Coś wam się nie podoba? Piszcie!

slonko365

#6465824 Napisano: 21.02.2018 11:21:11
pioge7 napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 kropki mogą być? emotka

Obojętnie emotka  nie wiem jak innym pasuje, ale coś powinno być żeby oddzielić każdą wypowiedź od innej emotka  
 i dodałbym jeszcze gdzieś (np tam w rozwijanym NA SKRÓTY) link do bazarku emotka  
malo kto tam zagląda bo chyba mało kto o nim wie, a może wtedy byłoby częściej odwiedzane emotka  

Co to jest bazarek? emotka
1 donia7 0

defed

#6465840 Napisano: 21.02.2018 11:32:45
slonko365 napisał(a):

Co to jest bazarek? 

https://www.e-kon...y.info/bazarek/kody/
Super miejsce, gdzie można dzielić się kodami alfanumerycznymi - gdy kod zostanie przez kogoś zabrany to znika z listy, a ofiarodawca dostaje o tym info na PW Bazarek rozwiązuje problem "ktoś wykorzystał kod i nawet nie podziękował"

kreatia

#6466564 Napisano: 22.02.2018 22:53:09
A gdyby tak każdy konkurs miał dodatkową kategorię: loteria / nieloteria i można by  ją sobie pięknie filtrować w wyszukiwaniu?

Gdyby do tego doszła kategoria wygranej *samochód", byłoby idealnie! 
0 0

glena

#6468603 Napisano: 01.03.2018 13:39:57
Dodawanie konkursów: Przy wyborze daty rozpoczęcia konkursu kalendarz pokazuje 3 miesiące (od bieżącego), natomiast przy wyborze zakończenia pokazuje w dwóch wariantach - od bieżącego lub od następnego (chyba jest to zależne od tego w której połowie miesiąca rozpoczyna się konkurs). Czy nie można by tego ujednolicić? Wydaje mi się, że duża ilość pomyłek w dacie zakończenia konkursu może mieć z tym związek. Ja się tak walnęłam ostatnio, ale nie jestem w tym odosobniona. Oczywiście jest to kwestia uważności, ale myślę, że prościej by było, gdyby układ kalendarza był taki sam przy obu datach.
2 defed, brucee 0

delvitto

#6470121 Napisano: 06.03.2018 09:51:32
bruce napisał(a):

glena napisał(a):

Dodawanie konkursów: ...

Ja znowuż podczas dodawania do bazy, kolejny raz sprawdziłam na wszelkie możliwe sposoby i w ostatnim momencie jakimś cudem odkryłam, że dany konkurs jednak już tu jest, zgłoszony wcześniej przez kogoś innego. Dziwna sprawa, bo "sito" zgłoszeniowe przepuściło nawet link do regulaminu.  emotka

masz rację, jest to strasznie wkurzające, dość często tak mi się zdarza emotka
1 brucee 0

delvitto

#6470130 Napisano: 06.03.2018 10:02:50
czy byłaby możliwość kasowania pojedynczych wiadomości z całej historii, prowadzonej z 1 osobą? Bo może jest taka opcja, ale jej nie odkryłam. Chodzi mi o to, że prowadząc korespondencję z kimś na pw, po pewnym czasie trzeba zjeżdżać rolką w dół, często, zależnie od ilości wiadomości - dość długo. Jest możliwość, by usunąć wszystko, a ja bym chciała tylko niektóre mało znaczące wątki, bo pomiędzy nimi mam informacje ważne, jak choćby dane takiej osoby z adresem, czy inne sprawy, i nie chcę za każdym razem tych danych powielać. W długiej korespondencji trzeba się przekopywać przez wiele wysłanych wiadomości, aż się je znajdzie. Zakładanie nowego tematu wiadomości nie rozwiązuje problemu, bo i tak czasem trzeba wrócić do dawnych zapisków, a skrzynka odbiorcza niepotrzebnie się zapycha.
0 0

kreatia

#6471034 Napisano: 08.03.2018 12:05:27
Wątki "dziś nic nie wygrałem..." i "kliknijcie" wyrzuciłabym do działu rozmów.
Wtedy w "konkursach" byłoby "PURE INFO" i zapanowałoby konkursowa harmonia emotka  
0 0

zdolnabestia

#6471044 Napisano: 08.03.2018 12:18:42
kreatia napisał(a):

Wtedy w "konkursach" byłoby "PURE INFO" i zapanowałoby konkursowa harmonia emotka  

"Dziś nic nie wygrałem" przeniosłam do rozmów emotka  Kliknijcie zostawię, bo tam zbiera się głosy w konkursach, wątek jest typowo konkursowy.
1 kreatia 0

kreatia

#6471046 Napisano: 08.03.2018 12:20:10
zdolnabestia napisał(a):

kreatia napisał(a):

"Dziś nic nie wygrałem" przeniosłam do rozmów emotka  Kliknijcie zostawię, bo tam zbiera się głosy w konkursach, wątek jest typowo konkursowy.

WOW, super!

