj110
sama przez kilka dni miałam bana a za co?
Gość: marielu
Dlaczego są równi i równiejsi
Dlaczego niektórzy nie dostają ani punktów karnych ani banów , ani nawet upomnień ...
Dlaczego mary była w swoim czasie wybrańcem i dostała pierwotnie 10 karniaków i bana nad banami za to za co inni dostali jeden lub... wcale ?
taki prosty przykład - tedziuchna nasza sympatyczna - w pewnym momencie miała 5/5 - bana nie było , z rozliczenia powinno jej zostać 2/5 a ma zero
inni spamują jak jasna cholera na forum i też karniaków nie dostają
Idąc dalej - Mary nie spamuje, Mary nie obraża mieszkańców e- konkurów , nie jest szkodliwa .. prawda?
A jednak dostaje w zad.
Ci którzy faktycznie obrażają, upokarzają innych , są niemili a wręcz obraźliwi mogą na forum być bezkarnie...
Dlaczego ?
to są oczywiście pytania retoryczne - bo jak zawsze odpowiedzi od administracji się pewnie nie doczekam. Ale przyznam że nawet nie oczekuję... kto by tam się jakoms mary psejmowal
Tak czy siak nie podoba mi się to , ale walczyc z wiatrakami nie będę. Od 1 lipca zabieram swoją cenzuracke z forum ku radości... pewnej grupy wzajemnej adoracji
resztę ( tę normalną i porządną ) całuję tam gdzie lubią najbardziej
Gość: tedance