Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: frezja
Gość: dusia99
czyli w skrócie do Worda
Gość: spin
.doc - rozszerzenie pliku textowego
nie
Gość: kerads
I nie wiem czy coś jeszcze czytylko adres
Gość: martarules
Ja podałam tylko adres
Jeszcze nie ma.
Gość: AgaAga
The server didn't respond in time.
I na IE i na FF. Zdjęcia zmniejszyłam, robię coś źle??
Gość: AgaAga
Romantyczna kolacja dla dwóch osób
Zestaw kosmetyków Dla Niej i Dla Niego Esprit Connect
Damski zestaw: Woda toaletowa edt 30ml + Żel pod prysznic 150ml
Męski zestaw: Woda toaletowa edt 30ml + Żel pod prysznic 150ml
27 x Nagroda dodatkowa
Zestaw kosmetyków Dla Niej i Dla Niego Esprit Connect
Damski zestaw: Woda toaletowa edt 30ml + Żel pod prysznic 150ml
Męski zestaw: Woda toaletowa edt 30ml + Żel pod prysznic 150ml
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potrzebuję programu,który usunie mi tło ze zdjęcia (oprócz gimpu bo nie znam się na nim, chyba,że ktoś mi wytłumaczy)