79magda

#6471133 Napisano: 08.03.2018 16:08:26
Nie podoba mi się reklama, która dziś uporczywie wyświetla mi się na stronie głównej serwisu. Dotyczy pożycia seksualnego, a patrząc na wymowną grafikę, raczej męskiej strony tego aspektu. Dla przypomnienia - dziś jest Dzień Kobiet, żądamy równości w radości z seksu, a rysunek penisa w niepełnym wzwodzie raczej temu nie sprzyja... emotka
2 kreatia, ace 0

zdolnabestia

#6471134 Napisano: 08.03.2018 16:12:08
79magda ja nic nie chcę mówić, ale te reklamy są personalizowane. Mi się wyświetla konkurs, w którym trzeba wziąć kredyt, a którego nie mogę dodać do bazy ze względu na jego charakter. Na jakie strony Ty wchodzisz emotka

pionas

#6471318 Napisano: 09.03.2018 06:35:48
79magda napisał(a):

Nie podoba mi się reklama, która dziś uporczywie wyświetla mi się na stronie głównej serwisu. Dotyczy pożycia seksualnego, a patrząc na wymowną grafikę, raczej męskiej strony tego aspektu. Dla przypomnienia - dziś jest Dzień Kobiet, żądamy równości w radości z seksu, a rysunek penisa w niepełnym wzwodzie raczej temu nie sprzyja... emotka

Tak jak napisali poprzednicy, reklamy sa spersonalizowane, dzieje sie tak bo kazdemu zalezy na wiekszych obrotach zyskach...
Teoretycznie jak weszliśmy na jakas strone to bylismy czyms zainteresowani, jesli nie kupilismy tego od razu to moze reklama przypominajaca nas do tego przekona?
Nie mam wplywu na to po jakich stronach chodzicie, ale jesli taka byla reklama to moze maz/partner/syn czegoś z "pazurem" szukal dla swojej drugiej połówki? emotka
1 andii 0

picola

#6471327 Napisano: 09.03.2018 08:24:22
pionas napisał(a):

79magda napisał(a):

Tak jak napisali poprzednicy, reklamy sa spersonalizowane, dzieje sie tak bo kazdemu zalezy na wiekszych obrotach zyskach...
Teoretycznie jak weszliśmy na jakas strone to bylismy czyms zainteresowani, jesli nie kupilismy tego od razu to moze reklama przypominajaca nas do tego przekona?
Nie mam wplywu na to po jakich stronach chodzicie, ale jesli taka byla reklama to moze maz/partner/syn czegoś z "pazurem" szukal dla swojej drugiej połówki? emotka

Ja mam tę reklamę z penisem na laptopie służbowym, z którego korzystam tylko ja i wchodzę tylko i wyłącznie na e-konkursy. Stron "z pazurem" w ogóle nie odwiedzam, bo mnie nie interesują. A reklama jest nachalna i wk.....jąca
0 0

pionas

#6471328 Napisano: 09.03.2018 08:25:34
picola napisał(a):

pionas napisał(a):

79magda napisał(a):

Ja mam tę reklamę z penisem na laptopie służbowym, z którego korzystam tylko ja i wchodzę tylko i wyłącznie na e-konkursy. Stron "z pazurem" w ogóle nie odwiedzam, bo mnie nie interesują. A reklama jest nachalna i wk.....jąca

Zalogowana jesteś do Gmaila np?
Jesteśmy anty na takie rzeczy i nigdy nie publikowaliśmy i nie będziemy publikować takich rzeczy.
0 0

picola

#6471329 Napisano: 09.03.2018 08:32:00
pionas napisał(a):

picola napisał(a):

pionas napisał(a):

79magda napisał(a):

Zalogowana jesteś do Gmaila np?
Jesteśmy anty na takie rzeczy i nigdy nie publikowaliśmy i nie będziemy publikować takich rzeczy.

Nie jestem zalogowana na gmaila, to jest reklama apteki i tam na zmianę lecą leki na różne problemy. Cieszę się, że jesteście przeciw takim rysunkom i może trzeba zastrzec w umowie z reklamodawcą, że takich reklam nie chcecie publikować na tej stronie. Nie wiem, jak to wygląda technicznie, ale niech reklamują leki na cokolwiek, tylko bez takiej szaty graficznej
1 ace 0

pionas

#6471330 Napisano: 09.03.2018 08:36:46
picola jeśli byłaś na stronie apteki to być może teraz kładą nacisk na promocję takiego towaru, to jest personalizacja reklam.
Jeśli jej nie chcesz wyświetlać to masz przy niej "x".
0 0

picola

#6471331 Napisano: 09.03.2018 08:43:29
pionas napisał(a):

picola jeśli byłaś na stronie apteki to być może teraz kładą nacisk na promocję takiego towaru, to jest personalizacja reklam.

Ja to wszystko naprawdę wiem, nie byłam na stronie apteki, widzę, że nic nie da się zrobić., co nie zmienia faktu, że akurat ta reklama jest wyjątkowo irytująca.
0 0

pionas

#6471333 Napisano: 09.03.2018 08:46:31
picola napisał(a):

pionas napisał(a):

Ja to wszystko naprawdę wiem, nie byłam na stronie apteki, widzę, że nic nie da się zrobić., co nie zmienia faktu, że akurat ta reklama jest wyjątkowo irytująca.

Naprawdę nie wiem o jaką aptekę chodzi, ale jedyne co mogę doradzić to ten "x" który zamknie reklamę i tam chyba są jakieś opcje do wyboru...
0 0

picola

#6473845 Napisano: 16.03.2018 17:21:36
nie podoba mi się dzielenie ludzi na lepszy i gorszy sort - szczególnie tu na forum (specgrupa dla VIP-ów)
0 0

kreatia

#6474244 Napisano: 18.03.2018 15:53:44
cb656 napisał(a):

pionas nie mogę się wylogować z konta. Klikam w wyloguj i nadal pozostaję zalogowany. Przeglądarka Firefox ver. 47.0.2

u mnie to samo! Chrome 64.0.3282.186  emotka
0 0