Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
1) Czy kupujący na Allegro może zmienić formę zapłaty (już po zatwierdzeniu przez niego karty płatności? Krótko mówiąc, mój klient się pomylił i chciałby teraz zapłacić jednak za kuriera i jednak przez PayU (poprzednio wybrał odbiór osobisty).
2) Czy założenie konta na PayPal długo trwa?
Mam tam konto, ale je dawno zakładałam i już nie pamiętam.
3) Czy przelewać pieniądze przez PayPal można przy użyciu karty kredytowej?
Szczególnie (1) jest pilne.
Help!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
pionas
Postów 7732
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
2. Chwila
3. Tak można, z tymże wtedy chyba naliczają dodatkową marżę...
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość
Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
Gość: koza.k90
trzeba anulować poprzednią wpłatę (jeśli jeszcze nie została przeksięgowana) i od nowa wypełnić formularz zapłaty i dostawy
mia, a jeśli kasę już pobrałaś, niech Ci kupujący wpłaci różnice bezpośrednio na konto
za przesyłkę allegro nie bierze prowizji, więc bezpośredni przelew na Twoje konto nie stanowi problemu
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
a) Bezpośredni przelew na moje konto odpada, bo kupującemu zależy na płatności kartą kredytową (jakieś tam punkty dostaje, a kwota jest dosyć spora, 460 zł).
b) Żadnej wpłaty nie pobierałam, bo na razie jest opcja płatność przy odbiorze.
Pionas, zależy jeszcze jak duża ta marża... Chyba muszę się wczytać w regulamin.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Naciśnij F5 i zobaczysz kota (jak i każdy inny, kto naciśnie ten magiczny przycisk
Gość: kotecekvip
zezowaty_kot
Postów 2798
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to, że trzeba znów zaakceptować regulamin.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
Gość: kotecekvip
czyli edytować konto i tam zaakceptować - nie kapuje tego
Bo jeszcze raz wprowadzić ich się nie da pisze że wykorzystany
Gość: hittmanka
Chciałam rozliczyć pit ale nie jestem pewna wyniku.... jakby ktoś mógł pomóc i sprawdzić na jakimś programie....
2 umowy zlecenie:
przychód:
10597,71 i 350zł
koszty:
1880,89 i 60,41
zaliczka:
626 i 21
składki społeczne:
1193,30 i 48,02
składki zdrowotne:
728,85 i 23,38
praca poza miejscem zamieszkania.
bardzo proszę i sprawdzenie:)
izabelcia
Postów 5
Data rejestracji 18.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OŚWIADCZENIE
Ja niżej podpisana(y) ……………………………………………………………………
Zamieszkała(y) ………………………………………………………………………….
Nr PESEL ……………………………………………………………….………………
Nr dowodu osobistego ……………………………………………….………………….
Nr NIP ……………………………………………………………….………………….
Adres Urzędu Skarbowego ………………………………………………………….…..
Wyrażam zgodę na przyjęcie nagrody w konkursie – Smacznie w pracy opublikowanym w serwisie mojegotowanie.pl w postaci:
Zestawu:
- dzbanek filtrujący AQUAPHOR Amethyst
- 3 wkładów filtrujących AQUAPHOR B100-25 MAXFOR
o wartości 69,90 zł brutto (słownie: sześćdziesiąt dziewięć złotych dziewięćdziesiąt groszy) oraz nagrody pieniężnej w wysokości 7,77 zł (słownie: siedem złotych, siedemdziesiąt siedem groszy) – łączna wartość nagrody 77,67 zł (siedemdziesiąt siedem złotych, sześćdziesiąt siedem groszy) od Burda Publishing Polska Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, ul. Marynarska 15, 02-674 Warszawa; NIP: 897-14-11-483, wpisana do rejestru przedsiębiorców prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS: 0000032714
Jednocześnie wyrażam zgodę na potrącenie należnej kwoty podatku dochodowego w wysokości 10% tj. kwoty 7,77 zł (słownie: siedem złotych, siedemdziesiąt siedem groszy) z przysługującej mi nagrody i wpłacenie jej przez Burda organizatora konkursu- w serwisie mojegotowanie.pl na konto właściwego dla Burda Urzędu Skarbowego.
Gość: alusia29
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też 558zł - przesłałam wcześniej wynik na pw.
dziękuje Kochane
Dzięki za poświęcony czas ale nie chciałam komuś problemów narobić
ps. żadne PW do mnie nie doszło....
Niech Wam to organizatorzy w nagrodach wynagrodzą
Jeszcze raz bardzo dziękuję
Gość: alusia29
netka2000
Postów 881
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Ściągasz wtyczkę e-deklaracje wpisujesz to co wyżej podałaś i cały PIT wypełniony z gwarancja poprawności. Klikasz i wysyłasz. Ot, i po problemie
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martunik3
Postów 3129
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
proszę o odp.