Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mjane
Bo jak potem sprawdzam jakieś zaległe to mi się pełno tego tałatajstwa plącze i wchodzę po sto razy w ten sam link
Gość: dreams
Zawsze mozesz odznaczyc je jako te w ktorych wziales udzial. Jesli sa zakonczone nic Ci to nie zmieni, a przynajmniej nie beda Ci sie wtedy wyswietlac.
Gość: mjane
no właśnie w tym problem, że nie mogę... odznaczam, a one same mi się spowrotem zaznaczają na zielono
Gość: mariolakal
Gość: annaroza
agicho
Postów 2973
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ponawiam pytanie...
Gość: kolastynka
Bo znajomi nie są dodawani automatycznie, musisz każdego zaprosić osobno (lub on zaprosi Ciebie), a poza tym na Twojej liście znajomych wyświetlani są tylko ci którzy przyjęli Twoje zaproszenie (lub Ty ich). Zobacz sobie zakładkę zaproszenia, tam będziesz widziała kto zaakceptował wysłane przez Ciebie zaproszenia, a kto jeszcze nie.
ok, dzięki, spróbuję...
Gość: nostradamus
wesoyromek
Postów 1167
Data rejestracji 12.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
zaliczone. Kiedyś też miałam wątpliwości , napisałam do nich, i otrzymałam meila, że to wystarczy. Wygrałam tam jakiś czas temu gierkę, więc wszystko się zgadza
Gość: nostradamus
Myślałem już,że to wszystko idzie w eter,zamiast do zainteresowanych
Gość: chochliczka
czy ogladam film w best playerze czy teledyk w wiampie pojawia mi sie cos takiego na lewej stronie monitora:
Audio track
Input description 48000Hz,stereo
... i jakies inne dane,jak to wylaczyc?
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
Gość: rafi323raf
Mógłby ktoś napisać co było w tym smsie z wygraną? Bo koleżanka wygrała, ale jej sms został usunięty
Gość: aneti
awe
Postów 1707
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
u mnie to sama pomocy!!!