Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: giuliettaX
venix
Postów 1215
Data rejestracji 26.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: giuliettaX
venix
Postów 1215
Data rejestracji 26.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W dodatku niektórzy są bezpłciowi. Też chciałam być, ale nie mogę tego zmienić w profilu. To nie fair - a może ja jestem hermafrodytą?
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: kermit
pionas
Postów 7683
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: kermit
mia
Postów 17575
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzięki - już jestem bezpłciowa.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7683
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
@gnieszk@
Postów 3718
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
pionas
Postów 7683
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: keiti78zg
Wystarczy, że z pola "numer GG" usuniesz zero, które jest tam domyślnie
Przy okazji pionas - to zadanie do poprawki dla Ciebie. Wypieprz to zero w końcu, bo każdy nowy, usiłujący się zarejestrować, będzie miał z tym problem.
W innych polach jest pusto, domyślnie jedynie GG ma wpisane zero. Po wywaleniu nie ma "problemu". Rejestracja (o której więcej za chwilę w następnym wpisie
Gość: keiti78zg
Trudno, ale przyjmij do wiadomości, że to, to odwaliłeś, jest niedopuszczalne.
Podobno na stary nick, który został wymieniony na nowy, nie da się założyć konta? Hahahaha
Jak widać - bzdura.
Przy okazji pozdrowienia dla Kejti z Zielonej Góry, która mam nadzieję, całe odium swojego oburzenia zwali na pionasa
Obiecuję, że to konto nie będzie używane, zlikwiduję to za jakiś czas, po potwierdzeniu przez pionasa, że naniósł stosowne poprawki.
P.S. Dawna bridget obecnie znana jest na forum jako bridget (tu jest ta informacja: https://www.e-kon...n/strona/1/#p6378222 )
No, to by było na tyle, jeśli chodzi o dzisiejszą Ewangelię. pionas - do roboty. Poprawiać zaniedbania
pionas
Postów 7683
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
cb656 nie uważam abym to skopał, jedynie kto mógłby takie coś zrobić to po złości...
skoro ktoś się zrzeka swojego loginu to znaczy że go nie chce, a jak go nie chce to czemu ktoś inny nie może go mieć?
dobra zgadzam się, jakiś okres "karencji" powinien być
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zakładając sobie nowe konto na mój były nick, od razu również miniatura zdjęcia została tez przypisana? - głupie to i przyznam się ze czuje się nieswojo!
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
pionas
Postów 7683
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7683
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
pionas
Postów 7683
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Usługobiorcy ponoszą pełną odpowiedzialność za złamanie prawa bądź szkodę wywołaną ich działaniami w Serwisie...